Închide meniul

Momente teribile în meciul România – Iran, de la Campionatul Mondial 2021. Oana Borş s-a accidentat grav şi a urlat de durere. Medicii au intervenit de urgenţă!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 decembrie 2021, 20:06

Momente teribile în meciul România – Iran, de la Campionatul Mondial 2021. Oana Borş s-a accidentat grav şi a urlat de durere. Medicii au intervenit de urgenţă!

Oana Borş s-a accidentat grav şi a urlat de durere

Captură Digi Sport

În minutul 19, extrema dreapta de la Minaur Baia Mare a marcat pe un contraatac, dar a avut probleme după ce a trimis mingea în poartă. Genunchiul piciorului drept s-a flexat pe „aterizare”. Sportiva a început să plângă şi să strige, moment în care medicii au venit de urgenţă pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oana Borş, accidentare groaznică în meciul România – Iran

Cea mai tânără jucătoare a naţionalei României a primit îngrijiri, moment în care coechipierele ei păreau şocate de ceea ce se întâmplă. Multe dintre ele aveau lacrimi în ochi.

În cele din urmă, Oana Borş a fost urcată pe targă şi a fost scoasă din sală. Suporterii prezenţi în tribune au încercat să-i transmită că sunt alături de ea şi au aplaudat-o pe handbalista de 18 ani. E greu de crezut că tânăra de la Minaur mai poate evolua la acest turneu final găzduit de Spania.

Pentru România urmează confruntarea cu naţionala din Kazahstan, pe 5 decembrie. În ultimul joc din Grupa C, pe 7 decembrie, tricolorele îşi încearcă forţele cu campioana europeană Norvegia.

Citește și:

Lotul României la Campionatul Mondial de handbal feminin

Portari – Iulia Dumanska, Daciana Hosu, Diana Ciucă;

Reclamă

Jucătoare de câmp – Bianca Bazaliu, Oana Borş, Nicoleta Dincă, Alexandra Dindiligan, Bianca Harabagiu, Alina Ilie, Cristina laslo, Laura Moisă, Lorena Ostase, Crina Pintea, Anca Polocoşer, Andreea Popa, Andreea Rotaru, Alexandra Subţirică, Ana Maria Tănăsie şi Mădălina Zamfirescu.

Cum arată grupele la Campionatul Mondial 2021

Grupa A: Franţa, Muntenegru, Angola, Slovenia

Grupa B: Rusia, Serbia, Camerun, Polonia

Reclamă 4 / 0/3

Grupa C: Norvegia, România, Kazahstan, Iran

Grupa D: Olanda, Suedia, Puerto Rico, Uzbekistan

Grupa E: Germania, Ungaria, Cehia, Slovacia

Grupa F: Danemarca, Coreea de Sud, Tunisia, Congo

Grupa G: Croaţia, Japonia, Brazilia, Paraguay

Grupa H: Spania, Austria, Argentina, China.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și