Închide meniul

Cristina Neagu, acuzaţii incredibile: „Cu noi vă dați viața, cu alții vă dați… la o parte! Oribil, jenant!” + CS Rapid şi CSM Bucureşti, luptă nebună pentru titlu

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 26 mai 2022, 20:59

Cristina Neagu, acuzaţii incredibile: „Cu noi vă dați viața, cu alții vă dați… la o parte! Oribil, jenant! + CS Rapid şi CSM Bucureşti, luptă nebună pentru titlu

Cristina Neagu a ieşit la atac înaintea ultimei etape care va decide titlul

Cristina Neagu, în timpul unui meci pentru CSM Bucureşti / Profimediaimages

Cristina Neagu a făcut acuzaţii incredibile înaintea ultimei etape care va decide titlul în Liga Naţională. Marea campioană a răbufnit la adresa rivalelor de la HC Zalău, pe care le acuză că „s-au dat la o parte” în confruntarea cu CS Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristina Neagu a ieşit la atac la scurt timp după ce CSM Bucureşti a învins-o pe HC Zalău, scor 26-24. În urmă cu 4 etape, Zalău a pierdut clar duelul cu CS Rapid, scor 19-26.

Cristina Neagu, acuzaţii incredibile înaintea ultimei etape care va decide titlul

„Cu noi vă dați viața, cu alții vă dați ..la o parte. Și n-ar fi asta o problemă, dacă totul ar fi fair-play. La Zalău, câștigătoarea se stabilește dinainte.

Norocul nostru că am reușit să rezistăm, a câta oară, 7 contra 9. Oribil, jenant, iar handbalul nu merge într-o direcție bună. Proud of us girls”, a răbufnit Cristina Neagu.

Reclamă

CS Rapid şi CSM Bucureşti, luptă nebună pentru titlu

CS Rapid Bucureşti şi CSM Bucureşti au obţinut victorii, joi, în etapa a 25-a a Ligii Naţionale de handbal feminin, astfel că titlul de campioană se va decide duminică, în ultima rundă a sezonului.

Liderul CS Rapid Bucureşti, care la pauză avea asigurat titlul, a trecut fără probleme de SCM Craiova, în Sala Giuleşti, cu scorul de 36-26 (15-10). Alexandra Badea şi Azenaide Carlos au marcat câte 7 goluri pentru echipa antrenată de Carlos Viver, Dorina Korsos a reuşit 5 goluri, iar Claudia Constantinescu 4.

CSM Bucureşti s-a impus în faţa formaţiei HC Zalău, în deplasare, cu 26-24, după ce la pauză era condusă cu 15-12 de echipa antrenată de Gheorghe Tadici.

Reclamă 4 / 0/3

Finalul de la Zalău a fost dramatic, ”tigroaicele ” câştigând prin goluri marcate de Cristina Neagu în ultimele minute, după ce în min. 57 scorul era egal, 24-24. Neagu a fost cea mai bună de la CSM cu 11 goluri, Yvette Broch a marcat 5, iar Elizabeth Omoregie 4. Andreea Mihart a reuşit 8 goluri pentru gazde, iar Emilija Lazic a adăugat 7.

Soarta titlului se va decide în ultima etapă, când CS Rapid va juca la Râmnicu Vâlcea, contra echipei locale SCM, care a învins-o sâmbătă în semifinalele Cupei României, în timp ce campioana CSM Bucureşti va juca acasă cu Minaur Baia Mare, potrivit agerpres.ro.

Alte rezultate de joi:

CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud – SCM Râmnicu Vâlcea 35-33 (15-19)
CSU Ştiinţa Bucureşti – CSM Deva 23-21 (9-13)
CS Minaur Baia Mare – SCM Gloria Buzău 35-31 (16-16)
CS Dacia Mioveni 2012 – CS Măgura Cisnădie 21-25 (10-11)
CSM Slatina – HC Dunărea Brăila 21-25 (10-11)

Clasament

1. CS Rapid 66 puncte
2. CSM Bucureşti 65
3. SCM Râmnicu Vâlcea 55
4. CS Măgura Cisnădie 49
5. SCM Gloria Buzău 46
6. CS Minaur Baia Mare 45
7. HC Dunărea Brăila 38

Reacția Cristinei Neagu după eliminarea din Liga Campionilor

Reacția Cristinei Neagu după eliminarea din Liga Campionilor a venit la o zi după Esbjerg – CSM Bucureşti 27-27. Cea mai bună handbalistă din România e dezamăgită că „Tigroaicele” au ratat Final Four-ul, dar privește cu optimism spre viitor. Jucătoarele lui Adi Vasile au fost așteptare cu flori la aeroportul din Otopeni.

Reclamă

„Suntem dezamăgiți. Așa cum vă spuneam, prevedeam o dublă echilibrată, e greu când pierzi calificarea la un gol, a fost o noapte foarte grea, foarte scurtă, nu suntem multe de zis, dezamăgirea este mare. Nu știu, cred că norocul îl mai faci și cu mâna ta, am întâlnit o echipă foarte bună.

Cred că ne-am ridicat la înălțimea acestui sfert de finală. Așa e în finală, trebuie să existe un câștigător și învins, din păcate am fost noi învinșii, din nou. Unele care am jucat mult resimțim această oboseală. O să ne pregătim în continuare, încercăm să câștigăm toate partidele pe care le mai avem.

Cu echipa națională ne-am calificat la Euro, întotdeauna sunt grele înfrângerile, pentru asta muncești zi de zi. Nu avem ce să facem, trebuie să mergem mai departe. Cred că e vorba de câteva detalii, inclusiv din partida tur. Ieri am ratat din câteva situații foarte clare și nu am reușit să ne apărăm.

Presiunea pe umerii mei există de mulți ani, m-am obișnuit, nu o mai resimt. Avem un grup extraordinar. Poate o să avem puțin noroc, dar cel mai important este să mai câștigăm meciurile noastre. Ne dorim să câștigăm din nou Liga Campionilor. Pentru mine și pentru echipă rămâne obiectivul de a ajunge în Final Four.

Dacă o să fie să se întâmple, nu pot să spun că nu m-ar bucura, aș fi ipocrită, o să fiu bucuroasă să primesc acest trofeu. Mi-e dor de Final Four-ul Ligii Campionilor”, a declarat Cristina Neagu, la sosirea în România”, a declarat Cristina Neagu, la revenirea în România.

Recomandări
  • Cristina Neagu, acuzaţii incredibileînaintea ultimei etape care va decide titlul din Liga Naţională
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:08 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipele de start 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu Vezi toate știrile
Citește și