Închide meniul

Cristina Neagu şi-a acuzat colegele după dezastrul din Champions League. Ce a spus vedeta lui CSM Bucureşti despre prelungirea contractului

Antena Sport Publicat: 16 ianuarie 2021, 17:00

Cristina Neagu şi-a acuzat colegele după dezastrul din Champions League. Ce a spus vedeta lui CSM Bucureşti despre prelungirea contractului

profimediaimages

Cristina Neagu şi-a criticat colegele după CSM-Vipers 22-29

  • CSM - Vipers 22-29
  • Neagu, supărată pe colege

Cristina Neagu a fost din nou cea mai bună jucătoare a lui CSM Bucureşti, în faţa norvegiencelor de la Vipers Kristiansand. Ea a lăsat să se înţeleagă că nu are de gând să îşi prelungească contractul, dacă nu se rezolvă problemele de la club. Neagu a făcut acuzaţii dure la finalul anului trecut. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristina Neagu: "Am contract până în 2022, trebuie să vedem ce se întâmplă cu această echipă"

"Noi, la CSM, vorbim mai puțin despre problemele financiare. Dar știm cu toții situația. Am avut și jucătoare accidentate. 

Eu am contract până în 2022, trebuie să vedem ce se întâmplă cu această echipă. Nu m-am gândit la alte lucruri în afară de a-mi face treaba cât mai bine pe teren", a spus Cristina Neagu.

Reclamă

După ce a reuşit 9 goluri în eşecul de la Budapesta, de acum o săptămână, Neagu a marcat de 10 ori cu Vipers. Ea şi-a criticat dur colegele, pentru că nordicele au condus în permanenţă la Bucureşti.

"Trebuia să ne apărăm așa cum ar fi trebuit. Ele nu au făcut alte combinații decât cele pe care le știam. Ne-au dat multe goluri ușoare, în special în prima repriza. 

Reclamă

 Aș prefera să nu marchez, iar echipa să câștige. Am jucat 3 meciuri în 7 zile. Urmează o perioadă grea, cu multe partide", a mai spus Neagu la Digi Sport.

CSM, care a ajuns la al treilea eşec la rând, a obţinut 11 puncte în 10 meciuri, în grupa A din Champions League şi riscă să piardă locul al doilea. CSM va juca următorul meci, în Rusia, cu Rostov, săptămâna viitoare.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
CSM Bucureşti - Dunărea Brăila 35-35
Handbal • 19:11
CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie
Bani mulţi în noua ediţie a Ligii Campionilor! Sumele uriaşe la care visează Gigi Becali
Liga Campionilor • 25 mart., 18:08
Bani mulţi în noua ediţie a Ligii Campionilor! Sumele uriaşe la care visează Gigi Becali! Anunţul făcut de UEFA
CSM Bucureşti a dat o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Cine e starul care a venit să dea goluri lângă Cristina Neagu
Handbal • 25 mart., 17:53
CSM Bucureşti a dat o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Cine e starul care a venit să dea goluri lângă Cristina Neagu
Cristina Neagu e gata de "războiul" cu Metz din sferturile de finală ale Ligii Campionilor
Handbal • 24 mart., 19:38
Cristina Neagu e gata de „războiul” cu Metz din sferturile de finală ale Ligii Campionilor: „Suntem all-in! Vrem în Final Four!”
Mihai Pintilii, după ce i-a făcut galerie Cristinei Neagu în CSM Bucureşti - Krim 30 -24
Handbal • 24 mart., 18:53
FOTO
Mihai Pintilii, după ce i-a făcut galerie Cristinei Neagu în CSM Bucureşti – Krim 30 -24: „Au calitate pentru Final Four!”