Închide meniul

OFICIAL | CSM Bucureşti, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Handbaliștii de la Minaur vor juca în semifinalele European Cup

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 martie 2022, 13:54

OFICIAL | CSM Bucureşti, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Handbaliștii de la Minaur vor juca în semifinalele European Cup

Cristina Neagu și CSM București, direct în sferturile de finală ale Champions League

Profimediaimages

CSM Bucureşti urma să întâlnească formaţia ŢSKA Moscova în faza play-off a Ligii Campionilor, în dublă manşă eliminatorie, însă, după decizia de vineri, a obţinut calificarea directă în sferturile de finală ale competiţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSM București, direct în sferturile de finală ale Champions League

Scopul EHF a fost de a păstra sistemele de joc existente, fără adaptări majore. Pe cât posibil, ne-am propus și să implementăm proceduri corecte și consecvente, întrucât sancțiunile impuse și calendarul sezonului de handbal, în care câteva dintre competițiile noastre au ajuns deja într-un stadiu decisiv, ne-au lăsat puțin loc de manevră”, spune Markus Glaser, directorul EHF.

Aceeaşi situaţie este şi în cazul echipei masculină de handbal Minaur Baia Mare, care trebuia să evolueze în sferturile de finală ale European Cup cu formaţia rusă HC Victor Stavropol. În urma deciziei de vineri, echipa din Baia Mare este calificată în semifinalele competiţiei, unde va întâlni câştigătoarea meciului dintre Alingsas HK (Suedia) şi Talent tym Plzenskenho kraje (Cehia)!

EHF a decis, luni seară, suspendarea din orice competiţie europeană a echipelor naţionale şi de club din Rusia şi Belarus, iar vineri a ratificat structura după aceste hotărâri.

Cristina Neagu, cea mai bună marcatoare din Liga Campionilor

La finalul grupelor, Cristina Neagu a devenit golgeter în Liga Campionilor, cu 94 goluri. Starul lui CSM București are un sezon grozav. A înscris de 10 ori în poarta lui Team Esbjerg, în ultimul meci din faza grupelor. Neagu a fost cea mai bună marcatoare a disputei din Sala Polivalentă.

Reclamă

Neagu a revenit și la echipa națională, după o lungă pauză. Din păcate, tricolorele au fost învinse, miercuri, la Mioveni, de reprezentativa similară a Danemarcei, scor 28-35 (13-19), în a treia partidă din grupa 2, faza a doua a calificărilor la Campionatul European din 2022.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 23:00 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! Vezi toate știrile
Citește și