Închide meniul

Nu se întâmplă doar la fotbal! Datorii uriaşe la CSM Bucureşti. De când nu şi-a mai primit banii Cristina Neagu

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 19 noiembrie 2020, 17:08

Nu se întâmplă doar la fotbal! Datorii uriaşe la CSM Bucureşti. De când nu şi-a mai primit banii Cristina Neagu

profimediaimages

Cristina Neagu este neplătită la CSM Bucureşti, care a fost învinsă de Rostov în Liga Campionilor

Contra a dezvăluit că antrenorii şi jucătorii lui Dinamo n-au primit niciun euro de la noii acţionari. La handbal, e la fel de rău. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSM Bucureşti, fără salarii din vară

Handbaliştii şi handbalistele de la CSM Bucureşti au încasat abia acum salariile pentru luna iulie, scrie Digi Sport. "Abia azi am primit salariul din iulie. O echipă care are pretenții în Liga Campionilor trebuie să-și respecte jucătoarele și să plătească salariile la timp!", a spus Cristina Neagu.

Probleme financiare s-au văzut şi în meciul de astăzi. CSM a fost învinsă cu 22-27 în meciul cu Rostov, de pe propiul teren. "Tigroaicele" au cedat primul loc în grupă. Neagu a revenit după noile probleme medicale şi a marcat jumătate dintre golurile lui CSM, 11. Ea a vorbit şi despre participarea României la EURO 2020, programat între 3 şi 20 decembrie, în Danemarca.

Cristina Neagu: "Nu sunt robot. Fiecare jucătoare să îşi facă treaba"

Cristina Neagu spune că este doar la 40-50% din potenţial, din cauza problemelor medicale. 

"Nu sunt robot, am nevoie de antrenamente, de meciuri. Cred că România trebuie să se bazeze în primul rând pe o echipă închegată, nu pe mine. 

Reclamă

Cu siguranţă, o să dau tot ce am mai bun, dar o echipă nu stă într-o singură jucătoare. Fiecare jucătoare trebuie să-şi facă treaba. 

Să înţeleagă că echipa naţională nu e echipa de club. La fiecare meci, la fiecare antrenament, să îşi asume responsabilitatea, despre asta e vorba. Va fi interesant de văzut la ce nivel se află naţionala României", a spus Neagu, la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO Vezi toate știrile
Citește și