Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Tangoul, pasiunea secretă a lui Adi Vasile! Antrenorul vrea să ia lecții de chitară

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 21 decembrie 2020, 10:36

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Tangoul, pasiunea secretă a lui Adi Vasile! Antrenorul vrea să ia lecții de chitară

Adi Vasile este antrenorul celor de la CSM Bucureşti

AS.ro

Adi Vasile a profitat de pauza prilejuită de pandemie și a luat lecții de dans. Acesta susține că este pasionat de tangoul argentinian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mi-am dezvoltat latura artistică dansând, mi-a fost mai simplu. Am făcut tango argentinian, cu profesor. Încă mai fac. Am dansat, am avut foarte mult timp la dispoziţie. 

Mi-a plăcut foate mult şi îmi place în continuare. E o zonă altfel, îmi place să mă pun într-o zonă altfel", a dezvăluit Adi Vasile în direct la AS.ro LIVE.

VIDEO cu declarațiile lui Adi Vasile

Adi Vasile vrea să ia lecții de chitară

Adi Vasile este pasionat și de chitară. Antrenorul de la CSM București recunoaște că vrea să învețe să cânte la chitară și susține că va lua lecții de la un profesor.

Reclamă

Trebuie să recunosc că am lăst chitară. Mi-am luat tutoriale, m-am uitat eu pe acolo, dar nu e acelaşi lucru ca atunci când ai lucra cu un profesor. 

Ai nevoie de multe ore pentru a învăţa să cânt la ea, mie asta îmi lipseşte. Am nevoie de un antrenor, o să vină un moment în care o să învăţ să cânt la chitară, nu doar să ciupesc nişte corzi”, a mai spus Adi Vasile la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • AS.ro LIVE, de luni până vineri, de la 10:30, pe pagina www.as.ro/live
  • Adi Vasile, dezvăluiri în premieră la AS.ro LIVE

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:10 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League Vezi toate știrile
Citește și