Închide meniul

Adi Vasile, despre scandalul dintre Cristina Neagu şi galeria Rapidului: „Vă zic sigur asta! Nu se aştepta!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 martie 2023, 18:17

Adi Vasile, despre scandalul dintre Cristina Neagu şi galeria Rapidului: „Vă zic sigur asta! Nu se aştepta!

Adi Vasile, despre scandalul dintre Cristina Neagu şi galeria Rapidului

Captură AntenaSport

Adi Vasile a avut un discurs diplomat despre scandalul dintre Cristina Neagu şi galeria Rapidului. Antrenorul celor de la CSM Bucureşti spune că cea mai bună jucătoare a României nu se aştepta ca acest scanda să ia o asemenea amploare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristina Neagu a fost în război total cu galeria Rapidului, după ultimul meci jucat de cele două rivale. Neagu i-a acuzat pe fanii giuleşteni că au înjurat-o. În replică, rapidiştii susţin că şi jucătoarea de la CSM Bucureşti a avut un limbaj neadecvat.

Adi Vasile, despre scandalul dintre Cristina Neagu şi galeria Rapidului

„Este un subiect al trecutului şi cred că a primit prea multă importanţă. Cred că nu se aştepta la nivelul acesta care a fost. Pentru nivelul de respect pe care îl are pentru meseria ei, pentru ţară şi pentru ce face nu cred că se aştepta la lucrul acesta. Vă zic sigur asta. După ultimele meciuri cu Rapid nu am vorbit deloc despre handbal”, a spus Adi Vasile într-o conferinţă de presă.

Cristina Neagu ar fi înjurat galeria Rapidului! Anunţul a fost făcut de ultraşii giuleşteni

Cristina Neagu ar fi înjurat galeria Rapidului! Este anunţul făcut de liderul ultraşilor giuleşteni, Liviu Ungureanu, care susţine că de acolo ar fi început scandalul dintre cele două parţi, care a luat amploare în ultima perioadă.

„Despre Cristina Neagu eu nu am ce să spun. Este o handbalistă formidabilă. Dar atâta timp cât eu merg la meci să îmi susțin echipa de fete și noi nu înjurăm la meciurile de handbal. Suntem ca un magnet. Am propulsat handbalul românesc la un nivel foarte mare. Noi, galeria Rapidului. Și domnișoara Cristina Neagu ne înjură de morți și de familie, atunci da-ți-ne voie și nouă să ne permitem niște înjurături fără organe genitale, fără familie, fără morți, au fost niște înjurături frumoase din punctul meu de vedere.

Reclamă

O respectăm pe handbalista Cristina Neagu, dar în contextul în care ea ne înjură de morți și de familie, mi se pare normal să o înjurăm și noi pe ea. Sunt filmări. Vreți să vă trimit acum filmarea? Hai că vă trimit eu filmarea să vedeți. Vă dau eu filmarea de la meciul din Giulești de anul trecut când ratează de la 9 metri în minutul 25. Chiar și comentatorul spune în direct că e slobodă la gură sau ceva de genul”, a spus cel poreclit „Bocciu”, citat de fanatik.ro.

Rapid, amendată cu 8.000 de lei după ce fanii giuleştenilor au înjurat-o pe Cristina Neagu

Rapid a fost amendată cu 8.000 de lei după ce suporterii giuleştenilor au înjurat-o pe Cristina Neagu. Decizia luată de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Handbal a venit după partida din Cupa României, cu CSM Bucureşti.

Pe 22 februarie, în Sala Polivalentă, în timpul meciului CSM Bucureşti – Rapid, din optimile Cupei României, suporterii giuleştenilor au înjurat-o pe cea considerată cea mai bună jucătoare din istoria României.

Reclamă 4 / 0/3

După episodul din 22 februarie, preşedintele FRH, Constantin Din, anunţa că suporterii care au înjurat-o pe Neagu nu vor mai avea acces în sală, sancţiune venită după comportamentul considerat jignitoar şi agresiv.

Reacţia Cristinei Neagu după ce a fost înjurată de fanii Rapidului

Cea mai bună handbalistă a lumii nu i-a iertat pe fanii Rapidului care i-au adresat scandări grosolane în timpul duelului din Cupa României. Cristina Neagu a declarat că suporterii din Giulești nu reprezintă nimic pentru ea.

„Pentru mine, ei nu înseamnă absolut nimic! Pentru mine nu e dureros. Asta spune totul despre caracterul lor. Eu nu am ce să comentez. Asta spune totul despre ei. Știți foarte bine ce fel de galerie este…

În lumea asta, oricine poate fi suporterul oricărei echipe, atât timp cât o faci cu mândrie și fair play. Că eu țin cu o echipă de fotbal care nu e pe placul lor (n.r. – FCSB)… Pe mine nu mă interesează ce cred ei. Dacă ei că cred că e frumos să vii într-o sală în care sunt atâția copii și să adresezi injurii… Repet, asta spune mult despre educația și caracterul lor (…)

Rapid are o echipă bună și a demonstrat de-a lungul anilor. Chiar vreau să fac diferența între fani și echipă. Noi, jucătoarele, ne respectăm între noi. Sper ca Rapid să ajungă cât mai sus în Liga Campionilor”, a spus Cristina Neagu, după CSM București – Rapid 31-24.

Recomandări
  • Adi Vasile, despre scandalul dintre Neagu şi galeria Rapidului
  • Ce l-a deranjat pe antrenorul de la CSM Bucureşti

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și