Închide meniul

OFICIAL | Crina Pintea a urmat exemplul Cristinei Neagu! A semnat un nou contract cu CSM Bucureşti. Prima reacţie

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 noiembrie 2023, 14:58

OFICIAL | Crina Pintea a urmat exemplul Cristinei Neagu! A semnat un nou contract cu CSM Bucureşti. Prima reacţie

rina Pintea a urmat exemplul Cristinei Neagu

Crina Pintea şi Cristina Neagu, după o victorie obţinută de CSM Bucureşti / Hepta

Crina Pintea a urmat exemplul Cristinei Neagu şi a decis să rămână la CSM Bucureşti. Handbalista în vârstă de 30 de ani a acceptat propunerea oficialilor campioanei României şi a semnat un nou contract.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Handbalista Crina Pintea şi-a prelungit, miercuri, contractul cu echipa CSM Bucureşti, pentru încă doi ani, au anunţat reprezentanţii clubului din Capitală, pe site-ul oficial.

Crina Pintea a urmat exemplul Cristinei Neagu

Clubul Sportiv Municipal Bucureşti are o nouă veste bună pentru fanii săi: pivotul naţionalei Crina Pintea rămâne ‘tigroaică’ încă doi ani. Cel mai bun pivot al EHF Champions League, cel mai bun pivot al unui Campionat European, cel mai bun pivot al campionatului francez, cea mai bună handbalistă din România. Sunt câteva dintre distincţiile adunate de-a lungul timpului de Crina Pintea, jucătoare de bază a CSM Bucureşti„, se arată în comunicatul CSM Bucureşti.

Am ales să fac parte din familia CSM pentru încă două sezoane. Mă simt bine şi sunt încântată să mă aflu aici. Cred în acest proiect şi sunt convinsă că împreună ne putem îndeplini obiectivele. Îmi doresc să fiu sănătoasă şi să mă bucur în continuare de handbal„, a declarat Crina Pintea, potrivit agerpres.ro.

Pivotul de 33 de ani şi-a început cariera de senioare la Zalău, apoi a continuat în Europa la cluburi precum Thuringer, Paris 92 şi Gyor. Cu echipa maghiară a câştigat EHF Champions League şi a fost inclusă în All-Star Team-ul competiţiei. În 2018 a făcut parte din echipa ideală a Campionatului European, competiţie la care România a jucat finala mică.

Reclamă

CSMB a anunţat recent prelungirea contractului Cristinei Neagu, cu un an, precum şi transferul extremei stânga daneze Emma Friis, de la Ikast, care va juca din vara viitoare.

Ce salariu va avea Cristina Neagu după ce a semnat un nou contract cu CSM Bucureşti

Desemnată de patru ori cea mai bună jucătoare a lumii, Neagu va încasa, lunar, o „avere”. Interul stânga în vârstă de 35 de ani îmbracă din 2017 tricoul CSM-ului, echipă cu care a cucerit două titluri în Liga Florilor şi trei Cupe ale României. În 2018 a ajuns cu „tigroaicele” în Final Four-ul Champions League, dar Gyor i-a spulberat visul de a juca o nouă finală.

Potrivit fanatik.ro, Cristina Neagu a bătut palma cu şefii lui CSM Bucureşti pentru un salariu spectaculos pentru România. Va încasa 20.000 de euro net, lună de lună. Este acelaşi salariu pe care îl primeşte şi în prezent.

Reclamă 4 / 0/3

Negocierile s-ar fi purtat încă de la începutul acestui sezon. După mai multe discuţii intense, s-a ajuns la un acord şi a fost făcut anunţul oficial.

Clubul Sportiv Municipal București anunță suporterii echipei și pe toți iubitorii handbalului că singura jucătoare din istorie desemnată de IHF de 4 ori cea mai bună jucătoare a lumii, Cristina Neagu, va evolua în continuare în tricoul campioanei României.

Cristina Neagu: „Sunt încântată să-mi continui cariera la CSM București”

Cristina Neagu și CSM București au prelungit contractul pentru încă un sezon. Desemnată de patru ori de federația internațională cea mai bună jucătoare de handbal a lumii, căpitan al Naționalei României din 2016, Cristina Neagu, 35 de ani, evoluează la echipa bucureșteană din 2017. Născută în Capitală, Cristina a început handbalul la vârsta de 12 ani, la CSȘ Nr. 5 București. Ca senioară a mai jucat pentru HC Activ Ploiești, Rulmentul Brașov, Oltchim Rm. Vâlcea și ZRK Buducnost. Este una dintre cele trei jucătoare din istoria EHF Champions League care a înscris peste 1000 de goluri în cea mai importantă competiție intercluburi„, a fost anunţul făcut pe site-ul oficial al clubului.

Sunt încântată să-mi continui cariera la CSM București și de fiecare dată când intru pe teren dau tot ce am mai bun pentru a ajuta clubul să-și îndeplinească obiectivele. Ne dorim să ne facem fanii fericiți și să ne bucurăm împreună de cât mai multe momente frumoase!”, a declarat Cristina Neagu.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și