Închide meniul

Cum îşi permite CSM Bucureşti să plătească salariul astronomic al Cristinei Neagu. „Performanţa costă”. Dezvăluirile făcute de Gabriela Szabo!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 ianuarie 2022, 17:19

Cum îşi permite CSM Bucureşti să plătească salariul astronomic al Cristinei Neagu. „Performanţa costă. Dezvăluirile făcute de Gabriela Szabo!

Cristina Neagu a ieşit la atac înaintea ultimei etape care va decide titlul

Cristina Neagu, în timpul unui meci pentru CSM Bucureşti / Profimediaimages

Directorul general al CSM Bucureşti a dezvăluit că a făcut eforturi uriaşe pentru ca echipa să aibă parte de linişte financiară. În conturile clubului a ajuns o sumă uriaşă din sponsorizări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabriela Szabo: „Vrem ca România să se poată bate cu marile națiuni în sport!”

Performanța costă! Pentru performanță trebuie să investim! Tot sportul românesc este susținut de Guvernul României sau de autoritățile locale. Ceea ce nu este un lucru rău.

Anul acesta, în pandemie, noi, clubul, ne putem lăuda că, pe lângă subvenția pe care o primim din partea Primăriei Generale, am strâns peste 700.000 de euro din sponsorizări pentru echipa de handbal și nu numai. Chiar și pentru centrele de copii și juniori ale clubului. Eu și cu colegul meu de la marketing batem la ușile companiilor ca să strângem cât mai multe fonduri din mediul corporatist„, a declarat Gabriela Szabo pentru wowbiz.ro.

Fosta mare atletă are în palmares trei medalii olimpice. E convinsă că e nevoie de investiţii masive pentru ca sportivii români să îi calce pe urme.

Vrem ca România să se poată bate cu marile națiuni în sport! Dacă tot nu o putem face în alte domenii, măcar să avem acest curaj și această putere să investim în sport. Să nu uităm cât de minunat a fost să vedem steagul României, la Tokyo, alături de alte steaguri pe podium sau chiar pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Ne-am simțit mândri!

Reclamă

Nu o spun doar pentru că sunt om de sport, dar o comunitate trebuie să se implice! O națiune sănătoasă se vede și prin numărul de practicanți de sport de masă și o națiune mai puternică se vede și prin modul în care se prezintă pe plan internațional„, a mai spus campioana olimpică de la Sydney.

Citește și:

Radu Voina, reacţie vehementă când a aflat care este salariul Cristinei Neagu

Radu Voina susţine că salariu de 20.000 de euro pe care Cristina Neagu îl primeşte la CSM Bucureşti, după prelungriea contractului, este unul enorm. Este nemulţumit că acesta este plătit din bani publici.

Pare că a venit cineva să zică ‘păi, bine, măi, semnați prelungirea și nu faceți și anunțul oficial?’. E o prezentare amatoare făcută de un club care se vrea profesionist. Prin ce face arată că mai e cale lungă.

Reclamă 4 / 0/3

De vină nu e cel care cere, e cel care dă. Cunoscând lumea handbalului, eu consider că e exagerat salariul, dar e părerea mea, care contează mai puțin. Având în vedere că e din bani publici, e puțin exagerat. România plătește cele mai mari salarii din lume la handbal”, a spus Voina, citat de digisport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și