Închide meniul

Prima reacție a Oanei Borș după accidentarea teribilă de la Campionatul Mondial de handbal: ”M-am trezit pe jos cu dureri și atât. Nu știu ce s-a întâmplat”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 decembrie 2021, 12:44

Prima reacție a Oanei Borș după accidentarea teribilă de la Campionatul Mondial de handbal: ”M-am trezit pe jos cu dureri și atât. Nu știu ce s-a întâmplat”

Oana Borș, scoasă pe targă

Captură Digi Sport

”Mă simt mult mai bine, sunt niște dureri, dar e mult mai bine. Sincer, nici eu nu mai țin minte, m-am trezit pe jos cu dureri și atât. Nu știu ce s-a întâmplat. Am ajuns la spital, mi-au făcut o radiografie, mi-au spus că sunt ok la oase și aștept un RMN.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost bine până să mă accidentez. E frustarea aia după accidentare. Știam că pot să dovedesc ceva și nu mai ajung să fac asta. Merită tot efortul și toate lucrurile grele pentru a juca la națională. Le mulțumesc tuturor pentru încurajări și Doamne Ajută să fie bine”, a spus Oana Borș pentru Federația Română de Handbal.

Oana Borş s-a accidentat grav la Campionatul Mondial de handbal

Tânăra handbalistă, de 18 ani, a căzut pe parchet şi a urlat de durere după ce a înscris primul ei gol în tricoul naţionalei tricolore, în meciul cu Iran

În minutul 19, extrema dreapta de la Minaur Baia Mare a marcat pe un contraatac, dar a avut probleme după ce a trimis mingea în poartă. Genunchiul piciorului drept s-a flexat pe „aterizare”. Sportiva a început să plângă şi să strige, moment în care medicii au venit de urgenţă pe teren.

Cea mai tânără jucătoare a naţionalei României a primit îngrijiri, moment în care coechipierele ei păreau şocate de ceea ce se întâmplă. Multe dintre ele aveau lacrimi în ochi.

Reclamă

În cele din urmă, Oana Borş a fost urcată pe targă şi a fost scoasă din sală. Suporterii prezenţi în tribune au încercat să-i transmită că sunt alături de ea şi au aplaudat-o pe handbalista de 18 ani. E greu de crezut că tânăra de la Minaur mai poate evolua la acest turneu final găzduit de Spania.

Adi Vasile, prima reacție după accidentarea Oanei Borș

”Din păcate, am avut o accidentare majoră a unei jucătoare care a și marcat primul ei gol la națională. Cred că a plătit un preț prea mare pentru asta.

A plecat deja la spital, dar din experiența noastră, asemenea momente nu se termină cu ceva norocos, așa că trebuie să ne așteptăm la ce e mai rău sau să ne pregătim pentru ce e mai bun.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt mereu lucruri de îmbunătățit, însă gândul nostru este acum să fim alături de Oana Borș, îi dorim tot binele și suntem alături de ea”, a spus Adi Vasile, după meci.

România şi Norvegia, victorii în grupa C

Opt partide s-au disputat vineri, în grupele preliminare ale Campionatului Mondial de handbal feminin, din Spania. Naţionala României şi cea a Norvegiei au debutat cu victorii în grupa C.

Rezultatele complete în partidele de vineri sunt: Franţa – Angola 30-20 şi Muntenegru – Slovenia 18-28 (grupa A), Rusia – Camerun 40-18 şi Serbia – Polonia 25-21 (B), România – Iran 39-11 şi Norvegia – Kazakhstan 46-18 (C), Olanda – Puerto Rico 55-15 şi Suedia – Uzbekistan 46-15 (D).

Programul următoarelor partide în grupa C

5 decembrie – România – Kazakhstan, Norvegia – Iran;

7 decembrie – Kazakhstan – Iran, Norvegia – România.

32 de echipe naţionale se află la start, iar primele trei clasate din grupele preliminare se vor califica în grupele principale, cu meciuri programate între 8-13 decembrie. Primele două clasate în aceste grupe se vor califica în sferturile de finală, care vor avea loc în 14-15 decembrie, iar câştigătoarele vor evolua în semifinale, în 17 decembrie.

Finalele pentru medalii sunt programate în 19 decembrie.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” Vezi toate știrile
Citește și