Închide meniul

CSM Bucureşti, victorie clară cu Bietigheim! Calculele calificării în sferturile Ligii Campionilor

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 11 februarie 2024, 18:49

CSM Bucureşti, victorie clară cu Bietigheim! Calculele calificării în sferturile Ligii Campionilor

CSM Bucureşti, victorie clară cu Bietigheim

Cristina Neagu, în timpul unui meci la CSM Bucureşti/ Profimedia

CSM Bucureşti a obţinut o victorie clară cu Bietigheim, în etapa a 13-a a grupelor Ligii Campionilor la handbal feminin. Campioana României s-a impus cu scorul de 31-28, şi este la o victorie distanţă de sferturile competiţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSM Bucureşti are nevoie de victorie în duelul din ultima etapă a grupelor, pentru a se clasa pe loc direct calificabil în sferturile Ligii Campionilor. „Tigroaicele” se vor duela cu Odense, în deplasare, pe 18 februarie. Campioana României este la două puncte distanţă de Odense, echipa de pe locul secund al grupei.

CSM Bucureşti, victorie clară cu Bietigheim

Principalele marcatoare ale partidei cu Bietigheim au fost Neagu 6 goluri, Arntzen 5, pentru CSM, respectiv Doll 5, Kudlacz 5, pentru echipa oaspete.

În etapa a XIII-a s-au mai jucat partidele dintre Buducnost – Odense 17-33 şi DVSC Debrecen – Gyor 29-28, ultima confruntare a rundei fiind între Brest – IK Savehof. În pofida înfrângerii neaşteptate, Gyor rămâne lider, cu 22 puncte, urmată de Odense, cu 19, şi de CSM, cu 17 puncte.

În primele etape, CSM Bucureşti a obţinut rezultatele: 28-24 cu Odense, 24-26 cu SG BBM Bietigheim, 23-27 şi 26-24 cu Gyor, 41-26 şi 35-26 cu IK Savehof, 28-30 şi 21-24 cu Brest, 29-24 şi 44-26 cu Buducnost, 29-29 şi 30-23 cu DVSC Debrecen, notează news.ro.

Reclamă

În ultima rundă, campioana României va juca în deplasare, cu Odense, în 18 februarie, iar un rezultat pozitiv o poate califica direct în sferturile de finală.

În grupa B a competiţiei evoluează şi vicecampioana Rapid Bucureşti. Deţinătoarea trofeului este Vipers Kristiansand.

Cristina Neagu, împăcare istorică cu fanii Rapidului

Cristina Neagu a avut o împăcare istorică cu fanii Rapidului, după eşecul suferit de CSM Bucureşti în Giuleşti. Cea mai bună jucătoare din istoria naţionalei României a încheiat conflictul cu ultraşii alb-vişiniilor.

Reclamă 4 / 0/3

În luna februarie a anului trecut, Cristina Neagu a fost înjurată de fanii Rapidului în timpul meciului din optimile Cupei României. A fost un scandal monstru, iar clubul din Giuleşti a primit o amendă de 8.000 de lei.

La un an distanţă, Cristina Neagu a făcut pace cu ultraşii Rapidului. CSM Bucureşti a pierdut meciul din Liga Florilor, scor 28-30. Chiar şi aşa, Neagu nu le-a purtat pică fanilor şi a urcat în tribună după fluierul final.

Cristina Neagu a stat în mijlocul suporterilor Rapidului şi a primit un cadou neaşteptat de la liderul galeriei rivale. Bocciu i-a oferit o eşarfă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul Vezi toate știrile
Citește și