Închide meniul
VIDEO

Cristina Neagu, gata de show în CSM București – Esbjerg: „Sunt motivată să dau tot ce am mai bun!”

Dragoș Vasile Publicat: 29 aprilie 2022, 21:27

Cristina Neagu, gata de show în CSM București – Esbjerg: „Sunt motivată să dau tot ce am mai bun!

Cristina Neagu este vedeta celor de la CSM Bucureşti

Profimedia

  • Cristina Neagu, gata de show în CSM București – Esbjerg
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

 

În loc de grătar, un meci de handbal. E propunerea Cristinei Neagu pentru fani. CSM Bucureşti joacă pentru careul de ași al Europei chiar pe 1 mai.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSM Bucureşti vrea să rupă blestemul și să ajungă între primele patru echipe din Liga Campionilor după 4 ani. Cu danezele de la Esbjerg se bate pe 1 mai.

Reclamă

Cristina Neagu, gata de show în CSM București – Esbjerg

„E un dezavantaj şi faptul că nu ne putem antrena în Sala Polivalentă, unde vom juca meciul. Nu am mai intrat acolo de săptămâni bune, abia am reuşit să obţinem să jucăm acest meci acolo. Lucrurile nu sunt aşa cum ne-am dori, dar suntem într-un sfert de finală şi vrem să trecem mai departe.

Sunt puţin obosită pentru că am făcut ocolul lumii ca să ajungem în Insulele Feroe, deci a fost o săptămână care m-a afectat destul de mult din punct de vedere fizic, dar e un moment important şi sunt motivată să dau tot ce am mai bun”, a transmis Cristina Neagu.

Reclamă

Neagu: „Esbjerg este uşor favorită!

CSM Bucureşti și Ejberg s-au duelat și în grupe. Un meci s-a terminat egal, iar altul a fost câștigat de daneze în ultima secundă.

„Este o dublă foarte importantă care ne-ar permite să ajungem în Final 4 după trei sezoane. E un obiectiv foarte important pentru clubul nostru. Esbjerg s-a întărit mult, a jucat bine în acest sezon, a câştigat şi grupa noastră.

Eu cred că va fi o dublă echilibrată şi calificarea se va decide după 120 de minute. Ele nu s-au calificat niciodată până acum în Final 4 şi va fi presiune şi pe ele. Cine va greşi mai puţin se va califica. Cred că Esbjerg este uşor favorită în această dublă”, este de părere marea campioană.

Reclamă 4 / 0/3

Pe noua sosită Amorim pariază Neagu. „A câștigat de multe ori Liga Campionilor. E cu siguranță un plus pentru echipa noastră”, a mai spus Neagu.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:55 Victor Angelescu, anunţ despre venirea lui Marius Şumudică la Rapid 15:35 OFICIAL! Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid! Cine va sta pe bancă la derby-ul cu FCSB 15:35 UPDATEProgramul semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Al Ain – Al Hilal a fost amânat. Toate meciurile sunt exclusiv în AntenaPLAY 15:29 FotoNicolae Cristescu l-a făcut praf pe Cristiano Bergodi: „E vina lui, trebuie un şoc urgent! L-am văzut nervos, transfigurat! „ 15:00 UPDATEAl Ain – Al Hilal a fost AMÂNAT din cauza condiţiilor meteo. Meciul s-ar putea disputa miercuri 14:20 EXCLUSIVJuan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Lovitură de proporţii pregătită de Gigi Becali 14:05 Barcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 13:43 Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional! 13:20 VIDEOElizabeta Samara – Sabine Winter 1-3 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Adina Diaconu a pierdut partida cu Manika Batra 12:30 Famalicao – Sporting Lisabona LIVE VIDEO, 22:15, live în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gigi Becali i-a dat replica lui Adrian Mutu, după ce "Briliantul" i-a distrus marele vis patronului de la FCSB
Liga Campionilor • 13 apr., 9:43
Gigi Becali i-a dat replica lui Adrian Mutu, după ce „Briliantul” i-a distrus marele vis patronului de la FCSB
Gafă monumentală în Arsenal - Bayern! Campioana Germaniei putea primi cel mai caraghios penalty
Liga Campionilor • 10 apr., 9:52
Gafă monumentală în Arsenal – Bayern! Campioana Germaniei putea primi cel mai caraghios penalty! Tuchel: „Nu a avut curaj”
Scandal uriaş după Arsenal - Bayern Munchen 2-2!
Liga Campionilor • 10 apr., 8:15
Scandal uriaş după Arsenal – Bayern Munchen 2-2! „Tunarii” puteau beneficia de un penalty la ultima fază! Ce s-a întâmplat
CSM Bucureşti - Rapid şi Gloria Bistriţa - Dunărea Brăila, semifinalele Cupei României
Handbal • 2 apr., 14:41
CSM Bucureşti – Rapid şi Gloria Bistriţa – Dunărea Brăila, semifinalele Cupei României
CSM Bucureşti - Dunărea Brăila 35-35
Handbal • 28 mart., 19:11
CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie