Închide meniul

Dinamo, eliminată surprinzător din sferturile Cupei României! CSM Constanţa s-a impus în faţa „dulăilor” lui Xavi Pascual

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 12 aprilie 2023, 19:26

Dinamo, eliminată surprinzător din sferturile Cupei României! CSM Constanţa s-a impus în faţa „dulăilor lui Xavi Pascual

Dinamo, eliminată surprinzător din sferturile Cupei României

Jucătorii de la Dinamo, în timpul unui meci/ Hepta

Dinamo a fost eliminată surprinzător din sferturile Cupei României la handbal masculin. „Dulăii” lui Xavi Pascual au fost învinşi de CSM Constanţa, scor 34-32 (16-14).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo, deja campioană în 2023, deţinea şi trofeul Cupa României de anul trecut.

Dinamo, eliminată surprinzător din sferturile Cupei României

Dinamo a pierdut pe ”mâna” antrenorului său, Xavi Pascual, care conduce şi naţionala României, şi care s-a încăpăţânat aproape tot meciul să atace cu şapte jucători, fără a mai avea portar.

Tactica a fost falimentară, pentru că dinamoviştii au pierdut numeroase mingi în atac, iar CSM Constanţa a marcat lejer de foarte multe ori de la mare distanţă în poarta goală, în uralele propriilor fani

A fost prima înfrângere a campioanei în acest sezon, în competiţiile interne, dar una care o costă un trofeu, Cupa României, prevăzut în obiectivele sezonului 2022-2023, anunţă news.ro.

Reclamă

În celelalte partide de miercuri, Minaur Baia Mare – HC Buzău 37-27 şi Universitatea Craiova – CSU Suceava 27-44. Astfel, în semifinale s-au calificat echipele CSM Constanţa, Minaur Baia Mare şi CSU Suceava.

Ultima dispută din sferturi va avea loc joi, între Potaissa Turda – CSM Bucureşti. Meciurile din cadrul Turneului Final Four vor avea loc în 13-14 mai.

Dinamo este deja campioană în Liga Zimbrilor! „Dulăii” au cucerit al şaptelea titlu la rând şi al 19-lea din istorie

Dinamo a primit trofeul de campioană în Liga Zimbrilor. „Dulăii” au cucerit cel de-al şaptelea titlul la rând, şi totodată al 19-lea din istorie. Sărbătoarea câştigării unui nou titlu a început imediat după victoria cu Vaslui, scor 39-29.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo a avut un nou sezon de vis în Liga Zimbrilor. Cu Xavi Pascual pe bancă, „dulăii” nu au suferit nicio înfrângere, în cele 22 de meciuri disputate până în prezent.

Dinamo a sărbătorit un nou titlu de campioană, după victoria cu Vaslui. Alb-roşii au devenit matematic campioni, cu o etapă înainte de final, având un avans de 9 puncte faţă de ocupanta locului secund, Constanţa, şi 11 faţă de Minaur Baia Mare, echipa care completează podiumul Ligii Zimbrilor.

„Dulăii” au disputat meciul cu Vaslui în Sala Dinamo, pe care fanii au umplut-o până la refuz. Ministrul de interne, Lucian Bode, şi Alexandru Rafila, ministrul sănătăţii, au fost surprinşi în tribune, alături de Marius Niculae, fostul atacant al grupării din Ştefan cel Mare.

Dinamo a devenit campioană după un parcurs perfect în acest sezon din Liga Zimbrilor. „Dulăii” au înregistrat victorii pe linie, cu Xavi Pascual pe bancă.

Recomandări
  • Dinamo, eliminată surprinzător din sferturile Cupei României
  • CSM Constanţa a furnizat surpriza

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” Vezi toate știrile
Citește și