Închide meniul

Brest – CSM Bucureşti, din Liga Campionilor, amânat! Decizia luată de Federaţia Europeană

Antena Sport Publicat: 6 ianuarie 2022, 15:48

Reclamă
Brest – CSM Bucureşti, din Liga Campionilor, amânat! Decizia luată de Federaţia Europeană

Cristina Neagu e vedeta de la CSM București

Cristina Neagu, într-un meci pentru CSM București / Profimediaimages

Decizia a fost luată de Federația Europeană de Handbal după ce 3 jucătoare ale clubului din Capitală au fost depistate pozitiv. Este vorba despre Ema Ramusovic, Andreea Ailincăi și Samara Da Silva.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brest – CSM Bucureşti, din Liga Campionilor, a fost amânat

„Federația Europeană de Handbal a decis amânarea meciului din DELO EHF Champions League, din etapa a 9-a, programat să se joace, sâmbătă, 8 ianuarie 2022, de la ora 19:00, dintre echipa franceză Brest Bretagne Handball și campioana României, CSM București.

Decizia a venit după ce, la echipa noastră, au apărut trei cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV2, înaintea plecării în Franța. Cele trei jucătoare cu rezultate pozitive sunt Ema Ramusovic, Andreea Ailincăi și Samara Da Silva.

Meciul va fi reprogramat într-o altă dată, stabilită de comun acord de ambele echipe, până la terminarea fazei grupelor DELO EHF Champions League!

Le dorim recuperare ușoară fetelor!”, se arată în comunicatul clubului din Bucureşti.

Reclamă

Cristina Neagu a semnat un nou contract cu CSM Bucureşti

Cristina Neagu va continua la CSM Bucureşti. Clubul din Capitală a făcut anunţul oficial. Handbalista de 33 de ani a parafat deja noua înţelegere şi se va lupta pentru câştigarea unui nou titlu cu echipa antrenată de Adi Vasile.

„Clubul Sportiv Municipal București îi anunță atât pe fanii noștri, cât și pe toți suporterii handbalului din țara noastră că cea mai bună jucătoare a lumii va evolua în continuare în Liga Florilor și în Liga Campionior pentru echipa la care a evoluat în ultimii patru ani și jumătate!

Cristina Neagu și Clubul Sportiv Municipal București au ajuns la un acord de a continua împreună! Cristina și-a prelungit actuala înțelegere cu încă doi ani!

Reclamă 4 / 0/3

Cea mai bună handbalistă a lumii în patru rânduri, Cristina Neagu, 33 de ani, evoluează la CSM București din 2017. Cristina a început handbalul la vârsta de 12 ani, la CSȘ nr. 5 București. Ca senioară a evoluat pentru HC Activ Ploiești, Rulmentul Brașov, Oltchim Vâlcea și ŽRK Budućnost.

Mult succes, Cristina Neagu!„, se anunţă în comunicatul celor de la CSM Bucureşti.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOOvidiu Ionescu şi Bernadette Szocs au pierdut în sferturi la Saudi Smash 2024, competiţie ce este live în AntenaPLAY 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” Vezi toate știrile
Citește și