Închide meniul

CSM Bucureşti – Team Esbjerg 25-26. „Tigroaicele”, eşec incredibil în sferturile Ligii Campionilor. Final nebun de meci şi eroare inexplicabilă!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 mai 2022, 19:02

CSM Bucureşti – Team Esbjerg 25-26. „Tigroaicele, eşec incredibil în sferturile Ligii Campionilor. Final nebun de meci şi eroare inexplicabilă!

Cristina Neagu, criză de nervi după CSM Bucureşti - Esjberg 31-33

Profimediaimages

CSM Bucureşti a fost învinsă incredibil, pe teren propriu, de danezele de la Team Esbjerg, scor 26-25, în manşa tur din sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Româncele au avut o şansă uriaşă de a se impune în Sala Polivalentă, dar au făcut o eroare inexplicabilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Tigroaicele” au fost conduse cu 7-3 şi 10-5 în prima repriză, dar au reuşit să reducă din diferenţă până la pauză. După primele 30 de minute scorul era 12-9 în favoarea lui Esbjerg.

CSM Bucureşti – Team Esbjerg 25-26. Gol uluitor primit de românce, la ultima fază

Campioana României a avut o revenire senzaţională în repriza secundă, cu ajutorul Cristinei Neagu. Starul lui CSM a înscris golul cu care echipa antrenată de Adi Vasile a restabilit egalitatea, 24-24, cu două minute înainte de final.

Bucureştencele au avut o şansă uriaşă să câştige partida, mai ales după ce Frafjord a fost eliminată 2 minute. Cu 14 secunde înainte de final, mingea a ajuns în posesia lui CSM. Totuşi, Amorim a văzut poarta goală şi a încercat o aruncare de la mare distanţă. Din păcate, portarul lui Esbjerg a revenit la timp între buturi şi a prins cu uşurinţă. Eroarea făcută de handbalista din Brazilia a fost inexplicabilă.

La ultimul atac, danezele au reuşit să profite de o eroare în defensiva CSM-ului. Ingstad a marcat şi a stabilit rezulatul final, 26-25 pentru Esbjerg.

Reclamă

Principalele marcatoare ale partidei au fost Cristina Neagu (9) pentru CSM, respectiv Kristine Breistol (7) pentru formaţia daneză. Meciul retur va avea loc în 8 mai, pe terenul Team Esbjerg.

CSM Bucureşti continuă să spere la Final Four

Câştigătoarea din dubla manşă obţine calificarea la Turneul Final Four de la Budapesta, acolo unde s-a calificat deja Metz Handball, în urma anulării disputei cu formaţia rusă Rostov-Don, care a fost exclusă din competiţie în urma conflictului armat din Ucraina.

În faza grupelor, CSM Bucureşti a încheiat pe locul 5, dar nu a mai disputat meciuri în play-off, adversara din Rusia, ŢSKA Moscova, fiind eliminată din competiţie, la fel ca în cazul celor de la Rostov-Don, astfel că joacă direct în sferturile de finală.

Reclamă 4 / 0/3

Primul meci din sferturi s-a jucat sâmbătă, între Brest – Gyor, scor 21-21, iar în cealaltă dispută se confruntă Krim Ljubljana – Vipers. Returul din ambele serii va avea loc în 7 mai.

Turneul Final Four de la Budapesta va avea loc în 4-5 iunie, cu semifinalele programate în prima zi, anunţă news.ro.

CSM Bucureşti s-a calificat de trei ori la Turneul F4, iar prima dată a şi câştigat trofeul (2016), performanţă urmată de două medalii de bronz (2017 şi 2018). Deţinătoarea Ligii Campionilor este campioana Ungariei, Gyor ETO.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și