Închide meniul
Video

CSM Bucureşti s-a reunit într-un club de fiţe din Bucureşti. Ce a declarat Cristina Neagu

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 iulie 2023, 20:39 / Actualizat: 17 iulie 2023, 9:40

CSM Bucureşti s-a reunit într-un club de fiţe din Bucureşti

Cristina Neagu, în timpul unui interviu / AntenaSport

Cristina Neagu şi colegele ei de la CSM s-au reunit într-un club de fiţe din Bucureşti. „Eu sunt cea mai bronzată„, s-a mândrit Neagu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vedetele CSM-ului au venit la reunire direct de pe plajă. Handbalistele si-au etalat bronzul la reunirea din club.

CSM Bucureşti s-a reunit într-un club de fiţe din Bucureşti

E greu şi lucrul ăsta se întâmplă aproape în fiecare an, însă încercăm să punem la punct lucrurile cât putem de repede, să ne omogenizăm, să ne obişnuim să jucăm una cu cealaltă. Competiţiile nu aşteaptă, deja într-o lună şi jumătate avem Supercupa şi trebuie să ne punem pe picioare şi să arătăm cât mai bine ca echipă şi să încercăm să câştigăm primul joc.

Dacă mă gândesc la sezonul trecut în care am jucat Campionatul European în luna noiembrie, ne-am întors şi la o săptămână am jucat din nou în Liga Campionilor, pot să spun că şi sezonul trecut a fost extrem de lung şi extrem de greu. Da, e adevărat că anul preolimpic e cel mai dificil pentru că avem şi meciurile de la echipa naţională. Sincer chiar îmi doresc să avem cât mai multe meciuri, să jucăm şi turneul preolimpic. Îmi doresc enorm de mult să mă calific la Jocurile Olimpice.

Cel mai important e să fim sănătoase, ca să putem să ducem pe picioare un sezon atât de lung. Şi bineînţeles să reuşim să ne îndeplinim obiectivele„, a declarat Cristina Neagu.

Reclamă

Ne dorim să câştigăm competiţiile interne, iar obiectivul final este să ajungem în Final Four!„, a precizat Adi Vasile.

Cristina Neagu, mesaj de susţinere pentru tinerele tricolore

Cristina Neagu şi Crina Pintea au stat cu ochii pe telefoane, ca să le vadă pe urmaşele lor, care au câştigat medalia de bronz la Campionatul European U19. România a învins Portugalia cu 39-32, în finala mică.

Cât am reuşit, m-am uitat. Chiar le-am şi transmis câteva mesaje fetelor, de încurajare. La junioare şi tineret noi am avut o generaţie foarte bună şi trei ani la rând am câştigat medalie. Eu nu am avut şansa nici la junioare, nici la senioare, să joc un turneu final pe teren propriu. Cred că e un sentiment foarte frumos„, a mai spus Neagu.

Reclamă 4 / 0/3

Naţionala României a câştigat medalia de bronz la Campionatul European U19

Naţionala de tineret a României a câştigat medalia de bronz la Campionatul European şi a pus capăt unei perioade de „secetă” de 16 ani. Reprezentativa U19 a ţării noastre a triumfat, împotriva Portugaliei, în finala mică.

Naţionala de handbal feminin a României U19 a învins, duminică, reprezentativa Portugaliei, scor 39-32 (18-13), şi a încheiat Campionatul European de la Piteşti/Mioveni cu medalia de bronz. Pentru marele trofeu luptă Ungaria şi Danemarca.

România şi-a trecut în cont bronzul european la 16 ani distanţă de la performanţa similară din 2007, cu victorie împotriva Suediei în finala mică şi cu Cristina Neagu a doua cea mai bună marcatoare a turneului (54 goluri).

Tot duminică s-au jucat şi meciuri de clasament final, locurile 5-8, între Suedia – Franţa 29-25 (locurile 5-6) şi Elveţia – Muntenegru 37-32 (locurile 7-8).

Echipa României s-a calificat greu în grupele principale, după ce în grupa preliminară B a încheiat pe locul 2, în urma rezultatelor 41-33 cu Islanda, 30-36 cu Portugalia şi 35-30 cu Germania.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 Vezi toate știrile
Citește și