Închide meniul

CSM Bucureşti, victorie de senzaţie cu Odense! Cristina Neagu a făcut legea pe teren. „Tigroaicele” s-au apropiat şi mai mult de „sferturi”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 14 ianuarie 2023, 20:46

CSM Bucureşti, victorie de senzaţie cu Odense! Cristina Neagu a făcut legea pe teren. „Tigroaicele s-au apropiat şi mai mult de „sferturi

Cristina Neagu a avut parte de o surpriză în timpul meciului CSM Bucureşti - Brest

Cristina Neagu, în timpul unui meci pentru CSM Bucureşti/ Profimedia

CSM Bucureşti a reuşit o victorie entuziasmantă cu Odense, în etapa a 11-a din grupele Ligii Campionilor la handbal feminin. „Tigroaicele” au făcut legea pe teren şi s-au impus fără emoţii, cu scorul uluitor de 40-31. Cristina Neagu a dat recital.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSM Bucureşti s-a apropiat tot mai mult de sferturile Ligii Campionilor, după victoria din ultima rundă.

CSM Bucureşti, victorie de senzaţie cu Odense

Principalele marcatoare pentru CSM au fost Cristina Neagu 10 goluri, Pintea 6, Omoregie 6, iar de la Odense s-a remarcat Aardahl, cu 8 reuşite.

În urma rezultatului, CSM Bucureşti continuă să fie lider în grupa A, cu nouă victorii, o remiză şi o înfrângere, pentru un total de 19 puncte.

Reclamă

În etapa a XI-a s-au mai jucat partidele dintre Banik Most – Brest 30-46, FTC Budapesta – Krim Ljubljana 37-26 şi Vipers – SG BBM Bietigheim 34-32.

Următorul meci pentru CSM Bucureşti va fi în 22 ianuarie, în deplasare, cu SG BBM Bitigheim.

În primele dispute ale grupei, CSM Bucureşti a obţinut rezultatele: 30-28 cu Krim Ljubljana, 33-26 cu Brest Bretagne Handball, 28-28 cu SG BBM Bietigheim, 31-27 cu Odense Handold, 40-25 şi 35-26 cu DHK Banik Most, 29-35 şi 27-24 cu Vipers, 30-24 şi 33-29 cu FTC Budapesta.

Reclamă 4 / 0/3

Liderul CSM Bucureşti, Cristina Neagu, a început stagiunea în Liga Campionilor, de pe locul 3 al clasamentului golgeterilor all-time, cu 910 reuşite, după Anita Gorbicz (1016 goluri) şi Jovanka Radicevic (978). După 11 etape, Neagu a adunat 995 goluri.

În grupa B din Liga Campionilor joacă şi campioana Rapid Bucureşti.

Primele două clasate se califică direct în sferturi, iar echipele de pe locurile 3-6 vor juca încrucişat în faza play-off, pentru alte 4 locuri disponibile.

Turneul Final4 va avea loc la Budapesta, în 3-4 iunie. Trofeul este deţinut de formaţia norvegiană Vipers Kristiansand, anunţă news.ro.

CSM Bucureşti a dat lovitura! Vicecampioana europeană Trine Ostergaard va juca lângă Cristina Neagu

CSM Bucureşti a dat lovitura şi a reuşit un transfer stelar. Trine Ostergaard a fost convinsă să vină în capitala României şi să semneze cu „tigroaicele”.

„Sunt foarte fericită şi mândră că voi face parte din echipa CSM Bucureşti! Este un club mare, cu foarte mari ambiţii şi jucătoare fantastice. Îmi doresc să obţinem cât mai multe performanţe împreună, abia aştept să întâlnesc echipa, dar mai ales fanii! Hai, CSM!„, a declarat sportiva.

O prezenţă obişnuită în cea mai importantă competiţie europeană intercluburi, Trine Ostegaard, care evoluează pe postul de extremă dreapta, are 308 de goluri marcate pentru naţionala Danemarcei, cu care este vicecampioană europeană la competiţia din luna noiembrie a anului trecut din Slovenia, Macedonia de Nord şi Muntenegru, dar şi medaliată cu bronz la Campionatele Mondiale din 2021 şi 2013.

Reclamă

Trine Ostegaard vine la CSM Bucureşti de la campioana Germaniei, SG BBM Bietigheim, pentru care a evoluat din 2020. Extrema dreaptă a mai făcut parte din echipa daneză, Odense Handbold (2017-2022), prima echipă de senioare în cariera ei fiind la FCM Handbold (2008-2017). Are în palmares, trei campionate în Danemarca (2011, 2013, 2015), trei cupe ale Danemarcei (2012, 2014, 2020) şi titlul în Bundesliga în 2022.

Pe plan individual a fost desemnată, în anul 2015, cea mai bună extremă dreapta din liga daneză, anunţă news.ro.

Recomandări
  • CSM Bucureşti, victorie de senzaţie cu Odense
  • „Tigroaicele” au făcut legea pe teren

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și