Închide meniul
EXCLUSIV

Gheorghe Tadici o face praf pe Cristina Neagu: „N-au declarat-o specialiştii cea mai bună din lume! Nu-i ajunge nici la degetul mic lui Popovici!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 27 mai 2022, 18:24

Gheorghe Tadici o face praf pe Cristina Neagu: „N-au declarat-o specialiştii cea mai bună din lume! Nu-i ajunge nici la degetul mic lui Popovici!

Gheorghe Tadici o face praf pe Cristina Neagu

Gheorghe Tadici, în timpul unui meci / Mihaela Bobar / www.SportPictures.ro

Gheorghe Tadici o face praf pe Cristina Neagu, după ce marea campioană a uimit pe toată lumea. Cea mai bună jucătoare a lumii din 2010, 2015, 2016 şi 2018 a lansat acuzaţii incredibile după HC Zalău – CSM Bucureşti 24-26, spunând că elevele lui Gheorghe Tadici „s-au dat la o parte” în confruntarea cu CS Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Gestul ei m-a deranjat. Sunt una dintre persoanele care a lucrat cu ea. Nu de azi sau de ieri, ci din ziua în care a ajuns o mică vedetuţă. Caracterul ei este foarte dificil. Are asemenea reacţii în momentul în care întâlneşte jucătoare în campionatul României care încearcă să o oprească. A mai avut asemenea ieşiri. Nu fac bine. Eu am amendat acest lucru de ani de zile. Patru milioane de euro merg spre ele şi pentru ce? Pentru a câştiga campionatul sau Cupa? Au ratat multe obiective în ultimii 2-3 ani. Nu e prost cel care cere, ci cel care dă.

Gheorghe Tadici o face praf pe Cristina Neagu

Sportul trebuie ajutat, dar ca să plăteşti aproape un miliard pe lună unei jucătoare care lucrează 2-3 ore pe zi… Dacă ar fi din bani privaţi, n-aş avea nimic. E naivitate. Eşti plătită din bugetul Capitalei. Frustrarea ei este că o echipă cu jucătoare de 19-24 de ani îndrăznesc să li se opună. Nu se califică în Final Four. Rămâne de văzut dacă e cea mai bună jucătoare din lume. N-au declarat-o specialiştii. Au fost jucătoare, sa fim serioşi, de-a lungul anilor… Popovici.. Nu-i ajunge nici la degetul mic Neagu!”, a declarat Gheorghe Tadici, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Cristina Neagu, acuzaţii incredibile

Cristina Neagu a făcut acuzaţii incredibile înaintea ultimei etape care va decide titlul în Liga Naţională. Marea campioană a răbufnit la adresa rivalelor de la HC Zalău, pe care le acuză că „s-au dat la o parte” în confruntarea cu CS Rapid.

Cristina Neagu a ieşit la atac la scurt timp după ce CSM Bucureşti a învins-o pe HC Zalău, scor 26-24. În urmă cu 4 etape, Zalău a pierdut clar duelul cu CS Rapid, scor 19-26.

Reclamă

„Cu noi vă dați viața, cu alții vă dați ..la o parte. Și n-ar fi asta o problemă, dacă totul ar fi fair-play. La Zalău, câștigătoarea se stabilește dinainte.

Norocul nostru că am reușit să rezistăm, a câta oară, 7 contra 9. Oribil, jenant, iar handbalul nu merge într-o direcție bună. Proud of us girls”, a răbufnit Cristina Neagu.

CS Rapid şi CSM Bucureşti, luptă nebună pentru titlu

CS Rapid Bucureşti şi CSM Bucureşti au obţinut victorii, joi, în etapa a 25-a a Ligii Naţionale de handbal feminin, astfel că titlul de campioană se va decide duminică, în ultima rundă a sezonului.

Reclamă 4 / 0/3

Liderul CS Rapid Bucureşti, care la pauză avea asigurat titlul, a trecut fără probleme de SCM Craiova, în Sala Giuleşti, cu scorul de 36-26 (15-10). Alexandra Badea şi Azenaide Carlos au marcat câte 7 goluri pentru echipa antrenată de Carlos Viver, Dorina Korsos a reuşit 5 goluri, iar Claudia Constantinescu 4.

CSM Bucureşti s-a impus în faţa formaţiei HC Zalău, în deplasare, cu 26-24, după ce la pauză era condusă cu 15-12 de echipa antrenată de Gheorghe Tadici.

Finalul de la Zalău a fost dramatic, ”tigroaicele ” câştigând prin goluri marcate de Cristina Neagu în ultimele minute, după ce în min. 57 scorul era egal, 24-24. Neagu a fost cea mai bună de la CSM cu 11 goluri, Yvette Broch a marcat 5, iar Elizabeth Omoregie 4. Andreea Mihart a reuşit 8 goluri pentru gazde, iar Emilija Lazic a adăugat 7.

Soarta titlului se va decide în ultima etapă, când CS Rapid va juca la Râmnicu Vâlcea, contra echipei locale SCM, care a învins-o sâmbătă în semifinalele Cupei României, în timp ce campioana CSM Bucureşti va juca acasă cu Minaur Baia Mare, potrivit agerpres.ro.

Recomandări
  • Gheorghe Tadici o face praf pe Cristina Neagu
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și