Închide meniul

CSM București, transferuri pe bandă rulantă! O campioană olimpică, mondială și europeană a semnat cu „tigroaicele”

Viviana Moraru Publicat: 26 decembrie 2022, 12:07

CSM București, transferuri pe bandă rulantă! O campioană olimpică, mondială și europeană a semnat cu tigroaicele”

CSM București, transferuri de top în doar două zile

Laura Flippes, cel mai nou transfer făcut de CSM București/ Facebook CSM București

  • CSM București, transferuri pe bandă rulantă
  • Ce jucătoare a transferat vicecampioana României

CSM București face transferuri pe bandă rulantă! Laura Flippes, campioană olimpică, mondială și europeană cu națipnala Franței a semnat cu „tigroaicele”, la o zi după ce anunțase venirea extremei stânga, Jennifer Gutierrez

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSM București continuă să se întărească. Vicecampioana României traversează un sezon foarte bun, fiind pe primul loc în Liga Națională, așa cum este și în grupa de Liga Campionilor.

CSM București, transferuri pe bandă rulantă

CSM Bucureşti a anunţat că a obţinut serviciile handbalistei franceze Laura Flippes, campioană olimpică la Tokyo 2020. Sportiva, care evoluează pe postul de inter-dreapta, se va alătura echipei din Capitală din stagiunea următoare.

Reclamă

Încă o veste bună vine către fanii CSM Bucureşti! Cu toate că ne-am dorit ca această mutare să se realizeze încă din această iarnă, din păcate acest lucru nu a fost posibil, suntem încântaţi să vă anunţăm că din stagiunea următoare, pe postul de inter-dreapta, ni se alătură Laura Flippes!”, a precizat CSM Bucureşti.

Laura Flippes are câştigate cele mai strălucitoare medalii la Jocurile Olimpice, Campionate Europene şi Mondiale, succese la care a contribuit cu peste 150 de goluri.

Reclamă

„Sunt extrem de fericită să mă alătur echipei CSM Bucureşti pentru următoarele două sezoane! Am câteva amintiri de când am jucat împotriva lor şi de abia aştept să joc acum cu ele! Va fi şi prima mea experienţă în afara Franţei şi sunt nerăbdătore să descopăr Bucureştiul! Vreau să câştig tot, cred că echipa este una ambiţioasă şi sper să ajut clubul să îşi atingă toate obiectivele! Un lucru este sigur, voi da totul pe teren! Hai, CSM Bucureşti!”, a declarat Flippes, conform news.ro.

Anunţul CSM Bucureşti vine după ce, de Crăciun, echipa bucureşteană a anunţat şi venirea sportivei Jennifer Gutierrez. Sportiva se va alătura lotului „tigroaicelor” tot din sezonul viitor, în această stagiune evoluând pentru Rapid, campioana României. Gutierrez este vicecampioană mondială cu Spania, câștigând argintul la Campionatul Mondial din 2019.

„Sunt foarte fericită că voi avea oportunitatea de a mă alătura acestui mare club! Este o echipă pe care o urmăresc atent, deja de câțiva ani, care are în componență multe jucătoare pe care le admir! Abia aștept să facem lucuri mari împreună și să cucerim toate titlurile posibile! Hai, CSM!”, a transmis Gutierrez, pe pagina oficială a celor de la CSM București.

Reclamă 4 / 0/3

CSM Bucureşti, victorie de vis cu Ferencvaros! Cristina Neagu, din nou magistrală

CSM Bucureşti a învins clar Ferencvaros, cu scorul de 30-24 (10-11), în Sala Polivalentă din Capitală, într-un meci din Grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin.

Graţie succesului cu Ferencvaros, CSM Bucureşti a acumulat 11 puncte în grupa de Liga Campionilor, egalând liderul Vipers.

Prima repriză a aparţinut echipei oaspete, care a condus cu 3-1 şi 5-3, apoi s-a desprins la 8-5, iar la pauză avea un avans de un gol, 11-10.

CSM Bucureşti a făcut diferenţa în repriza secundă, după o serie remarcabilă începută în min. 48, la scorul de 20-21, şi încheiată în min. 58, la scorul de 27-21, câştigând în cele din urmă cu 30-24 meciul cu Ferencvaros.

Cristina Neagu a fost şi de data aceasta cea mai bună de pe teren, cu 14 goluri marcate, pentru ”tigroaice” puctând şi Elizabeth Omoregie 6 goluri, Crina Pintea 4, Malin Larsen Aune 2, Grace Zaadi Deuna 2, Alexandra Dindiligan 1, Siraba Dembele Pavlovic 1, Ema Alivodic 1. Marie Skurtveit Davidsen a apărat 12 şuturi, încheind cu un procentaj bun, de 36,36%.

Pentru ”Fradi” au înscris Antje Angela Malestein 5 goluri, Emily Bolk 4, Andrea Lekic (ex-CSM) 4, Alicia Stolle 3, Greta Marton 3, Dragana Cvijic (ex-CSM) 2, Zita Szucsanszki 1, Katrin Gitta Klujber 1, Szandra Szollosi-Zacsik 1. Meciul a fost arbitrat de bosniacii Aleksandar Jovic şi Nedim Arnautovic, iar delegat EHF a fost olandezul Ferdinand van der Helm.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
CSM Bucureşti - Dunărea Brăila 35-35
Handbal • 19:11
CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie
Cristina Neagu e gata de "războiul" cu Metz din sferturile de finală ale Ligii Campionilor
Handbal • 24 mart., 19:38
Cristina Neagu e gata de „războiul” cu Metz din sferturile de finală ale Ligii Campionilor: „Suntem all-in! Vrem în Final Four!”
Mihai Pintilii, după ce i-a făcut galerie Cristinei Neagu în CSM Bucureşti - Krim 30 -24
Handbal • 24 mart., 18:53
FOTO
Mihai Pintilii, după ce i-a făcut galerie Cristinei Neagu în CSM Bucureşti – Krim 30 -24: „Au calitate pentru Final Four!”
CSM Bucureşti s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după victoria cu Krim Ljubljana
Handbal • 24 mart., 18:32
CSM Bucureşti s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după victoria cu Krim Ljubljana
Krim - CSM Bucureşti 24-30
Handbal • 16 mart., 21:32
Krim – CSM Bucureşti 24-30. Cristina Neagu, premiată de preşedintele Sloveniei după o seară magică în Liga Campionilor