Închide meniul

Crina Pintea a răbufnit după CSM Bucureşti – Brest 30 – 30: „Este impertinentă, mă înjură mereu!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 februarie 2023, 20:39 / Actualizat: 6 februarie 2023, 0:08

Crina Pintea a răbufnit după CSM Bucureşti – Brest 30 – 30: „Este impertinentă, mă înjură mereu!

Crina Pintea a răbufnit la adresa Itanei Grbic

Profimedia

Crina Pintea a răbufnit după CSM Bucureşti – Brest 30 – 30. Jucătoarea de la CSM Bucureşti susţine că a avut un conflict verbal cu Itana Grbic. Mai mult, Crina Pintea susţine că această o înjură de fiecare dată când se întâlnesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Crina Pintea şi Itana Grbic au fost colege la CSM Bucureşti în sezonul 2019 – 2020, dar nu au rămas în relaţii bune. După partida dintre CSM Bucureşti şi Brest, Crina Pintea a lansat acuzaţii dure la adresa lui Grbic.

Crina Pintea a răbufnit după CSM Bucureşti – Brest 30 – 30

Ideea e că este foarte impertinentă. De fiecare dată când jucăm una împotriva celeilalte mă înjură și face tot felul de lucruri. Dacă mi-aș pune mintea cu ea, nu știu ce s-ar întâmpla.
Pur și simplu îmi văd de treaba mea, de joc, eu doar am privit-o. Nu pot să mă cobor la nivelul ei. De fiecare dată, pe unde am fost, începând de la calificările la Jocurile Olimpice, mereu a încercat să mă provoace și nu înțeleg de unde vine chestia asta.

Simt că are o lipsă totală de respect, mai ales că am fost și colege și jucăm același sport. Nu știu ce e, mă provoacă, dar nu s-a întâmplat nimic. Eu încerc să mă controlez”, a spus Crina Pintea, după remiza cu Brest.

CSM Bucureşti – Brest 30-30! Cristina Neagu a egalat în ultima secundă

CSM Bucureşti a terminat la egalitate partida cu Brest, scor 30-30. Cristina Neagu a egalat în ultima secundă a partidei. CSM este lider în grupă şi calificată anterior în sferturile de finală.

Reclamă

Principalele marcatoare pentru CSM au fost Neagu 9 goluri, Dembele 5, iar de la Brest s-a remarcat Jaukovic 8 reuşite.

Cristina Neagu a marcat golul egalării în ultima secundă a partidei. În urma rezultatului, CSM Bucureşti are 22 puncte, cu un bilanţ de 10 victorii, două remize şi o înfrângere, fiind calificată în sferturi încă din etapa trecută. Pe locul 2 se află Vipers (21), urmată de Odense (16).

În etapa a XIII-a s-au mai jucat partidele dintre Vipers – Krim Ljubljana 36-31, FTC Budapesta – SG BBM Bietigheim 28-23 şi DHK Banik Most – Odense 19-37. În ultimul meci din grupa A, CSM Bucureşti va juca în deplasare, cu Krim Ljubljana (12 februarie).

Reclamă 4 / 0/3

Cristina Neagu a avut parte de o surpriză, la CSM Bucureşti – Brest

Fanii prezenţi în Sala Polivalentă i-au pregătit o surpriză Cristinei Neagu. Mai exact, suporterii au venit echipaţi cu un mesaj special, inscripţionat pe cartoane: „Neagu 1000. Ai scris istorie„, se arată în mesajul afişat de fani handbalistei române.

La partida cu Bietigheim, din deplasare, din etapa a 12-a din Liga Campionilor, Cristina Neagu a scris istorie. Românca a ajuns la 1000 de goluri marcate în Liga Campionilor, competiţie pe care a câştigat-o alături de Buducnost în 2015.

CSM Bucureşti este lider în Grupa A, din Liga Campionilor. „Tigroaicele” au 21 de puncte după 12 partide, înaintea duelului cu Brest, din etapa a 13-a.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și