Închide meniul

Frații Maior, parcurs impresionant după prima zi în Raliul Scandinaviei

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 8 iulie 2023, 9:32 / Actualizat: 8 iulie 2023, 12:35

Frații Maior, parcurs impresionant după prima zi în Raliul Scandinaviei

FRAS

Frații Maior, Norbert Maior și Francesca Maior, își continuă ascensiunea în raliul european, iar astăzi au făcut spectacol pe macadamul din Raliul Scandinaviei

Frații Maior, Norbert Maior și Francesca Maior, își continuă ascensiunea în raliul european, iar astăzi au făcut spectacol pe macadamul din Raliul Scandinaviei, acolo unde sunt în acest moment înaintea liderului continental după prima jumătate a cursei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei mai buni în antrenamente, frații Maior au avut un parcurs constant și pe probele speciale, încheind inclusiv de două ori pe podium. În acest moment, Norbert Maior este pe 4 la juniori, fiind depășit exclusiv doar de echipajele din Suedia.

Mai mult, Maior este la doar 0,6 secunde de podiumul din Scandinavia și are un avantaj de peste 15 secunde în fața norvegianului Ola Nore jr, liderul la zi al topului european de la juniori. Un alt contracandidat al echipajului românesc, Max McRae, nepotul legendarului Colin McRae, a abandonat după un accident.

Frații Maior sunt foarte aproape de podium!

În acest moment, în clasamentul general, după primele două etape, norvegianul are un avans de 15 puncte în fața românului, aflat pe 2, însă cu o clasare excelentă în Scandinavia, Maior poate recupera puncte prețioase în lupta pentru titlu.

„A fost o zi excelentă. Probele sunt dificile, dar spectaculoase și noi am avut un parcurs bun, așa cum ne-am planificat. Mă bucur că a mers totul conform planului, dar mâine e ziua cea mai importantă și trebuie să rămânem concentrați. Va fi o zi lungă și sperăm noi la fel de frumoasă”, a spus Norbert Maior la finalul primei zile de concurs.

Reclamă

Sâmbătă vor avea loc ultimele 8 probe speciale ale raliului, inclusiv power stage-ul, care le poate aduce puncte bonus românilor. Echipajul de la Napoca Rally Academy este la prima participare pe macadamul din Scandinavia și a ajuns aici după ce a făcut eforturi incredibil pentru a strânge bugetul necesar etapei.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și