Închide meniul

Adi Vasile, prudent după ce CSM Bucureşti a învins CSM Craiova: „Nu se dau medalii intermediare, doar finalul contează!” Ce a spus despre înfrângerea Rapidului cu Krim

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 martie 2023, 20:44 / Actualizat: 19 martie 2023, 22:17

Adi Vasile, prudent după ce CSM Bucureşti a învins CSM Craiova: „Nu se dau medalii intermediare, doar finalul contează! Ce a spus despre înfrângerea Rapidului cu Krim

Adi Vasile este antrenorul celor de la CSM Bucureşti

AS.ro

  • Adi Vasile a avut un discurs prudent după ce CSM Bucureşti a învins CSM Craiova
  • CSM Bucureşti s-a impus mai greu decât se aştepta

Adi Vasile a avut un discurs prudent după ce CSM Bucureşti a învins CSM Craiova. CSM Bucureşti s-a impus mai greu decât se aştepta în partida din deplasare cu SCM Craiova, scor 31-29. La pauză, Craiova chiar a condus cu 18-16.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSM Bucureşti s-a impus la două goluri în deplasarea de la SCM Craiova şi continuă cursa pentru titlu. Chiar dacă CSM a obţinut a 18-a victorie consecutivă, Adi Vasile rămâne prudent.

”Tigroaicele” au fost conduse la trei goluri în debutul reprizei secunde, 19-16 (min. 31), dar au reuşit să încline balanţa în ultimele zece minute, chiar dacă în min. 58 aveau un singur gol în plus pe tabelă, 30-29.

Reclamă

Pentru CSM, singura echipă neînvinsă în acest campionat, Cristina Neagu a marcat 9 goluri, Siraba Dembele Pavlovic 5, Crina Pintea 4, Elizabeth Omoregie 4. MVP-ul gazdelor a fost Katarina Slezak Krpez, cu 16 goluri, scrie agerpres.ro.

Adi Vasile, prudent după ce CSM Bucureşti a învins CSM Craiova

Antrenorul celor de la CSM Bucureşti a vorbit şi despre înfrângerea Rapidului la 5 goluri în deplasarea de la Krim. Acesta spune că giuleştencele pot întoarce în retur scorul.

Reclamă

„O să fie anul nostru doar dacă îl vom termina foarte bine. Suntem şi noi conştienţi de parcursul de până acum şi în Liga Campionilor şi în campionat că este foarte bun, dar nu se dau medalii intermediare. Tot ce contează este finalul. Nu e uşor, că se adună oboseală. Craiova joacă foarte bine pe teren propriu, nu au nimic de pierdut. E important să câştigi şi când joci prost. Trebuie să scoţi toate resursele ca să câştigi. 5 goluri nu sunt un factor determinant ca să nu se califice, dar e un avantaj pentru Krim. Cu o atmosferă foarte bună, cred că Rapid are o şansă. Dar o să fie foarte strâns„, a spus Adi Vasile, antrenorul celor de la CSM Bucureşti.

„A fost mai greu decât ne aşteptam. Ne bucură că am câştigat acest meci şi o luăm pas cu pas. Ne aşteptat oarecum să fim conduse la pauză, pentru că în aceste săptămâni avem un obiectiv pe care vrem să îl atingem. Nu ne gândim că am putea să pierdem campionatul. Nu cred că putem să ne încurcăm, dar trebuie să tratăm serios toate meciurile. Şanşele există, trebuie să se bată până la capăt. Nu pot să vorbesc despre Rapid când noi suntem aici”, a completat şi Crina Pintea.

Alte rezultate:
CSM Galaţi – HC Dunărea Brăila 17-32
CS Minaur Baia Mare – CS Dacia Mioveni 24-22
CS Măgura Cisnădie – CSM Târgu Jiu 35-23

Reclamă 4 / 0/3

Clasament
1. CSM Bucureşti 55 puncte
2. CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud 46
3. CS Rapid Bucureşti 46
4. HC Dunărea Brăila 40
5. SCM Gloria Buzău 37 (18 jocuri)
6. SCM Râmnicu Vâlcea 35 (18 j)
7. CS Minaur Baia Mare 30

Krim Ljubljana – Rapid 29-24. Înfrângere drastică pentru campioana României

Krim Ljubljana – Rapid 29-24. Campioana României a pierdut în manşa tur din play-off-ul pentru sferturile Ligii Campionilor! Au condus la pauză în meciul din Slovenia, dar au avut o repriză secundă în care nu şi-au mai găsit ritmul şi au avut mari probleme

Principalele marcatoare ale partidei au fost Radicevic 8 goluri, Stanko 8, pentru Krim, respectiv Kanor 5, Buceschi 4, Fernandez 4, pentru Rapid. Manşa retur va avea loc în 26 martie, la Bucureşti, pentru un loc în sferturile competiţiei.

În celelalte dispute tur din optimi s-au înregistrat rezultatele: Storhamar – Odense 22-30 şi Buducnost – FTC Budapesta 24-28, iar ultimul meci de duminică este între Brest – Team Esbjerg. În sferturile de finală s-au calificat direct primele două clasate din fiecare grupă, adică Vipers (23 puncte) şi CSM Bucureşti (22), din grupa A, respectiv Metz (25) şi Gyor (22), din grupa B.

La finalul fazei grupelor, căpitanul CSM Bucureşti, Cristina Neagu, era golgeter, cu 105 goluri marcate, 1.015 în total, în competiţie. Meciurile din sferturile de finală sunt programate în 29/30 aprilie şi 6/7 mai, iar Turneul Final4 va avea loc la Budapesta, în 3-4 iunie. Dacă trece de optimi, Rapid se va duela cu Vipers, iar CSM Bucureşti va întâlni Brest sau Team Esbjerg.

Trofeul este deţinut de formaţia norvegiană Vipers Kristiansand.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristina Neagu e gata de "războiul" cu Metz din sferturile de finală ale Ligii Campionilor
Handbal • 24 mart., 19:38
Cristina Neagu e gata de „războiul” cu Metz din sferturile de finală ale Ligii Campionilor: „Suntem all-in! Vrem în Final Four!”
Mihai Pintilii, după ce i-a făcut galerie Cristinei Neagu în CSM Bucureşti - Krim 30 -24
Handbal • 24 mart., 18:53
FOTO
Mihai Pintilii, după ce i-a făcut galerie Cristinei Neagu în CSM Bucureşti – Krim 30 -24: „Au calitate pentru Final Four!”
CSM Bucureşti s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după victoria cu Krim Ljubljana
Handbal • 24 mart., 18:32
CSM Bucureşti s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după victoria cu Krim Ljubljana
Krim - CSM Bucureşti 24-30
Handbal • 16 mart., 21:32
Krim – CSM Bucureşti 24-30. Cristina Neagu, premiată de preşedintele Sloveniei după o seară magică în Liga Campionilor
Omoregie, jucătoarea de la CSM Bucureşti, şi-a făcut de cap pe ritmuri de manele pe străzile din Bucureşti
Extra • 22 feb., 20:53
FOTO
„Toate diamantele…” Omoregie, jucătoarea de la CSM Bucureşti, şi-a făcut de cap pe ritmuri de manele pe străzile din Bucureşti