Închide meniul

Esbjerg – CSM Bucureşti 32-28. Cristina Neagu&Co, învinse din nou de daneze!

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 30 aprilie 2023, 17:30 / Actualizat: 4 mai 2023, 18:34

Esbjerg – CSM Bucureşti 32-28. Cristina Neagu&Co, învinse din nou de daneze!

Esbjerg - CSM Bucureşti 32-28

Cristina Neagu/ Profimedia

Esbjerg – CSM Bucureşti 32-28. Româncele au fost învinse în partida tur din sferturile Champions League. Meciul a fost în format live text ACUM pe AS.ro. „Tigroaicele” luptă pentru calificarea în Final Four. Vor încerca să recupereze diferenţa în retur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Esbjerg a fost cea care a eliminat-o pe CSM Bucureşti sezonul trecut, în sferturile Champions League. Astfel, trupa lui Adi Vasile luptă pentru revanşă. Din păcate, CSM s-a văzut învinsă în meciul tur.

Esbjerg – CSM Bucureşti 32-28

Se încheie Esbjerg – CSM Bucureşti 32-28!

Esbjerg – CSM Bucureşti 32-28! Danezele revin la 4 goluri avans după ce româncele recuperaseră din deficit

Esbjerg – CSM Bucureşti 27-23! CSM mai reduce din handicap, dar e în continuare condusă

Reclamă

Esbjerg – CSM Bucureşti 17-13! Esbjerg se distanţează la 4 goluri

Esbjerg – CSM Bucureşti 8-6! Esbjerg preia conducerea după ce CSM a avut avantaj în startul meciului.

Esbjerg – CSM Bucureşti 4-5! Esbjerg reduce din diferenţa de două goluri. Scorul e 4-5 acum.

Reclamă 4 / 0/3

Esbjerg – CSM Bucureşti 1-3! CSM conduce cu 3-1 în începutul de meci!

Update: A început partida!

CSM Bucureşti a fost eliminată sezonul trecut de Esbjerg, după ce nordicele s-au impus dramatic, cu scorul general de 53-52.

Cele două formaţii s-au duelat de 10 ori în Champions League, astfel că duelul a devenit deja un „clasic”. „Tigroaicele” sunt fără victorie în faţa danezelor de patru meciuri, ultimul succes având loc pe 6 februarie 2022, în Sala Polivalentă din Bucureşti.

În acest sezon, CSM Bucureşti a devenit deja campioană în Liga Naţională de handbal, cu câteva runde înainte de final. Şi în Champions League au traversat o formă bună elevele lui Adi Vasile, fiind fără înfrângere pe teren propriu.

De asemenea, CSM Bucureşti a încheiat grup principală din Champions League pe locul doi, în spatele celor de la Vipers Kristiansand. Ca urmare a acestui fapt, „trigroaicele” au fost direct calificate în sferturile competiţiei.

În celelalte meciuri din sferturile EHF Champions League s-au duelat Ferencvaros şi Metz (26 – 32), precum şi Odense şi Gyor (27-29).

Reclamă

Ce a spus Adi Vasile, înainte de Esbjerg – CSM Bucureşti

Adi Vasile a prefaţata duelul cu Esbjerg, din sferturile Champions League. Antrenorul lui CSM Bucureşti vrea să ducă echipa în Final Four-ul competiţiei, după o pauză de cinci ani.

„Vor fi două meciuri cu multă calitate în joc, avem un singur gând: să câștigăm ambele partide și să ne calificăm în Final Four. Sunt convins că așa gândesc și cei de la Esbjerg.

Nu ne mai putem surprinde cu nimic, dar trebuie să ne punem în practică punctele noastre forte și să atenuăm cât putem de mult din valoarea adversarului. Trebuie să fim foarte eficienți, pentru că va fi o dublă cu handbal total”, a declarat Adi Vasile, pentru gsp.ro.

Şi Grace Zaadi, coordonatoarea de joc a CSM-ului, vrea victoria pe terenul celor de la Esbjerg: „Pentru mine nu contează unde joc, acasă sau în deplasare, eu vreau să câștig. Nu putem spune că putem pierde la 2-3 goluri și apoi recuperăm săptămâna viitoare acasă. Ne concentrăm 100% pe primul meci, care trebuie câștigat. Trebuie să învingem în ambele partide cu Esbjerg”, a declarat Zaadi, confrom aceleiaşi surse menţionate mai sus.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” Vezi toate știrile
Citește și