Închide meniul

Nadia Comăneci, mesaj emoţionant pentru Larisa Iordache: „Vei rămâne o inspirație a noii generații de gimnaste!” Ce i-a transmis legendara gimnastă după retragere

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 17 decembrie 2021, 17:41

Nadia Comăneci, mesaj emoţionant pentru Larisa Iordache: „Vei rămâne o inspirație a noii generații de gimnaste! Ce i-a transmis legendara gimnastă după retragere

Nadia Comăneci, mesaj emoţionant pentru Larisa Iordache

Profimedia

Nadia Comăneci, mesaj emoţionant pentru Larisa Iordache

„Felicitări Larisa Iordache pentru cariera ta incredibilă şi pentru că eşti o persoană minunată!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Îţi doresc mult succes în noul capitol al vieții tale.

Ai fost și vei rămâne o inspirație a noii generații de gimnaste.

Mulțumim Dragă Larisa”, a scris Nadica Comăneci.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Nadia Comaneci (@comaneci10)

Larisa are în palmares 24 de medalii la competiţiile internaţionale printre care se numără şi bronzul obţinut la Jocurile Olimpice de la Londra, în 2012. Ea a câştigat de şapte ori aurul european şi de două ori argintul mondial.

Citește și:

 

Reclamă 4 / 0/3

Larisa Iordache și-a anunțat retragerea din gimnastică

Gimnasta Larisa Iordache şi-a anunţat retragerea din activitatea sportivă la vârsta de 25 de ani. Ea a notat într-un mesaj postat pe Facebook, că este împăcată şi mulţumită cu alegerea făcută şi că din 2022 va începe un nou capitol.

“Cazi, dar te ridici! Azi este nimeni, însă mâine este campionul lumii. Totul este o alegere, o alegere de a fi cel mai bun pentru tine şi în sufletul tău. Asta am învăţat în cei 20 de ani pe care i-am petrecut în sala de gimnastică.

Azi inchei acest capitol frumos din viaţa mea. Mă simt împăcată şi mulţumită cu alegrea pe care am făcut-o! Este timpul pentru o viaţă normală şi un pic mai liniştită. Am pus cipici de o parte, Costumul în dulap si tot ce am trăit până acum într-un sertar micuţ acolo în inima şi mintea mea.

Aş vrea să spun multe însă nu îmi pot aduna cuvintele pentru o singură postare. Vreau să ştiţi că vă apreciez pe voi, cei ce mă urmăriţi cu drag, îmi scrieţi şi îmi transmiteţi gânduri pozitive. Şi vreau să mulţumesc persoanelor ce chiar mi-au dorit binele măcar o dată în aceşti 20 de ani de când am început gimnastica!

Un nou capitol este gata să înceapă odată cu noul an! Iubire pentru toată lumea”, a fost mesajul Larisei Iordache.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. De Moura şi-a dat autogol, Abdallah a ratat un penalty! 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” Vezi toate știrile
Citește și