Închide meniul

Gheorghe Tadici, replică devastatoare pentru Cristina Neagu: „În jurul ei e vid! Prost e Nicușor Dan că îi dă salariul ăla!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 26 mai 2022, 22:53

Gheorghe Tadici, replică devastatoare pentru Cristina Neagu: „În jurul ei e vid! Prost e Nicușor Dan că îi dă salariul ăla!

Gheorghe Tadici, replică devastatoare pentru Cristina Neagu

Gheorghe Tadici, nervos în timpul unui meci / PAUL URSACHI / MEDIAFAX FOTO

Gheorghe Tadici a avut o replică devastatoare pentru Cristina Neagu. Marea campioană a lansat acuzaţii incredibile după HC Zalău – CSM Bucureşti 24-26, spunând că elevele lui Gheorghe Tadici „s-au dat la o parte” în confruntarea cu CS Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu poate spune asta o jucătoare care încasează un salariu pe care zece din echipa mea nu îl au. Când a zis că are niște probleme cu 7 contra 9, cred că s-a referit contra noastră. Așa apreciez eu. Dacă luăm ultimele 3 minute, fără eliminarea pe un blocaj al lui Lazic, incorectă, și pe un refuz de a da eliminare la limita de roșu, la Mitrache, când mai erau un minut și 50 de secunde, nu ar fi câștigat. Este jenantă declarația ei.

Gheorghe Tadici, replică devastatoare pentru Cristina Neagu

Cunosc maniera ei de a se scuza după ce ratează obiective, asta de când a venit la CSM, de a justifica și de a comenta toate rezultatele, toate Final Four-urile ratate. Dacă se consideră că trebuie să ai un buget spre 4 milioane de euro pentru a câștiga campionatul și Cupa României…

O las în lumea ei, nu vreau să intru în polemică cu ea. Să nu uite că a debutat la națională în 2007, când antrenor era Tadici. Am fost singurul care a avut încredere în ea la CM din Franța. Dacă au trecut atâția ani pentru a trage aceste concluzii, o face doar pentru că urmează o deviză românească, o vorbă din popor: «Nu e prost cine cere, e prost cine dă».

O spun clar și răspicat: cel care e prost și dă este primarul Bucureștiului, Nicușor Dan! Se lasă păcălit așa cum s-a lăsat și Firea. O să punem mâna pe Cupa Campionilor, asta aud de atâția ani. Mai merge încă unul. Mi-ar conveni și mie să câștig un miliard pe lună, pentru două-trei ore de muncă pe zi. Și restul păcăleală! Care sunt rezultatele obținute de CSM București de când a venit Neagu? Dacă pentru Cupa României și campionat e nevoie de aproape 4 milioane de euro de euro buget…

Reclamă

Astăzi, pe ce vorbim acum, au buget de 8 ori mai mare decât noi și au nevoie de ajutor pentru a câștiga. E lamentabil. Vreau să știu și eu ce a crescut în jurul ei. A crescut o Perianu, o Bazaliu, o Zamfir? Sau alte jucătoare care au fost în jurul ei, a crescut cineva? În jurul ei este un vid!”, a declarat Gheorghe Tadici, potrivit gsp.ro.

Cristina Neagu, acuzaţii incredibile

Cristina Neagu a făcut acuzaţii incredibile înaintea ultimei etape care va decide titlul în Liga Naţională. Marea campioană a răbufnit la adresa rivalelor de la HC Zalău, pe care le acuză că „s-au dat la o parte” în confruntarea cu CS Rapid.

Cristina Neagu a ieşit la atac la scurt timp după ce CSM Bucureşti a învins-o pe HC Zalău, scor 26-24. În urmă cu 4 etape, Zalău a pierdut clar duelul cu CS Rapid, scor 19-26.

Reclamă 4 / 0/3

„Cu noi vă dați viața, cu alții vă dați ..la o parte. Și n-ar fi asta o problemă, dacă totul ar fi fair-play. La Zalău, câștigătoarea se stabilește dinainte.

Norocul nostru că am reușit să rezistăm, a câta oară, 7 contra 9. Oribil, jenant, iar handbalul nu merge într-o direcție bună. Proud of us girls”, a răbufnit Cristina Neagu.

CS Rapid şi CSM Bucureşti, luptă nebună pentru titlu

CS Rapid Bucureşti şi CSM Bucureşti au obţinut victorii, joi, în etapa a 25-a a Ligii Naţionale de handbal feminin, astfel că titlul de campioană se va decide duminică, în ultima rundă a sezonului.

Liderul CS Rapid Bucureşti, care la pauză avea asigurat titlul, a trecut fără probleme de SCM Craiova, în Sala Giuleşti, cu scorul de 36-26 (15-10). Alexandra Badea şi Azenaide Carlos au marcat câte 7 goluri pentru echipa antrenată de Carlos Viver, Dorina Korsos a reuşit 5 goluri, iar Claudia Constantinescu 4.

CSM Bucureşti s-a impus în faţa formaţiei HC Zalău, în deplasare, cu 26-24, după ce la pauză era condusă cu 15-12 de echipa antrenată de Gheorghe Tadici.

Finalul de la Zalău a fost dramatic, ”tigroaicele ” câştigând prin goluri marcate de Cristina Neagu în ultimele minute, după ce în min. 57 scorul era egal, 24-24. Neagu a fost cea mai bună de la CSM cu 11 goluri, Yvette Broch a marcat 5, iar Elizabeth Omoregie 4. Andreea Mihart a reuşit 8 goluri pentru gazde, iar Emilija Lazic a adăugat 7.

Soarta titlului se va decide în ultima etapă, când CS Rapid va juca la Râmnicu Vâlcea, contra echipei locale SCM, care a învins-o sâmbătă în semifinalele Cupei României, în timp ce campioana CSM Bucureşti va juca acasă cu Minaur Baia Mare, potrivit agerpres.ro.

Reclamă

Alte rezultate de joi:

CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud – SCM Râmnicu Vâlcea 35-33 (15-19)
CSU Ştiinţa Bucureşti – CSM Deva 23-21 (9-13)
CS Minaur Baia Mare – SCM Gloria Buzău 35-31 (16-16)
CS Dacia Mioveni 2012 – CS Măgura Cisnădie 21-25 (10-11)
CSM Slatina – HC Dunărea Brăila 21-25 (10-11)

Clasament

1. CS Rapid 66 puncte
2. CSM Bucureşti 65
3. SCM Râmnicu Vâlcea 55
4. CS Măgura Cisnădie 49
5. SCM Gloria Buzău 46
6. CS Minaur Baia Mare 45
7. HC Dunărea Brăila 38

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și