Închide meniul

Prima reacţie a lui Kim Rasmussen, după Rapid – Krim 30 – 24: „Sunt fericit, am meritat victoria! Ne vom hrăni cu această energie”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 martie 2023, 19:28

Prima reacţie a lui Kim Rasmussen, după Rapid – Krim 30 – 24: „Sunt fericit, am meritat victoria! Ne vom hrăni cu această energie

Kim Rasmussen, declaraţii înainte după Rapid - Krim 30 - 24

Kim Rasmussen a semnat cu campioana en-titre din România / Profimediaimages

Prima reacţie a lui Kim Rasmussen, după Rapid – Krim 30 – 24. Campioana României a făcut un meci colosal în returul cu Krim şi s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, acolo unde o va întâlni pe deţinătoarea trofeului, Vipers.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a reuşit o revenire de poveste după ce a pierdut în turul cu Krim la 5 goluri diferenţă (24-29). Echipa lui Rasmussen a întors fantastic scorul şi s-a impus cu 30-24.

Prima reacţie a lui Kim Rasmussen, după Rapid – Krim 30 – 24

„Atmosfera a fost grozavă, e frumos să revenim aici. Ne-au împins de la spate, dar trebuie să le ofer credit jucătoarelor. Cu ce energie și mentalitate au jucat…

În final, sunt fericit că am reușit, pentru că cred că am meritat victoria astăzi.

Cu o săptămână înainte de meciul tur cu Krim, am avut accidentări, meci la Zalău. Săptămâna aceasta am avut toate jucătoarele la dispoziție, așa că am tras și mai mult. Ca antrenor, ăsta e lucrul pe care îl vrei.

Reclamă

Sunt mândru și fericit pentru ele, pentru staff și pentru toată lumea. Ne vom hrăni cu această energie, cu asemenea atitudine vrem să jucăm mereu. Avem un meci în campionat și apoi ne vom pregăti pentru Vipers”, a spus Kim Rasmussen, conform digisport.ro.

Rapid Bucureşti s-a calificat în sferturi, fază în care va juca cu Vipers, deţinătoarea trofeului

Campioana României la handbal feminin, Rapid Bucureşti, s-a calificat duminică, pe teren propriu, în sferturile Ligii Campionilor, după ce a învins formaţia Krim Ljubljana, scor 30-24 (12-8), în manşa retur din optimile de finală. Rapid va întâlni deţinătoarea trofeului în sferturi, Vipers.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Polman 8 goluri, Grozav 6, Kanor 5, pentru Rapid, respectiv Rosiak 7, Dmitrieva 5, Radicevic 5, pentru Krim.

Reclamă 4 / 0/3

În tur, Krim s-a impus cu scorul de 29-24, însă diferenţa a fost insuficientă pentru calificare, pe care o obţine Rapid Bucureşti la diferenţă de doar un gol. Adversara din sferturile de finală va fi Vipers, deţinătoarea trofeului.

În celelalte dispute tur din optimi s-au înregistrat rezultatele: Odense – Storhamar 30-30 (30-22 în tur), FTC Budapesta – Buducnost 27-22 (28-24 în tur), Team Esbjerg – Brest 27-24 (28-25 în tur).

Ca urmare, în sferturi s-au calificat Odense, FTC Budapesta şi Team Esbjerg. CSM Bucureşti, calificată direct în sferturi, se va duela cu Team Esbjerg, iar în celelalte dispute vor evolua FTC Budapesta – Metz şi Odense – Gyor. La finalul fazei grupelor, căpitanul CSM Bucureşti, Cristina Neagu, era golgeter, cu 105 goluri marcate, 1.015 în total, în competiţie, scrie news.ro.

Meciurile din sferturile de finală sunt programate în 29/30 aprilie şi 6/7 mai, iar Turneul Final4 va avea loc la Budapesta, în 3-4 iunie.

Trofeul este deţinut de formaţia norvegiană Vipers Kristiansand.

Iată cum arată tabloul sferturilor de finală:

  • Team Esbjerg – CSM București
  • Odense – Gyor 
  • Ferencvaros – Metz 
  • Kristiansand – Rapid 
Reclamă
Recomandări
  • Prima reacţie a lui Kim Rasmussen, după Rapid – Krim 30 – 24
  • Campioana României a făcut un meci colosal în returul cu Krim

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 22:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-0. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet Vezi toate știrile
Citește și