Închide meniul

PSG – Dinamo 35-32! Campioana României, aproape de o victorie uriaşă la Paris! Final de meci dramatic pentru „dulăi”

Alex Masgras Publicat: 17 octombrie 2024, 23:21

Reclamă
PSG – Dinamo 35-32! Campioana României, aproape de o victorie uriaşă la Paris! Final de meci dramatic pentru „dulăi

PSG - Dinamo 35-32! Campioana României, aproape de o victorie uriaşă la Paris! Final de meci dramatic pentru "dulăi"

Handbaliştii lui Dinamo, după un meci / Profimediaimages

Meciul PSG – Dinamo s-a terminat 35-32, în etapa a cincea din grupele EHF Champions League. Jucătorii lui Sebastian Bota au fost aproape o victorie fabuloasă pentru handbalul românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Dulăii” au pierdut la limită duelul cu PSG, campioana Franţei şi finalista Ligii Campionilor din 2017.

PSG – Dinamo 35-32! Campioana României, aproape de o victorie uriaşă la Paris! Final dramatic de meci pentru „dulăi”

Dinamo a început excelent meciul de la Paris. „Dulăii” lui Bota au făcut un meci fantastic încă din primele minute şi au reuşit să ţină la respect starurile parizienilor.

După aproape 10 minute de joc, Dinamo conducea cu 6-4. Nu doar scorul impresiona, ci şi jocul campioanei României. Puţin după jumătatea primei reprize, PSG se afla în avantaj, 13-12, dar Dinamo a reuşit un final de repriză fabulos.

În minutul 25, scorul era 14-14, dar „dulăii” au reuşit să intre cu un avantaj de trei goluri la vestiare, 19-16.

Reclamă
Reclamă

Minute bune în repriza bună, campioana României a reuşit să păstreze distanţa faţa de campioana Franţei. La 30-28, eliminarea lui Militaru a cântărit serios, deoarece parizienii au marcat patru goluri la rând, preluând conducerea.

Haukur Thrastarson şi Ali Zein, cei mai buni marcatori ai lui Dinamo

Din acel moment, PSG a reuşit să menţină un avans de două goluri faţă de campioana României, care a şi ratat de la 7 metri, cu două minute şi jumătate înainte de final. În cele din urmă, PSG s-a impus cu 35-32 şi a depăşit-o pe Dinamo în clasament. „Dulăii” se află pe locul 5, loc care asigură calificarea în optimile de finală ale competiţiei. Aceasta a fost a doua înfrângere suferită de Dinamo în acest sezon din Liga Campionilor, după ce campioana României a mai pierdut şi meciul cu Vezsprem.

Cei mai buni marcatori de la Dinamo au fost Haukur Thrastarson şi Ali Zein, cu câte 5 goluri, urmaţi de Branko Vujovic, Stanislav Kasparek şi Miklos Rosta, cu câte 4 reuşite. De partea cealaltă, Elohim Prandi a marcat 9 goluri, urmat de Kamil Syprzak, cu 8 reuşite.

Reclamă

Următorul meci al celor de la Dinamo în Liga Campionilor va avea loc pe 23 octombrie, pe teren propriu, cu Sporting. Portughezii au câştigat meciul de joi seară de pe teren propriu cu Fuchse Berlin, scor 35-33.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:52

Cu câţi bani l-a convins Gigi Becali pe Lukas Zima să semneze cu FCSB! Detalii din contractul primului transfer al iernii

22:30

VIDEOBernadette Szocs s-a calificat în turul 2 la Campionatul European Individual, live în AntenaPLAY. Programul zilei

22:21

Dan Şucu, în „război” total cu Dinu Gheorghe: „Ai distrus Rapidul!” / „Rămâi la scaune şi canapele”. Schimb de replici uluitor

21:58

Bernadette Szocs, 2 meciuri într-o zi la Campionatul European Individual, LIVE în AntenaPLAY! Programul complet al românilor

21:15

VideoCătălin Cîrjan, ajutat de tehnologie să se pregătească pentru Dinamo – FCSB. Cum se motivează înainte de derby: „Mă bagă în ritm”

21:13

Dan Şucu a vorbit despre retragerea de la Rapid. Momentul în care va renunţa la acţiuni: „Exemplul personal e important!”

1 FotoDin ce face bani Ioana Ţiriac, fiica miliardarului român! Anunțul făcut chiar de mama ei 2 EXCLUSIVPrimele tensiuni din vestiarul României după deciziile luate de Mircea Lucescu 3 Simona Halep este a cincea favorită a specialiştilor la câştigarea Roland Garros 2025, chiar dacă e pe locul 876 WTA. Ce cotă are 4 Ce s-a ales, de fapt, de Sergiu „călăreţul”, bărbatul care a fost ajutat cu o casă de Cătălin Moroşanu 5 Max Verstappen riscă să primească o nouă penalizare pe grilă. Unde va lua Red Bull decizia 6 Andrei Raţiu poate egala recordul lui Radu Drăguşin! Fundaşul român e aproape de transferul carierei
Citește și