Închide meniul

NEWS ALERT | Sezon încheiat pentru SCM Râmnicu Vâlcea şi CSM Bucureşti. Liga Campionilor la handbal feminin s-a anulat

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 iunie 2020, 10:53

NEWS ALERT | Sezon încheiat pentru SCM Râmnicu Vâlcea şi CSM Bucureşti. Liga Campionilor la handbal feminin s-a anulat

Mediafax Foto / George Filip via Hepta

Sezonul din Liga Campionilor de handbal feminin a fost anulat

Vâlcencele trebuia să joace cu Metz, în timp ce CSM Bucureşti urma să o întâlnească pe Gyor. Final Four-ul urma să aibă loc între 3 și 6 septembrie la Budapesta. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am spus în ultimele luni că vom juca doar dacă toată este în siguranță, iar organizarea unui Final 4 implică multe pregătiri în comparație cu un singur meci”, a spus Michael Wiederer, președintele EHF.

Pe de altă parte, organizatorii turneului de la Budapesta s-au arătat dezamăgiţi de decizie.

"Sănătatea e mai importantă decât orice. Federația maghiară a fost mereu pregătită pentru a organiza acest eveniment, dar e o situație specială acum”, a spus Gabriella Horvath,, secretarul general forului din Ungaria.
 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime Vezi toate știrile
Citește și