Închide meniul

CSM Târgu Jiu, învinsă fără drept de apel de Costa del Sol Malaga. A doua înfrângere a oltencelor în EHF European League

Reclamă

Publicat: 14 ianuarie 2024, 15:36

CSM Târgu Jiu, învinsă fără drept de apel de Costa del Sol Malaga. A doua înfrângere a oltencelor în EHF European League

CSM Târgu Jiu, învinsă fără drept de apel

Jucătoare de la Târgu Jiu, în timpul unui meci / Facebook CSM Târgu Jiu

Echipa de handbal feminin CSM Târgu Jiu a fost învinsă duminică, pe teren propriu, de formaţia Costa del Sol, cu scorul 35-25 (16-13), în al doilea meci din grupa D a European League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Principalele marcatoare ale partidei au fost Gavrilă 6 goluri, Ciolan 6, pentru gazde, respectiv Rodriguez 8, Jimenez 7, pentru formaţia vizitatoare, relatează news.ro.

CSM Târgu Jiu, învinsă fără drept de apel de Costa del Sol Malaga

În cealaltă partidă a etapei vor juca, tot duminică, Sola HK – Mosonmagyarovari KC.

CSM Târgu Jiu a debutat cu eşec în grupa D, scor 27-33 cu Mosonmagyarovari KC, iar următoarea rundă va juca în Norvegia, cu Sola HK, în 20 ianuarie.

CSM Târgu Jiu s-a calificat în grupa D după ce a trecut în preliminarii de formaţia suedeză Onnereds HK (29-27, 26-23).

Reclamă

În grupa B a European League joacă şi Dunărea Brăila, calificată tot după meciuri în tururile preliminare, iar în grupa C a fost repartizată direct Gloria Bistriţa.

Insulele Feroe – Norvegia 26-26! Cum s-a produs una dintre cele mai mari surprize din istoria handbalului!

Insulele Feroe – Norvegia s-a încheiat 26-26. Norvegienii, care au pretenţii la trofeu la Campionatul European de handbal, conduceau cu 3 goluri cu 5 minute înainte de final.

Insulele Feroe a reuşit să egaleze, ultimul gol fiind marcat printr-o lovitură de la 7 metri de către Elias Ellefsena, cu câteva secunde înainte de fluierul final.

Reclamă 4 / 0/3

Cei din Insulele Feroe, care se află la prima prezenţă la Campionatul European, au „explodat” de bucurie după remiza istorică obţinută cu una dintre cele mai bune echipe din handbal.

A fost „petrecere” pe teren, jucătorii, selecţionerul şi fanii sărbătorind rezultatul de egalitate cu Norvegia.

În celelalte partide de ieri, favoritele s-au impus fără probleme. Suedia şi Danemarca au învins la scor Georgia, respectiv Grecia.

Celelalte rezultate de ieri de la Campionatul European:

Bosnia Herțegovina – Olanda 20-36

Cehia – Portugalia 27-30

Polonia – Slovenia 25-32

Georgia – Suedia 26-42

Reclamă

Grecia – Danemarca 28-40

Austria – România 31-24! Înfrângere categorică pentru „tricolori”, la debutul la Campionatul European de handbal

Duelul dintre Austria şi România, încheiat cu scorul de 31 – 24, a fost în format live score, pe AS.ro. „Tricolorii” au debutat la Campionatul European de handbal, turneu găzduit de Germania. Echipa lui Xavi Pascual face parte din Grupa B, alături de Austria, Croaţia şi Spania.

România a revenit la un turneu final de Campionat European după 28 de ani. În 1996, „tricolorii” terminau pe locul 9, în timp ce la ediţia din 1994 s-au clasat pe locul 11.

Tricolorii au parte de o grupă dificilă. Spania este vicecampioana din 2022 şi campioana din 2018 şi 2020, în timp Croaţia este vicecampioana ediţiei din 2020.

La turneul din Germania participă 24 de echipe. După înfrângerea cu Austria, România are astăzi meci cu Spania (ora 19:00) şi va juca ulterior împotriva Croaţiei (16 ianuarie). Înaintea acestor partide, Xavi Pascual este încrezător în tricolori:

„Adversari accesibili la acest turneu final nu sunt. Toate meciurile vor fi foarte complicate. Am văzut că la Campionatul European se pot produce surprize. Nu mai sunt meciuri uşoare. Pentru noi e un meci important cu Austria. Este adevărat că există presiune, dar eu, ca antrenor, vreau să fie această presiune. E normal să simţi presiunea dacă vrei să joci împotriva unor echipe puternice.

Am emoţii, e normal, este un Campionat European foarte important pentru România. Cred că echipa este pregătită. Avem încredere pentru că jocul s-a îmbunătăţit. În special în apărare, dar, din păcate avem probleme pe tranziţie, contraatac şi repliere. Partida de mâine este una foarte importantă, cunoaştem bine cum joacă Austria”, a afirmat antrenorul României, potrivit agerpres.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 „Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! Vezi toate știrile
Citește și