Închide meniul

Dinamo Bucureşti, prima înfrângere în European League, cu deţinătoarea trofeului, Fuchse Berlin

Reclamă

Publicat: 14 noiembrie 2023, 23:34

Dinamo Bucureşti, prima înfrângere în European League, cu deţinătoarea trofeului, Fuchse Berlin

Dinamo Bucureşti, prima înfrângere în European League

Dinamo, în timpul unui meci / Hepta

Campioana Dinamo Bucureşti a fost învinsă marţi, în deplasare, de câştigătoarea din 2023 a European League, Fuchse Berlin, scor 33-30 (16-11), în etapa a III-a a grupei G.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Principalii marcatori ai meciului au fost Freihofer 10 goluri, Gidsel 6, pentru Fuchse, respectiv Akimenko 6, Kukic 5, Cindric 4, Kasparek 4, pentru Dinamo, relatează news.ro.

Dinamo Bucureşti, prima înfrângere în European League, cu deţinătoarea trofeului, Fuchse Berlin

În urmă cu două zile, Fuchse Berlin a jucat finala IHF Super Globe, cu SC Magdeburg (scor 32-34), după ce în semifinale a trecut de multipla campioană FC Barcelona (35-34). Gidsel, de la Fuchse, a fost golgeterul şi MVP-ul turneului, cu 45 de goluri.

Cealaltă partidă din etapa a treia din grupa G a European League programează disputa dintre HRK Izvidac – Chambery Savoie.

În primele două runde, Dinamo a dispus de HRK Izvidac, cu 52-24, şi de Chambery Savoie, cu 28-21.

Reclamă

Campioana României va juca următoarea partidă pe teren propriu, returul cu Fuchse Berlin în 21 noiembrie.

Dinamo Bucureşti a fost calificată direct în faza grupelor, după ce nu a primit wild card pentru Liga Campionilor. În grupa H a European League joacă şi CSM Constanţa, care s-a calificat în grupe după ce a eliminat în turul preliminar finalista ediţiei precedente, Fraikin Granollers.

Primele două clasate din cele opt grupe preliminare se vor califica în cele principale, adică patru grupe de câte patru echipe.

Reclamă 4 / 0/3

CSM Constanţa, a treia victorie în grupele European League! Victorie la scor cu polonezii de la Chrobry Glogow

Echipa de handbal masculin CSM Constanţa a învins marţi, pe teren propriu, formaţia poloneză Chrobry Glogow, scor 29-18 (15-8), în al treilea meci din grupa H a European League, competiţie în care joacă în premieră.

Principalii marcatori ai partidei au fost Aliohin 5 goluri, Nikolic 5, pentru CSM Constanţa, respectiv Zieniewicz 3, Styrcz 3, pentru echipa poloneză.

În primele două etape, CSM Constanţa a obţinut rezultatele: 29-24 cu Tatabanya KC şi 29-28 cu Sporting CP, astfel că după trei etape este lider neînvins, cu 6 puncte.

Etapa a IV-a programează meci în deplasare pentru CSM Constanţa, returul cu Glogow, în 21 noiembrie.

Campioana Dinamo Bucureşti joacă în grupa G. CSM Constanţa s-a calificat în grupe după ce a eliminat în turul preliminar finalista ediţiei precedente, Fraikin Granollers, în timp ce Dinamo Bucureşti a fost repartizată direct în grupe.

Primele două clasate în fiecare din cele opt grupe preliminare se vor califica în cele principale, adică patru grupe de câte patru echipe.

România, în cursa pentru organizarea Campionatului European de handbal feminin din 2026! Cinci federaţii au depus candidaturile

România a intrat în cursa pentru organizarea Campionatului European de handbal feminin din 2026! Ţara noastră şi-a depus candidatura alături de Slovacia.

Reclamă

Pe lângă România şi Slovacia, care candidează împreună, EHF a mai anunţat că şi-au mai depus candidaturuile pentru organizarea EURO 2026 Cehia şi Polonia (candidatură comună) şi Turcia.

Cinci federaţii membre EHF, între care şi România, au intrat oficial în cursa pentru găzduirea Campionatului European de handbal feminin din 2026, a anunţat, joi, forul continental, potrivit news.ro.

Termenul limită de depunere a candidaturilor a fost 25 octombrie. Federaţia Europeană de Handbal a primit candidatura Turciei, precum şi candidaturile comune Cehia/Polonia şi România/Slovacia.

România a găzduit EHF EURO 2000 feminin, în timp ce Polonia a găzduit EHF EURO 2016 masculin, iar Slovacia a fost coorganizator, alături de Ungaria, pentru EHF EURO 2022 masculin.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
Vezi toate știrile
Citește și