Închide meniul

CSM București, victorie clară în deplasarea la Brest, în Liga Campionilor! Meci de vis pentru echipa Cristinei Neagu

Alexandru Ivan Publicat: 18 septembrie 2022, 19:05

CSM București, victorie clară în deplasarea la Brest, în Liga Campionilor! Meci de vis pentru echipa Cristinei Neagu

S-a stabilit programul sferturilor Ligii Campionilor la handbal feminin, și s-a aflat când vor evolua Rapid și CSM București

Jucătoarele de la CSM București, în timpul unui meci / Hepta

  • CSM București, victorie clară în deplasarea la Brest, în Liga Campionilor!
  • Meci perfect al „Trigroaicelor”

CSM București a obținut o victorie clară împotriva franțuzoaicelor de la Brest, scor 33-26, în deplasare, în Grupa A din Liga Campionilor la handbal feminin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vicecampioana României, care a ajuns la Brest cu mai puţin de 12 ore înainte ore de start a partidei, a dominat jocul de la un capăt la altul şi s-a impus fără emoţii, la o diferenţă de şapte goluri.

CSM București, victorie clară în deplasarea la Brest, în Liga Campionilor

Golurile ”tigroaicelor” au fost înscrise de Elizabeth Omoregie 6, Malin Larsen Aune 4, Grace Zaadi Deuna 4, Siraba Dembele Pavlovic 4, Crina Pintea 4, Emilie Hegh Arntzen 2, Cristina Neagu 2, Kalidiatou Niakate 2, Alexandra Dindiligan 2, Ema Ramusovic 2, Marina Sudakova 1.

Reclamă

CSM București a avut doi portari în formă la acest meci, Laura Glauser apărând 9 aruncări (31,03%), iar Marie Skurtveit Davidsen 8 (66,67%).

Pentru gazde au înscris Djurdjina Jaukovic 7 goluri, Tatjana Brnovic 4, Constance Mauny 3, Monika Kobylinska 3, Jenny Helen Carlson 2, Coralie Lassource 2, Pauline Coatanea 2, Alicia Toublanc 1, Pauletta Foppa 1, Itana Grbic 1.

Reclamă

Meciul a fost arbitrat de turcoaicele Pinar Unlu Hatipoglu şi Mehtap Şimşek, iar delegat EHF a fost olandezul Ferdinand van der Helm.

În celelalte meciuri din grupă, Odense Haandbold (Danemarca) a surclasat-o pe DHK Banik Most (Cehia) cu 41-22, Krim Mercator Ljubljana (Slovenia) a pierdut acasă cu campioana en titre, Vipers Kristiansand (Norvegia), 21-27, iar SG BBM Bietigheim (Germania) a trecut de FTC-Rail Cargo Hungaria cu 40-20.

CSM va juca pe 25 septembrie, acasă, cu SG BBM Bietigheim, în etapa a treia a competiţiei.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid, remiză eroică cu Metz

Rapid Bucureşti a remizat duminică, pe teren propriu, cu campioana Franţei, Metz Handball, scor 32-32, în al doilea meci din grupa B din Liga Campionilor. Campioana României a părut că ca pierde meciul cu Metz, pentru ca în final să scape printre degete o victorie memorabilă.

Metz Handball, campioana Franţei, echipă medaliată cu bronz în ediţia trecută a Ligii Campionilor, a condus în prima repriză la şase goluri în mai multe rânduri, 12-6, 15-9, 21-15, iar la pauză avea cinci goluri în plus pe tabelă, 21-16.

Rapid a început o cursă de urmărire şi a reuşit egalarea în min. 55, 29-29, iar în min. 58 a avut singura dată avantaj pe tabelă, 32-31. Echipa antrenată de Carlos Viver a ratat şansa desprinderii la două goluri, a fost egalată din 7 metri, 32-32, iar apoi a ratat ultimul atac.

Pentru Rapid au înscris Eliza Buceschi 5 goluri, Lorena Ostase 5, Marta Lopez Herrero 4, Orlane Kanor 4, Irene Espinola Perez 3, Sorina Grozav 3, Jennifer Gutierrez Bermejo 2, Ainhoa Hernandez Serrador 2, Alexandra Lacrabere 2, Dorina Korsos 1, Alicia Fernandez Fraga 1.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie Vezi toate știrile
Pe același subiect
CSM Bucureşti - Dunărea Brăila 35-35
Handbal • 19:11
CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie
Bani mulţi în noua ediţie a Ligii Campionilor! Sumele uriaşe la care visează Gigi Becali
Liga Campionilor • 25 mart., 18:08
Bani mulţi în noua ediţie a Ligii Campionilor! Sumele uriaşe la care visează Gigi Becali! Anunţul făcut de UEFA
Cristina Neagu e gata de "războiul" cu Metz din sferturile de finală ale Ligii Campionilor
Handbal • 24 mart., 19:38
Cristina Neagu e gata de „războiul” cu Metz din sferturile de finală ale Ligii Campionilor: „Suntem all-in! Vrem în Final Four!”
Mihai Pintilii, după ce i-a făcut galerie Cristinei Neagu în CSM Bucureşti - Krim 30 -24
Handbal • 24 mart., 18:53
FOTO
Mihai Pintilii, după ce i-a făcut galerie Cristinei Neagu în CSM Bucureşti – Krim 30 -24: „Au calitate pentru Final Four!”
CSM Bucureşti s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după victoria cu Krim Ljubljana
Handbal • 24 mart., 18:32
CSM Bucureşti s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după victoria cu Krim Ljubljana