Închide meniul

OFICIAL | CSM Bucureşti a dat lovitura pe piața transferurilor! Eduarda Amorim se va alătura „tigroaicelor” până la finalul sezonului

Dragoș Vasile Publicat: 30 martie 2022, 21:59

OFICIAL | CSM Bucureşti a dat lovitura pe piața transferurilor! Eduarda Amorim se va alătura „tigroaicelor până la finalul sezonului

Eduarda Amorim, noua jucătoare a celor de la CSM Bucureşti

Facebook CSM Bucureşti

  • CSM Bucureşti a dat lovitura pe piața transferurilor
  • Eduarda Amorim se va alătura „tigroaicelor” până la finalul sezonului

Eduarda Amorim e noua jucătoare de la CSM Bucureşti. În vârstă de 35 de ani, brazilianca va evolua la gruparea din Capitală până la finalul sezonului. „Tigroaicele” se vor baza pe serviciile sale şi în „dubla” de foc din sferturile Ligii Campionilor, cu Team Esbjerg.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eduarda Amorim a semnat cu CSM Bucureşti, după ce Rostov-Don, echipa la care evolua în Rusia, a fost eliminată din EHF Champions League din cauza războiului din Ucraina.

Eduarda Amorim, noua jucătoare de la CSM Bucureşti

„Eduarda “Duda” Amorim este un simbol în handbalul internațional și o handbalistă completă, atât în atac, cât și în apărare. A reprezentat Brazilia până în urmă cu mai puțin de un an, iar alături de colegele sale a câștigat, în 2013, Campionatul Mondial din Serbia. Duda mai are în palmares cinci trofee ale Ligii Campionilor cu campioana Ungariei, Gyor Audi ETO, echipă la care a evoluat timp de 13 ani (2009-2021).

Reclamă

Pe plan individual, în 2013, a fost aleasă MVP la Campionatul Mondial din Serbia, iar în 2014, a fost declarată de Federația Internațională de Handbal, cea mai bună jucătoare din lume. În EHF Champions League a primit de cinci ori distincția de cea mai bună apărătoare (2016, 2017, 2019, 2020, 2021), dar și titlul de cel mai bun inter stânga în 2014. În 2020, publicația Handball-Planet a desemnat-o cea mai bună jucătoare a deceniului”, a anunţat CSM Bucureşti.

CSM Bucureşti a dat de pământ cu SCM Râmnicu Vâlcea în Liga Naţională

CSM Bucureşti a făcut show în disputa cu SCM Râmnicu Vâlcea, din etaa a 17-a a Ligii Naţionale de handbal feminin. „Tigroaicele” au câştigat categoric derby-ul şi continuă lupta pentru titlu.

Reclamă

Victoria era obligatorie pentru fetele lui Adi Vasile, care era la patru puncte în spatele liderului Rapid. A condus cu 13-10 la pauză şi s-a descătuşat în repriza secundă. Bucureştencele s-au distanţat la 17-11 şi nu au mai putut fi ajunse. Diferenţa a căpătat proporţii până la final şi CSM a câştigat cu 32-19.

Starul lui CSM Bucureşti, Cristina Neagu, a fost de neoprit şi a dat recital. A reuşit 9 goluri din 12 aruncări şi a fost golgheterul partidei. Yvette Broch a punctat de 6 ori, iar Omoregie şi Martin Berenguer au înscris câte 5 goluri. Nicio handbalistă de la Râmnicu Vâlcea nu a marcat mai mult de 4 goluri.

Cristina Neagu este şi cea mai bună marcatoare din Liga Campionilor, cu 94 goluri. Starul lui CSM București a făcut un sezon grozav. A înscris de 10 ori în poarta lui Team Esbjerg, în ultimul meci din faza grupelor celei mai importante competiţii de pe continent.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
CSM Bucureşti - Dunărea Brăila 35-35
Handbal • 19:11
CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie
Cristina Neagu e gata de "războiul" cu Metz din sferturile de finală ale Ligii Campionilor
Handbal • 24 mart., 19:38
Cristina Neagu e gata de „războiul” cu Metz din sferturile de finală ale Ligii Campionilor: „Suntem all-in! Vrem în Final Four!”
Mihai Pintilii, după ce i-a făcut galerie Cristinei Neagu în CSM Bucureşti - Krim 30 -24
Handbal • 24 mart., 18:53
FOTO
Mihai Pintilii, după ce i-a făcut galerie Cristinei Neagu în CSM Bucureşti – Krim 30 -24: „Au calitate pentru Final Four!”
CSM Bucureşti s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după victoria cu Krim Ljubljana
Handbal • 24 mart., 18:32
CSM Bucureşti s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după victoria cu Krim Ljubljana
Krim - CSM Bucureşti 24-30
Handbal • 16 mart., 21:32
Krim – CSM Bucureşti 24-30. Cristina Neagu, premiată de preşedintele Sloveniei după o seară magică în Liga Campionilor