Închide meniul
LIVE TEXT

România – Iran 39-11. Tricolorele, debut în forţă la Campionatul Mondial din Spania. Victorie fără emoţii a handbalistelor lui Adi Vasile. Din păcate, Oana Borş s-a accidentat grav!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 decembrie 2021, 18:50 / Actualizat: 3 decembrie 2021, 20:28

România – Iran 39-11. Tricolorele, debut în forţă la Campionatul Mondial din Spania. Victorie fără emoţii a handbalistelor lui Adi Vasile. Din păcate, Oana Borş s-a accidentat grav!

Oana Borş a suferit o accidentare teribilă în meciul de debut de la CM 2021

Captură Digi Sport

Update: România – Iran 39-11. Final de meci! Tricolorele au început cu dreptul meciul de debut de la Campionatul Mondial din Spania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update: România – Iran 35-9. Fetele lui Adi Vasile marchează din toate poziţiile. Au ajuns la borna 35 cu şase minute înainte de final. Tricolorele au şi semnat ratări uriaşe.

Update: România – Iran 24-4. Avantajul tricolorelor s-a mărit la 20 de goluri, în minutul 37.

Update: România – Iran 20-3. Final de primă repriză! România conduce la o diferenţă de 17 goluri după primele 30 de minute.

Update: România – Iran 16-2. Tricolorele continuă să se distanţeze pe tabelă.

Reclamă

Update: România – Iran 13-2.  Oana Borş a marcat, dar s-a accidentat grav la genunchi. A înscris primul gol la echipa naţională, după care a căzut pe parchet. A urlat de durere şi a început să plângă. Medicii au intervenit de urgenţă şi au scos-o pe targă de pe teren!

Update: România – Iran 12-2. Tricolorele şi-au asigurat un avantaj de 10 goluri după primele 16 minute. Portarul adversarelor a reuşit totuşi parade uimitoare!

Update: România – Iran 8-2. Cristina Laslo a înscris al treilea ei gol din tot atâtea aruncări!

Reclamă 4 / 0/3

Update: România – Iran 6-2. Goluri superbe marcate de Nicoleta Dincă şi Laura Moisă.

Update: România – Iran 4-1. Sportivele antrenate de Adi Vasile domină total confruntarea.

Update: România a început ca din tun meciul. Tricolorele au înscris două goluri încă din primul minut!

Update: A început meciul!

Update: Fetele lui Adi Vasile au intrat pe parchet şi sunt pregătite pentru primul meci de la această ediţie a Campionatului Mondial!

România face parte din Grupa C, acolo unde le mai găsim pe favorita Norvegia şi Kazakhstan.

Adi Vasile visează la sferturile de finală ale Campionatului Mondial. „Nu aș zice că suntem o echipă tânără, ci o echipă cu o vârstă foarte bună pentru sport, pentru că experiența e foarte importantă. Este o echipă care se va bate, care va merge efectiv la luptă, mergem să ne testăm cu adevărat”.

Reclamă

Programul meciurilor României în Grupa C

Campionatul Mondial de handbal feminin 2021. Lotul României

Cum arată grupele la Campionatul Mondial 2021

Recomandări
  • România – Iran 39-11
  • Norvegia şi Kazakhstan mai fac parte din Grupa C

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și