Închide meniul

România s-a calificat la Campionatul Mondial! Cristina Neagu şi coechipierele ei, victorie categorică cu Portugalia

Sebastian Cristian Publicat: 12 aprilie 2023, 23:40

Reclamă
România s-a calificat la Campionatul Mondial! Cristina Neagu şi coechipierele ei, victorie categorică cu Portugalia

Romania s-a calificat la Campionatul Mondial, după victorii clare cu Portugalia

Jucătoarele României, la finalul unui meci/ Hepta

Portugalia – România 24-28 |  România s-a calificat la Campionatul Mondial, competiţie care se va desfăşura la finalul acestui an! Cristina Neagu&Co au obţinut o victorie fără emoţii cu Portugalia, în returul duelului din play-off-ul pentru calificarea la turneul final mondial. Meciul a fost în format live score, pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Portugalia – România 24-28 | Cristina Neagu&Co s-au calificat la Campionatul Mondial

Final! Portugalia – România 24-28! România s-a calificat la Campionatul Mondial, după o victorie clară şi în retur cu Portugalia!

Celelalte echipe calificate la turneul final, după disputarea meciurilor din play-off, sunt Serbia, Ungaria, Polonia, Slovenia, Germania, Cehia, Spania, Ucraina şi Croaţia.

Campionatul Mondial de handbal feminin se va desfăşura în perioada 30 noiembrie – 17 decembrie, şi va fi găzduit de trei ţări, Danemarca, Norvegia şi Suedia.

Europa are 16 locuri alocate, iar şase dintre acestea au fost ocupate direct de echipele naţiunilor gazdă, cărora li s-au alăturat Muntenegru, Franţa şi Olanda, în urma clasărilor la CE2022.

Reclamă
Reclamă 4

România este singura naţiune din lume care a participat la toate ediţiile Campionatului Mondial, iar în 2023 va fi pentru a 26-a oară.

Min. 53: Portugalia – România 21-26.

Min. 31: A început repriza secundă!

Reclamă

Pauză! Portugalia – România 8-13! „Tricolorele” au un avans considerabil, după prima jumătate de oră de joc.

Min. 20. Portugalia – România 4-10!

Min 8: Portugalia – România 2-3.

Min. 1: A început partida din Portugalia!

Portugalia – România, LIVE SCORE de la 22:15. Cristina Neagu şi coechipierele ei luptă pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2023

După victoria din meciul tur, pentru naționala de handbal feminin urmează deplasarea din Portugalia. Meciul va avea loc la Paredes, iar echipa învingătoare va ajunge la turneul final al Campionatului Mondial. Acesta va avea loc în premieră în trei ţări, Danemarca, Suedia şi Norvegia, între 29 noiembrie – 17 decembrie, cu 32 de echipe naţionale la start.

Meciul tur a fost o formalitate pentru „tricolore”, care au obținut o victore categorică. Principalele marcatoare ale partidei au fost Grozav 7 goluri, Neagu 6, Dincă 6, pentru România, respectiv Lima 5 şi Sabino 3 reuşite, pentru Portugalia, în prezenţa a 4.000 de fani entuziaşti în Piteşti Arena.

Cristina Neagu, mesaj superb după România – Portugalia 35-20: „Fanii au creat o atmosferă incredibilă!”

Cristina Neagu a avut un mesaj superb după România – Portugalia 35-20. Neagu le-a mulţumit fanilor prezenţi în sala din Piteşti care au strigat tot meciul pentru naţionala României.

România a făcut un paş uriaş pentru calificarea la Campionatul Mondial, după ce a învins la o diferenţă de 15 goluri pe Portugalia. Principalele marcatoare ale partidei au fost Grozav 7 goluri, Neagu 6, Dincă 6, pentru România, respectiv Lima 5 şi Sabino 3 reuşite, pentru Portugalia, în prezenţa a 4.000 de fani entuziaşti în Piteşti Arena.

„Victorie importantă și suntem cu un pas mai aproape de Campionatul Mondial. Mulțumim tuturor celor care au fost prezenți în sala din Pitești și au creat o atmosferă incredibilă”, a scris Cristina Neagu pe Instagram.

Partida retur va avea loc în 12 aprilie, la Paredes, pentru un loc la turneul final al Campionatului Mondial din acest an. Campionatul Mondial va avea loc în premieră în trei ţări, Danemarca, Suedia şi Norvegia, între 29 noiembrie – 17 decembrie, cu 32 de echipe naţionale la start.

Adi Vasile, dezvăluiri unice despre Cristina Neagu: „E foarte bună. De cele mai multe ori câştigă!”

Adi Vasile a făcut dezvăluiri unice despre Cristina Neagu. Antrenorul de la CSM Bucureşti a spus că Neagu este foarte bună la tenis cu piciorul. Cristina Neagu are calităţi sportive de excepţie. Pe lângă prestaţiile stelare de la handbal, Cristina Neagu este talentată şi la alte sporturi. Adi Vasile spune că aceasta joacă foarte bine tenis cu piciorul.

„Da, e foarte bună (n.r.: la tenis cu piciorul). Joacă oriunde (n.r.: atât la fileu, cât și în spate). Când avem meci în deplasare și facem o activare înaintea meciului, jucăm de multe ori.

E deja un campionat de ani de zile, jucăm tenis de picior în trei și, de cele mai multe ori, câștigă echipa ei, ca să fiu sincer. Ea joacă cu Iulia și cu unul din maseuri, iar eu joc cu Ema și cu Eliza. Da, scorul e spre ele, asta e, ce să facem?”, a spus Adi Vasile la digisport.ro.

Recomandări

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:54

LIVE TEXTSlovacia – România 0-0. „Tricolorii”, asalt spre calificarea în „optimile” EURO 2024

18:32

„Plecăm cu un singur gând!” Florinel Coman, mesaj de luptă înainte de Slovacia – România! Promisiune uriașă pentru fani

18:23

Dan Şucu a bătut palma cu un jucător al României de la EURO 2024! Fotbalistul care şi-a dat acordul să semneze cu Rapid

18:18

Ucraina – Belgia LIVE TEXT (19:00). Luptă strânsă pentru calificarea în optimile EURO 2024 în grupa României. Echipele de start

18:18

Ianis Hagi, reacţie imediată după ce a aflat că este titular cu Slovacia: „Vom sărbători la finalul meciului!”

18:12

„Nu mă așteptam!” Florin Răducioiu, uluit de echipa de start aleasă de Edi Iordănescu! Mesaj direct înainte de Slovacia – România

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și