Închide meniul

Nebunie la echipa de handbal a Rapidului, după ce antrenorul Carlos Viver a fost demis. Cine este aşteptat să semneze cu campioana României

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 martie 2023, 10:47

Nebunie la echipa de handbal a Rapidului, după ce antrenorul Carlos Viver a fost demis. Cine este aşteptat să semneze cu campioana României

Rapid a devenit campioană în Liga Florilor cu Carlos Viver pe bancă

Carlos Viver a fost demis de Rapid / Profimediaimages

Este nebunie la echipa de handbal a Rapidului, acolo unde antrenorul care a adus titlul în Giuleşti, Carlos Viver, a fost demis. Oficialii clubului au confirmat că a fost reziliat contractul spaniolului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a ieşit din cursa pentru apărarea titlului. A fost eliminată de CSM Bucureşti şi din optimile Cupei României, într-un meci în care Cristina Neagu a fost înjurată de ultraşii Rapidului. Pentru clubul din Grant mai rămâne lupta din Champions League. Urmează duelul cu Krim Ljubljana, în play-off-ul pentru sferturile de finală.

Nebunie la echipa de handbal a Rapidului, după ce antrenorul Carlos Viver a fost demis

„Sportul este frumos si pentru ca de multe ori creeaza povesti. Astăzi se incheie una dintre povestile sportului. O poveste a handbalului rapidist.

O poveste frumoasă, începută in noiembrie 2020. Atunci, Carlos Viver, proaspăt vicecampion mondial cu naționala Spaniei, a ajuns la Rapid cu gânduri indraznete, deși obiectivul de moment era doar mentinerea in Liga Florilor.

În primul sezon nu numai că echipa nu a retrogradat, dar a si incheiat competitia interna pe locul 6, foarte aproape de o nesperata calificare într-o cupa europeană. Cu totii speram ca sezonul urmator sa duca, dupa aproape doua decenii, handbalul rapidist intr-o competitie europeana. Obiectivul oficial (locurile 1-4) parea unul indraznet, dar realizabil. Sub comanda lui Carlos, fetele noastre au uluit insa handbalul romanesc și au produs minunea; Rapid – campioană națională, dupa o luptă epuizanta dusa pana în ultima etapă.
Ce a urmat…ceva de poveste.

Reclamă

Grupele Ligii Campionilor, cu partide împotriva unora dintre cele mai puternice formații din handbalul mondial. Rapid a impresionat Europa handbalistica, nu doar prin cea mai frumoasă atmosferă din competitie, ci si prin rezultatele senzaționale.

Timp de doi ani si jumatate Carlos Viver a reusit sa valorifice energia intregii suflari visinii, rasplatind increderea clubului prin performante sportive deosebite. Pentru toate aceste performante, dar mai ales pentru povestea pe care am scris-o impreuna, astazi iti spunem „Gracias, senor Carlos! Iti multumim!”

Clubul CS Rapid si Carlos Viver au decis de comun acord incetarea colaborarii; ramanem insa recunoscatori unii altora pentru drumul parcurs impreuna!„, se anunţă pe pagina de Facebook a Rapidului.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit gsp.ro, Bogdan Vasiliu i-a găsit deja un înlocuitor lui Carlos Viver. Este vorba despre fostul antrenor de la CSM Bucureşti, Kim Rasmussen. Danezul este liber de contract şi ar urma să fie prezentat în acest final de săptămână. Cu Rasmussen pe bancă, CSM a câştigat Liga Campionilor în 2016.

Rapid, amendată cu 8.000 de lei

Rapid a fost amendată cu 8.000 de lei după ce suporterii giuleştenilor au înjurat-o pe Cristina Neagu. Decizia luată de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Handbal a venit după partida din Cupa României, cu CSM Bucureşti.

Pe 22 februarie, în Sala Polivalentă, în timpul meciului CSM Bucureşti – Rapid, din optimile Cupei României, suporterii giuleştenilor au înjurat-o pe cea considerată cea mai bună jucătoare din istoria României.

„În legătură cu Raportul suplimentar întocmit de observatorul delegat la jocul de Cupa României ‘Râureni’ – feminin, dintre CSM Bucureşti şi CS Rapid Bucureşti, din data de 20.02.2023, de la Bucureşti, Comisia stabileşte sancţionarea clubului CS Rapid Bucureşti cu penalitate de 8.000 (opt mii) lei, conform art. 69.4 coroborat cu art 69.2 lit b) pct.1 cu aplicare Art. 34.1 litera k) (recidivă 30.08.2022) din Regulamentul Disciplinar al FRH, data limită de achitare 30.03.2023, pentru scandări jignitoare/obscene a suporterilor proprii”, se arată într-un comunicat de presă al FRH.

După episodul din 22 februarie, preşedintele FRH, Constantin Din, anunţa că suporterii care au înjurat-o pe Neagu nu vor mai avea acces în sală, sancţiune venită după comportamentul considerat jignitor şi agresiv.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și