Închide meniul
VIDEO

Cristina Neagu, împăcare istorică cu fanii Rapidului! Starul CSM-ului a urcat în tribună şi a primit un cadou de la Bocciu

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 februarie 2024, 20:06

Cristina Neagu, împăcare istorică cu fanii Rapidului! Starul CSM-ului a urcat în tribună şi a primit un cadou de la Bocciu

Cristina Neagu, împăcare istorică cu fanii Rapidului

Cristina Neagu şi Bocciu / AS.ro

Cristina Neagu a avut o împăcare istorică cu fanii Rapidului, după eşecul suferit de CSM Bucureşti în Giuleşti. Cea mai bună jucătoare din istoria naţionalei României a încheiat conflictul cu ultraşii alb-vişiniilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În luna februarie a anului trecut, Cristina Neagu a fost înjurată de fanii Rapidului în timpul meciului din optimile Cupei României. A fost un scandal monstru, iar clubul din Giuleşti a primit o amendă de 8.000 de lei.

Cristina Neagu, împăcare istorică cu fanii Rapidului!

La un an distanţă, Cristina Neagu a făcut pace cu ultraşii Rapidului. CSM Bucureşti a pierdut meciul din Liga Florilor, scor 28-30. Chiar şi aşa, Neagu nu le-a purtat pică fanilor şi a urcat în tribună după fluierul final.

Cristina Neagu a stat în mijlocul suporterilor Rapidului şi a primit un cadou neaşteptat de la liderul galeriei rivale. Bocciu i-a oferit o eşarfă.

Reclamă

Rapid – CSM Bucureşti 30-28. Nebunie în Giuleşti

Rapid a produs surpriza şi a încheiat cele 58 de victorii la rând pe care le avea CSM Bucureşti pe plan intern. Într-o atmosferă spectaculoasă, giuleştencele au condus cu 16-13 la pauză.

Rapidistele au rămas la conducerea meciului şi după pauză. La scorul de 26-22 pentru Rapid, Adi Vasile a cerut time-out şi a cedat nervos. A avut o reacţie dură în faţa „tigroaicelor”.

Nu v-aţi săturat să primiţi goluri tot timpul de la ele?! Are 100% procentaj de a marca, nu v-aţi săturat să primiţi goluri de la ea?„, a urlat Adi Vasile la jucătoarele sale.

Reclamă 4 / 0/3

CSM Bucureşti a revenit imediat şi a marcat trei goluri la rând. A avut chiar şansa de a restabili egalitatea. Nu a reuşit şi Rapid s-a distanţat şi a obţinut victoria uriaşă!

Cristina Neagu a marcat 6 goluri, dar a încheiat meciul pe bancă. A fost eliminată chiar înainte de final, în uralele fanilor din Giuleşti. I-a „aruncat” cuvinte dure arbitrului. Şi după fluierul final a continuat apostrofările.

Principalele marcatoare ale partidei au fost O. Kanor 7 goluri, Kassoma 4, pentru Rapid, respectiv Neagu 6 şi Dindiligan 5, pentru CSM Bucureşti.

În urma rezultatului, campioana CSM Bucureşti rămâne lider, cu 45 de puncte, în timp ce Rapid Bucureşti este pe locul 2, cu 39.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! Vezi toate știrile
Citește și