Închide meniul

CSM Bucureşti, victorie clară în Liga Campionilor! Fără Cristina Neagu, româncele şi-au luat revanşa cu DVSC Debrecen

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 18 noiembrie 2023, 19:37

CSM Bucureşti, victorie clară în Liga Campionilor! Fără Cristina Neagu, româncele şi-au luat revanşa cu DVSC Debrecen

CSM Bucureşti, victorie clară în Liga Campionilor

CSM Bucureşti, la finalul unui meci / Hepta

CSM Bucureşti a obţinut o victorie clară în Liga Campionilor! După remiza de pe teren propriu cu formaţia DVSC Debrecen, campioana României şi-a luat revanşa în partida din deplasare şi a încheiat într-o notă pozitivă anul 2023 pe plan european. Fără Cristina Neagu în teren, cele mai bune marcatoare ale CSM-ului au fost Stoica şi Arntzen.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioana CSM Bucureşti a învins, sâmbătă, în deplasare, formaţia ungară DVSC Debrecen, scor 30-23 (15-9), în etapa a VIII-a din grupa A a Ligii Campionilor. Cristina Neagu, accidentată, nu a făcut deplasarea. Competiţia se întrerupe până în ianuarie 2024, datorită Campionatului Mondial, potrivit news.ro.

CSM Bucureşti, victorie clară în Liga Campionilor!

Excelentă evoluţia campioanei României în deplasarea din Ungaria, după ce cu aceeaşi echipă a remizat pe teren propriu în etapa anterioară, pe fondul unui joc slab la acest nivel. Principalele marcatoare au fost Planeta 6 goluri, pentru DVSC, respectiv Stoica 8, Arntzen 7, pentru CSM Bucureşti.

Portarul Evelina Eriksson (CSM) a fost MVP-ul partidei, cu 19 intervenţii reuşite (45.24%).

Accidentată la genunchiul drept (leziune corner postero-medial) în partida tur cu DVSC, căpitanul Cristina Neagu nu a făcut deplasarea la Debrecen, fiind în recuperare.

Reclamă

În etapa a VIII-a se mai joacă partidele dintre Odense – IK Savehof, Buducnost – Brest şi Gyor – SG BBM Bietigheim.

În primele etape, CSM Bucureşti a obţinut rezultatele: 28-24 cu Odense, 24-26 cu SG BBM Bietigheim, 23-27 cu Gyor, 41-26 cu IK Savehof, 28-30 cu Brest, 29-24 cu Buducnost şi 29-29 cu DVSC Debrecen.

După opt etape, campioana României rămâne pe locul 4, cu 9 puncte, iar în etapa viitoare va juca pe teren propriu, cu Buducnost. Etapa a IX-a programează partide în 6-7 ianuarie 2024, Liga Campionilor fiind întreruptă datorită Campionatului Mondial.

Reclamă 4 / 0/3

În grupa B a competiţiei evoluează şi vicecampioana Rapid Bucureşti.

Ce salariu va avea Cristina Neagu după ce a semnat un nou contract cu CSM Bucureşti

Desemnată de patru ori cea mai bună jucătoare a lumii, Neagu va încasa, lunar, o „avere”. Interul stânga în vârstă de 35 de ani îmbracă din 2017 tricoul CSM-ului, echipă cu care a cucerit două titluri în Liga Florilor şi trei Cupe ale României. În 2018 a ajuns cu „tigroaicele” în Final Four-ul Champions League, dar Gyor i-a spulberat visul de a juca o nouă finală.

Potrivit fanatik.ro, Cristina Neagu a bătut palma cu şefii lui CSM Bucureşti pentru un salariu spectaculos pentru România. Va încasa 20.000 de euro net, lună de lună. Este acelaşi salariu pe care îl primeşte şi în prezent.

Negocierile s-ar fi purtat încă de la începutul acestui sezon. După mai multe discuţii intense, s-a ajuns la un acord şi a fost făcut anunţul oficial.

„Clubul Sportiv Municipal București anunță suporterii echipei și pe toți iubitorii handbalului că singura jucătoare din istorie desemnată de IHF de 4 ori cea mai bună jucătoare a lumii, Cristina Neagu, va evolua în continuare în tricoul campioanei României.

Cristina Neagu: „Sunt încântată să-mi continui cariera la CSM București”

Cristina Neagu și CSM București au prelungit contractul pentru încă un sezon. Desemnată de patru ori de federația internațională cea mai bună jucătoare de handbal a lumii, căpitan al Naționalei României din 2016, Cristina Neagu, 35 de ani, evoluează la echipa bucureșteană din 2017. Născută în Capitală, Cristina a început handbalul la vârsta de 12 ani, la CSȘ Nr. 5 București. Ca senioară a mai jucat pentru HC Activ Ploiești, Rulmentul Brașov, Oltchim Rm. Vâlcea și ZRK Buducnost. Este una dintre cele trei jucătoare din istoria EHF Champions League care a înscris peste 1000 de goluri în cea mai importantă competiție intercluburi„, a fost anunţul făcut pe site-ul oficial al clubului.

“Sunt încântată să-mi continui cariera la CSM București și de fiecare dată când intru pe teren dau tot ce am mai bun pentru a ajuta clubul să-și îndeplinească obiectivele. Ne dorim să ne facem fanii fericiți și să ne bucurăm împreună de cât mai multe momente frumoase!”, a declarat Cristina Neagu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
Vezi toate știrile
Citește și