Închide meniul

Cum a reacționat Mihai Stoica după ce Cristina Neagu a fost înjurată de galeria Rapidului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 februarie 2023, 13:00

Cum a reacționat Mihai Stoica după ce Cristina Neagu a fost înjurată de galeria Rapidului

Mihai Stoica a numit antrenorul ideal pentru FCSB

Mihai Stoica / Hepta

Cum a reacționat Mihai Stoica după ce Cristina Neagu a fost înjurată de galeria Rapidului. Managerul general de la FCSB n-a rămas nepăsător după ce o parte din fanii giuleștenilor au apostrofat-o pe cea mai bună handbalistă a României în meciul CSM București – Rapid 31-24, din optimile Cupei României. MM și-a exprimat aprecierea uriașă față de Neagu, prin intermediul unei postări pe rețelele sociale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica și-a concentrat atenția asupra Cristinei Neagu, fără să scrie ceva despre suporterii Rapidului, cu care s-a aflat de multe ori în conflict în timpul derby-urilor din Liga 1.

Cum a reacționat Mihai Stoica după ce Cristina Neagu a fost înjurată de galeria Rapidului

Oficialul FCSB-ului a intervenit în scandalul respectiv și i-a dedicat o postare specială jucătoarei emblematice de la CSM București și a naționalei României.

“Mândria inimilor noastre! Cea mai bună din lume”, a fost mesajul lui Mihai Stoica, pe contul de Instagram.

Alături de mesajul respectiv, MM a postat o fotografie cu Cristina Neagu într-un meci al echipei naționale, precum și 3 inimi în culorile drapelului României.

Reclamă
Mihai Stoica, plecăciune în fața Cristinei Neagu / Instagram

Cristina Neagu continuă să fie piesa de bază a naționalei de handbal feminin a României. Jucătoarea de 34 de ani a adunat 213 selecții sub “tricolor”, reușind să marcheze peste 930 de goluri.

Neagu a fost desemnată de 4 ori cea mai bună handbalistă din lume de IHF, în 2010, 2015, 2016 și 2018.

Recent, Cristina a atins borna de 1.000 de goluri marcate în Liga Campionilor.

Reclamă 4 / 0/3

Cristina Neagu evoluează din 2017 la CSM București. De-a lungul carierei, ea a mai jucat la HC Activ Ploiești, Rulmentul Brașov, Oltchim Râmnicu Vâlcea și ZRK Buducnost.

Cristina Neagu, reacție categorică după ce a fost înjurată de fanii Rapidului

Cristina Neagu a tras un semnal de alarmă și a atenționat că un astfel de comportament al rapidiștilor nu are ce căuta într-o sală de sport.

„Pentru mine, ei nu înseamnă absolut nimic! Pentru mine nu e dureros. Asta spune totul despre caracterul lor. Eu nu am ce să comentez. Asta spune totul despre ei. Știți foarte bine ce fel de galerie este…

În lumea asta, oricine poate fi suporterul oricărei echipe, atât timp cât o faci cu mândrie și fair play. Că eu țin cu o echipă de fotbal care nu e pe placul lor (n.r. – FCSB)… Pe mine nu mă interesează ce cred ei. Dacă ei că cred că e frumos să vii într-o sală în care sunt atâția copii și să adresezi injurii… Repet, asta spune mult despre educația și caracterul lor (…)

Rapid are o echipă bună și a demonstrat de-a lungul anilor. Chiar vreau să fac diferența între fani și echipă. Noi, jucătoarele, ne respectăm între noi. Sper ca Rapid să ajungă cât mai sus în Liga Campionilor”, a spus Cristina Neagu, după CSM București – Rapid 31-24.

Crina Pintea a criticat galeria Rapidului, după ce giuleștenii au înjurat-o pe Cristina Neagu

La rândul său, Crina Pintea a criticat dur galeria Rapidului, care a înjurat-o pe Cristina Neagu în timpul meciului disputat cu CSM București, luni, în optimile Cupei României.

Crina Pintea a transmis că fanii rapidiști care adresează injurii la adresa adversarilor nu au ce căuta la meciurile de handbal.

Reclamă

„Nu cred că au înjurat-o doar pe Cristina, dar având în vedere cine este Cristina Neagu, mi se pare o lipsă totală de respect și nu are ce căuta așa ceva într-o sală de handbal. Sunt și foarte mulți copii în sală, e lipsă totală de respect. Nu trebuie să ne punem mintea cu așa ceva, nu sunt suporteri de handbal, aici vin oameni civilizați și ne susțin civilizat”, a spus Crina Pintea, după meci.

Recomandări
  • Cum a reacționat Mihai Stoica după ce Cristina Neagu a fost înjurată de galeria Rapidului
  • Mesajul managerului general de la FCSB

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și