Închide meniul
Foto

Bocciu a dat detalii despre împăcarea istorică a fanilor Rapidului cu Cristina Neagu: „Este o mare doamnă”

Bogdan Stănescu Publicat: 8 februarie 2024, 11:55

Reclamă
Bocciu a dat detalii despre împăcarea istorică a fanilor Rapidului cu Cristina Neagu: „Este o mare doamnă”

Bocciu a dat detalii despre împăcarea istorică a fanilor Rapidului cu Cristina Neagu

Bocciu şi Cristina Neagu

Bocciu a dat detalii despre împăcarea istorică a fanilor Rapidului cu Cristina Neagu. Rapid i-a provocat lui CSM Bucureşti prima înfrângere după 58 de victorii la rând.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După încheierea partidei, am putut asista la împăcarea dintre suporterii Rapidului şi Cristina Neagu. Bocciu i-a făcut cadou o eşarfă a Rapidului marii handbaliste. Cristina Neagu a fost aplaudată de fanii Rapidului în timp ce se îndrepta spre vestiare.

Bocciu a dat detalii despre împăcarea istorică a fanilor Rapidului cu Cristina Neagu: „Este o mare doamnă”

A fost eșarfa mea. Noi suntem bărbați și am avut o discuție ca niște oameni normali. Cristina este o doamnă și o mare sportivă. Nu avem nimic de împărțit. Nici nu căutăm scandal cu nimeni. Noi suntem galeria Rapidului și suntem cei mai frumoși suporteri”, a declarat Liviu Ungurean, cunoscut ca „Bocciu”, pentru iamsport.ro.

Cristina Neagu şi fanii Rapidului au fost ieri protagoniştii unor imagini la care puţină lume se gândea. Bocciu a contribuit la o împăcare improbabilă cu marea handbalistă, care a crescut în Drumul Taberei. Drumul Taberei e cunoscut ca un cartier al fanilor Stelei, având în vedere că acolo se află stadionul Ghencea.

În luna februarie a anului trecut, Cristina Neagu a fost înjurată de fanii Rapidului în timpul meciului din optimile Cupei României. A fost un scandal monstru, iar clubul din Giuleşti a primit o amendă de 8.000 de lei.

Reclamă

La un an distanţă, Cristina Neagu a făcut pace cu ultraşii Rapidului. CSM Bucureşti a pierdut meciul din Liga Florilor, scor 28-30. Chiar şi aşa, Neagu nu le-a purtat pică fanilor şi a urcat în tribună după fluierul final.

Cristina Neagu a stat în mijlocul suporterilor Rapidului şi a primit un cadou neaşteptat de la liderul galeriei rivale. Bocciu i-a oferit o eşarfă.

Rapid – CSM Bucureşti 30-28. Nebunie în Giuleşti

Rapid a produs surpriza şi a încheiat cele 58 de victorii la rând pe care le avea CSM Bucureşti pe plan intern. Într-o atmosferă spectaculoasă, giuleştencele au condus cu 16-13 la pauză.

Reclamă 4 / 0/3

Rapidistele au rămas la conducerea meciului şi după pauză. La scorul de 26-22 pentru Rapid, Adi Vasile a cerut time-out şi a cedat nervos. A avut o reacţie dură în faţa „tigroaicelor”.

Nu v-aţi săturat să primiţi goluri tot timpul de la ele?! Are 100% procentaj de a marca, nu v-aţi săturat să primiţi goluri de la ea?”, a urlat Adi Vasile la jucătoarele sale.

CSM Bucureşti a revenit imediat şi a marcat trei goluri la rând. A avut chiar şansa de a restabili egalitatea. Nu a reuşit şi Rapid s-a distanţat şi a obţinut victoria uriaşă!

Cristina Neagu a marcat 6 goluri, dar a încheiat meciul pe bancă. A fost eliminată chiar înainte de final, în uralele fanilor din Giuleşti. I-a „aruncat” cuvinte dure arbitrului. Şi după fluierul final a continuat apostrofările.

Principalele marcatoare ale partidei au fost O. Kanor 7 goluri, Kassoma 4, pentru Rapid, respectiv Neagu 6 şi Dindiligan 5, pentru CSM Bucureşti.

În urma rezultatului, campioana CSM Bucureşti rămâne lider, cu 45 de puncte, în timp ce Rapid Bucureşti este pe locul 2, cu 39.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și