Închide meniul

CSM Bucureşti a dat de pământ cu SCM Râmnicu Vâlcea în Liga Naţională! Cristina Neagu a dat recital pentru „tigroaice”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 martie 2022, 17:05

CSM Bucureşti a dat de pământ cu SCM Râmnicu Vâlcea în Liga Naţională! Cristina Neagu a dat recital pentru „tigroaice

Profimediaimages

Victoria era obligatorie pentru fetele lui Adi Vasile, care era la patru puncte în spatele liderului Rapid. A condus cu 13-10 la pauză şi s-a descătuşat în repriza secundă. Bucureştencele s-au distanţat la 17-11 şi nu au mai putut fi ajunse. Diferenţa a căpătat proporţii până la final şi CSM a câştigat cu 32-19.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSM Bucureşti – SCM Râmnicu Vâlcea 32-19

Starul lui CSM Bucureşti, Cristina Neagu, a fost de neoprit şi a dat recital. A reuşit 9 goluri din 12 aruncări şi a fost golgheterul partidei. Yvette Broch a punctat de 6 ori, iar Omoregie şi Martin Berenguer au înscris câte 5 goluri. Nicio handbalistă de la Râmnicu Vâlcea nu a marcat mai mult de 4 goluri.

Cristina Neagu este şi cea mai bună marcatoare din Liga Campionilor, cu 94 goluri. Starul lui CSM București a făcut un sezon grozav. A înscris de 10 ori în poarta lui Team Esbjerg, în ultimul meci din faza grupelor celei mai importante competiţii de pe continent.

CSM Bucureşti, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor

Forul european de handbal (EHF) a decis ca echipele din Rusia şi Belarus să nu îşi mai dispute meciurile din competiţiile internaţionale, astfel că CSM Bucureşti merge direct în sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin, iar Minaur Baia Mare în semifinalele European Cup la masculin.

CSM Bucureşti urma să întâlnească formaţia ŢSKA Moscova în faza play-off a Ligii Campionilor, în dublă manşă eliminatorie, însă, după decizia de vineri, a obţinut calificarea directă în sferturile de finală ale competiţiei.

Reclamă

Scopul EHF a fost de a păstra sistemele de joc existente, fără adaptări majore. Pe cât posibil, ne-am propus și să implementăm proceduri corecte și consecvente, întrucât sancțiunile impuse și calendarul sezonului de handbal, în care câteva dintre competițiile noastre au ajuns deja într-un stadiu decisiv, ne-au lăsat puțin loc de manevră”, spune Markus Glaser, directorul EHF.

Aceeaşi situaţie este şi în cazul echipei masculină de handbal Minaur Baia Mare, care trebuia să evolueze în sferturile de finală ale European Cup cu formaţia rusă HC Victor Stavropol. În urma deciziei de vineri, echipa din Baia Mare este calificată în semifinalele competiţiei, unde va întâlni câştigătoarea meciului dintre Alingsas HK (Suedia) şi Talent tym Plzenskenho kraje (Cehia)!

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano Vezi toate știrile
Citește și