Închide meniul

Laura Glauser, portărița de la CSM București, în lacrimi după returul cu Esbjerg. „Tigroaicele” au ratat calificarea în Final Four

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 7 mai 2023, 18:47

Laura Glauser, portărița de la CSM București, în lacrimi după returul cu Esbjerg. Tigroaicele” au ratat calificarea în Final Four

Laura Glauser, portărița de la CSM București, în lacrimi după returul cu Esbjerg

Foto: Captură Orange Sport

Laura Glauser, portărița de la CSM București, în lacrimi după returul cu Esbjerg. „Tigroaicele” au ratat calificarea în Final Four, după ce au fost învinse și în meciul retur, scor 31-33.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În tur, danezele de la Esbjerg au câștigat cu 32-28 și s-au calificat astfel, fără emoții, în Final Four-ul de la Budapesta.

Laura Glauser, portărița de la CSM București, în lacrimi după returul cu Esbjerg. „Tigroaicele” au ratat calificarea în Final Four

După meci, Laura Glauser, portărița de la CSM București, a izbucnit în lacrimi, fiind dezamăgită că nu s-a calificat în turneul Final Four. Franțuzoaica a fost încurajată de colegele sale imediat după fluierul final.

„Tigroaicele” au dat semne de revenire, mai ales în prima repriză, atunci când au condus în mai multe rânduri la 3 goluri diferență, însă nu au reușit să mențină ritmul până la finalul meciului. Astfel, danezele de la Esbjerg au reușit să revină și să câștige și meciul retur.

Momentul controversat care a decis calificarea în Final Four! Emilie Arntzen a văzut uşor cartonaşul roşu. Şi Pintea a privit finalul meciului din tribună

Momentul controversat care a decis calificarea în Final Four. În minutul 37 al partidei, arbitrii spanioli au decis să îi arate cartonaşul roşu jucătoarei celor de la CSM, Emilie Arntzen. În acel moment, CSM Bucureşti conducea cu 20-19.

Reclamă

Mai mult, în minutul 37, CSM Bucureşti o mai avea şi pe Crina Pintea eliminată. De atunci, jocul a luat o altă întorsătură, iar Esbjerg a preluat conducerea jocului.

Ulterior, în minutul 45, şi Crina Pintea a văzut cartonaşul roşu după 3 eliminări. Chiar dacă meciul a luat o întorsătură nedorită, fanii le-au încurajat pe elevele lui Adi Vasile până la finalul meciului.

De asemenea, jucătorii de la FCSB au fost prezenți la CSM București – Esbjerg. Tigroaicele” au fost susținute de vicecampionii României la fotbal, în Sala Polivalentă din București, la returul meciului din „sferturile” Ligii Campionilor la handbal feminin.

Reclamă 4 / 0/3

CSM București – Esbjerg 31-33, în returul din sferturile Ligii Campionilor

CSM București – Esbjerg 31-33, în returul din sferturile Ligii Campionilor. „Tigroaicele”, fără răspuns în fața danezelor. Cristina Neagu și coechipierele au ratat calificarea în Final Four.

Jucătoarele de la CSM București nu au reușit să întoarcă rezultatul din tur, atunci când au fost învinse, scor 28-32. Danezele au fost prea puternice și s-au calificat în Final Four-ul de la Budapesta.

Principalele marcatoare ale partidei, care s-a jucat cu Sala Polivalentă plină, au fost Omoregie 8 goluri, Neagu 6, Dembele 6, pentru CSM, respectiv Breistol 7, pentru Team Esbjerg.

În tur, danezele au câştigat cu scorul de 32-28 (17-13), iar cu succesul din retur se califică la Turneul Final Four.

Turneul Final Four din 2023 va avea loc la Budapesta, în 3-4 iunie, cu participarea echipelor Vipers, deţinătoarea trofeului, Gyor ETO, FTC Budapesta şi Team Esbjerg.

Vipers a eliminat în sferturi campioana României, Rapid Bucureşti (31-25, 40-31), Gyor a trecut de Odense (29-27, 37-28), FTC Budapesta a eliminat Metz Handball (26-32 şi 33-26), iar Team Esbjerg pe CSM Bucureşti (32-28, 33-31). Pentru CSM Bucureşti a fost prima înfrângere a sezonului pe teren propriu în Liga Campionilor.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” Vezi toate știrile
Citește și