Închide meniul

Cristina Neagu ar fi înjurat galeria Rapidului! Anunţul a fost făcut de ultraşii giuleşteni! „Domnișoara Cristina Neagu ne înjură de morți și de familie”

Dan Roșu Publicat: 10 martie 2023, 14:05

Cristina Neagu ar fi înjurat galeria Rapidului! Anunţul a fost făcut de ultraşii giuleşteni! „Domnișoara Cristina Neagu ne înjură de morți și de familie

Cristina Neagu ar fi înjurat galeria Rapidului

Cristina Neagu, în timpul unui meci / Hepta

  • Rapid, amendat cu 8.000 de lei

Cristina Neagu ar fi înjurat galeria Rapidului! Este anunţul făcut de liderul ultraşilor giuleşteni, Liviu Ungureanu, care susţine că de acolo ar fi început scandalul dintre cele două parţi, care a luat amploare în ultima perioadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Despre Cristina Neagu eu nu am ce să spun. Este o handbalistă formidabilă. Dar atâta timp cât eu merg la meci să îmi susțin echipa de fete și noi nu înjurăm la meciurile de handbal. Suntem ca un magnet. Am propulsat handbalul românesc la un nivel foarte mare. Noi, galeria Rapidului. Și domnișoara Cristina Neagu ne înjură de morți și de familie, atunci da-ți-ne voie și nouă să ne permitem niște înjurături fără organe genitale, fără familie, fără morți, au fost niște înjurături frumoase din punctul meu de vedere.

Cristina Neagu ar fi înjurat galeria Rapidului

Toată presa din România a pus tunurile pe noi. Dar noi le ducem pe toate. Nu avem nimic, nu e un război pentru noi. A fost o vijelie a mass-media pe galeria Rapidului, au crezut că e vor dezbina. Sunt mulți prezentatori TV cărora chiar o să mă duc duminică la târg să le cumpăr niște basmale, broboade de țațe, să le trimit cadou.

Reclamă

Au făcut un subiect din acest mini conflict. Au făcut un subiect săptămânal și au pus toate tunurile pe galeria Rapidului și nu mi se pare normal. Trebuiau să-mi dea și mie dreptul la replică, dar din păcate au mințit poporul că nu răspund la telefoane.

O respectăm pe handbalista Cristina Neagu, dar în contextul în care ea ne înjură de morți și de familie, mi se pare normal să o înjurăm și noi pe ea. Sunt filmări. Vreți să vă trimit acum filmarea? Hai că vă trimit eu filmarea să vedeți. Vă dau eu filmarea de la meciul din Giulești de anul trecut când ratează de la 9 metri în minutul 25. Chiar și comentatorul spune în direct că e slobodă la gură sau ceva de genul”, a spus cel poreclit „Bocciu”, citat de fanatik.ro.

Reclamă

Rapid, amendată cu 8.000 de lei după ce fanii giuleştenilor au înjurat-o pe Cristina Neagu

Rapid a fost amendată cu 8.000 de lei după ce suporterii giuleştenilor au înjurat-o pe Cristina Neagu. Decizia luată de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Handbal a venit după partida din Cupa României, cu CSM Bucureşti.

Pe 22 februarie, în Sala Polivalentă, în timpul meciului CSM Bucureşti – Rapid, din optimile Cupei României, suporterii giuleştenilor au înjurat-o pe cea considerată cea mai bună jucătoare din istoria României.

După episodul din 22 februarie, preşedintele FRH, Constantin Din, anunţa că suporterii care au înjurat-o pe Neagu nu vor mai avea acces în sală, sancţiune venită după comportamentul considerat jignitoar şi agresiv.

Reclamă 4 / 0/3

Reacţia Cristinei Neagu după ce a fost înjurată de fanii Rapidului

Cea mai bună handbalistă a lumii nu i-a iertat pe fanii Rapidului care i-au adresat scandări grosolane în timpul duelului din Cupa României. Cristina Neagu a declarat că suporterii din Giulești nu reprezintă nimic pentru ea.

„Pentru mine, ei nu înseamnă absolut nimic! Pentru mine nu e dureros. Asta spune totul despre caracterul lor. Eu nu am ce să comentez. Asta spune totul despre ei. Știți foarte bine ce fel de galerie este…

În lumea asta, oricine poate fi suporterul oricărei echipe, atât timp cât o faci cu mândrie și fair play. Că eu țin cu o echipă de fotbal care nu e pe placul lor (n.r. – FCSB)… Pe mine nu mă interesează ce cred ei. Dacă ei că cred că e frumos să vii într-o sală în care sunt atâția copii și să adresezi injurii… Repet, asta spune mult despre educația și caracterul lor (…)

Rapid are o echipă bună și a demonstrat de-a lungul anilor. Chiar vreau să fac diferența între fani și echipă. Noi, jucătoarele, ne respectăm între noi. Sper ca Rapid să ajungă cât mai sus în Liga Campionilor”, a spus Cristina Neagu, după CSM București – Rapid 31-24.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
CSM Bucureşti - Dunărea Brăila 35-35
Handbal • 19:11
CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest
Liga 1 • 14:56
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare”