Închide meniul

FC Rapid, avertisment după ce Cristina Neagu a fost înjurată: „Galeria nu trebuie provocată! Nu tolerăm şicanele”

Antena Sport Publicat: 25 februarie 2023, 8:26

Reclamă
FC Rapid, avertisment după ce Cristina Neagu a fost înjurată: „Galeria nu trebuie provocată! Nu tolerăm şicanele

Cristina Neagu a fost înjurată de fanii Rapidului

Cristina Neagu, în timpul meciului CSM Bucureşti - Rapid / Hepta

FC Rapid a venit cu un avertisment după ce Cristina Neagu a fost înjurată de fani în meciul din Sala Polivalentă. Ultraşii giuleştenilor i-au adresat cuvinte grele handbalistei de la CSM Bucureşti şi au iscat un scandal de proporţii. Oficialii clubului Rapid au venit cu precizări şi anunţă că nu va accepta ca suporterii să fie „permanent șicanați”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristina Neagu a fost insultată de fanii Rapidului pe durata meciului câștigat de CSM București, în optimile Cupei României, scor 31-24. Cea mai bună handbalistă din România a fost ținta injuriilor şi a fost apostrofată în repetate rânduri de galeria alb-vişiniilor.

FC Rapid, avertisment după ce Cristina Neagu a fost înjurată

Ofiţerul de presă al Rapidului avertizează că vina în acest scandal nu le aparţine numai ultraşilor şi a arătat-o cu degetul pe Cristina Neagu. „Este efectul bumerangului„, a transmis acesta.

Avem câteva precizări de făcut din partea FC Rapid București legat de ultimele evenimente vehiculate în mass-media și în rândul fanilor. Nu putem rămâne indiferenți la așa-zisul conflict dintre persoana Cristina Neagu și entitatea rapidistă.

Deși nu are un trecut rapidist, noi o vom respecta pe sportiva Cristian Neagu. Nu trebuie uitat că galeria Rapidului și-a arătat respectul față de Gheorghe Hagi, iar cel supranumit «Regele» a făcut o reverență în fața galeriei. Să nu uităm că Europa a privit cu uimire parcursul european al echipei de handbal.

Reclamă
Reclamă 4

Apropo, nu există galeria Rapidului la fotbal și galeria Rapidului la handbal, așa cum a afirmat Neagu. Există o singură galerie care produce spectacol, dar care nu trebuie provocată. Chiar și eu, ca suporter vechi, am o senzație de deja-vu, secvențe din istorie în care am fost mai mereu provocați.

La fotbal sau la handbal, suporterii Rapidului au fost un exemplu de civilizație pretutindeni. Nu o spunem noi, au spus-o adversarii. Tertipurile la care a apelat clubul CSM la adresa clubului Rapid țin de vremurile demult apuse și au avut efectul bumerangului scăpat chiar de către Cristina Neagu.

Sigur, nu suntem de acord cu jignirile, nu fac parte din arsenalul nostru, dar nici nu putem tolera ca suporterii noștri să fie permanent șicanați, iar sportivele noastre să fie acuzate de blaturi și titluri mincinoase, jignindu-le munca. Luăm atitudine pentru că suntem un tot unitar format din cinci litere: Rapid! Și împreună suntem de neclintit”, a transmis ofițerul de presă al Rapidului, Lucian Ionescu, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Ce a spus Cristina Neagu după ce a fost înjurată de fanii Rapidului

Cea mai bună handbalistă a lumii nu i-a iertat pe fanii Rapidului care i-au adresat scandări grosolane în timpul duelului din Cupa României. Cristina Neagu a declarat că suporterii din Giulești nu reprezintă nimic pentru ea.

Pentru mine, ei nu înseamnă absolut nimic! Pentru mine nu e dureros. Asta spune totul despre caracterul lor. Eu nu am ce să comentez. Asta spune totul despre ei. Știți foarte bine ce fel de galerie este…

În lumea asta, oricine poate fi suporterul oricărei echipe, atât timp cât o faci cu mândrie și fair play. Că eu țin cu o echipă de fotbal care nu e pe placul lor (n.r. – FCSB)… Pe mine nu mă interesează ce cred ei. Dacă ei că cred că e frumos să vii într-o sală în care sunt atâția copii și să adresezi injurii… Repet, asta spune mult despre educația și caracterul lor (…)

Rapid are o echipă bună și a demonstrat de-a lungul anilor. Chiar vreau să fac diferența între fani și echipă. Noi, jucătoarele, ne respectăm între noi. Sper ca Rapid să ajungă cât mai sus în Liga Campionilor”, a spus Cristina Neagu, după CSM București – Rapid 31-24.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:29

Mihai Stoica a reacţionat, după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024: „Patrioţii sperau la locul trei!”

12:20

„Se poate compara cu CM 94′?” Mircea Lucescu a oferit imediat răspunsul, după calificarea României în optimi la EURO 2024

11:44

Gigi Becali, uluit de un jucător al naționalei României: „Cel mai bun de departe! Va costa 20 de milioane de euro!”

11:31

„Nu-l scoate nici Mbappe din echipă!” Marea dilemă a lui Gigi Becali, după transferul lui Marius Ştefănescu la FCSB

11:24

„A mizat pe rugăciunea mea!” Gigi Becali, mesaj pentru Edi Iordănescu după calificarea României. Anunț despre Florinel Coman

11:09

Gigi Becali primește o sumă uriașă după calificarea României în optimi la EURO 2024! Câți bani încasează echipele din Liga 1

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și