Închide meniul

Rapid a învins Storhamar și s-a calificat matematic în optimile Ligii Campionilor la handbal feminin! Sorina Grozav a făcut furori

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 17 decembrie 2022, 21:24

Rapid a învins Storhamar și s-a calificat matematic în optimile Ligii Campionilor la handbal feminin! Sorina Grozav a făcut furori

Rapid s-a calificat matematic în optimile Ligii Campionilor

Rapid s-a calificat matematic în optimile Ligii Campionilor / Profimedia

Rapid a învins-o pe Storhamar Handball Elite cu scorul de 36-29 (17-15), într-un meci din Grupa B a Ligii Campionilor la handbal feminin. Formația giuleșteană și-a asigurat calificarea în optimile de finală ale competiției europene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioana României a câştigat chiar mai clar decât în tur, când s-a impus cu 27-25.

Rapid a învins Storhamar și s-a calificat matematic în optimile Ligii Campionilor la handbal feminin!

Rapid a controlat jocul în prima repriză, în care scandinavele au condus de trei ori, 8-7, 10-9, 11-10. Echipa antrenată de Carlos Viver a înscris patru goluri la rând (14-11) și a intrat la pauză cu un avans de două goluri, 17-15.

În partea secundă, Rapid s-a desprins pe tabelă, câştigând la o diferenţă de şapte goluri, cu 36-29.

În minutul 15, meciul a fost întrerupt mai multe minute din cauza defectării cronometrului electronic.

Reclamă

Pentru Rapid au înscris Sorina Grozav (7 goluri), Andjela Janjusevic 5 (inclusiv două de pe propriul semicerc, cu poarta goală), Estavana Polman (5), Lorena Ostase (5), Ainhoa Hernandez Serrador (4), Eliza Buceschi (4), Dorina Korsos (3), Marta Lopez Herrero (2) și Jennifer Maria Gutierrez Bermejo (1).

Ivana Kapitanovic a apărat nu mai puţin de 16 şuturi, având un procentaj de 35,56%.

Rapid va juca următorul meci pe 8 ianuarie, acasă, cu Buducnost. Handbalistele din Giulești vor lupta în continuare pentru a ocupa una dintre primele două locuri, care asigură calificarea directă în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Reclamă 4 / 0/3

Clasamentul din grupa B a Ligii Campionilor la handbal feminin

1. Team Esbjerg 14p
2. CS Rapid Bucureşti 14p
3. Metz Handball 13p
4. Gyori Audi ETO KC 12p
5. Buducnost BEMAX 9p
6. Storhamar Handball Elite 4p
7. Kastamonu Belediyesi GSK 2p
8. Lokomotiva Zagreb 0p

Marius Şumudică, şef de galerie în Rapid – Storhamar 27-25

Marius Şumudică a fost şef de galerie în victoria celor de la Rapid cu Storhamar, din tur. Antrenorul celor de la Al Raed a fost unul dintre susţinătorii campioanei României, în meciul din grupa de Liga Campionilor la handbal feminin.

Şumudică a fost însoţit de soţia sa, la meciul ce s-a disputat în Sala Polivalentă din Bucureşti. Antrenorul le-a purtat noroc giuleştencelor, care au obţinut a patra victorie din grupă.

Marius Şumudică s-a aflat în tribunele Sălii Polivalente, şi şi-a susţinut vehement echipa de suflet. Antrenorul a fost echipat cu un fular în culorile vişinii, pe care l-a fluturat la finalul meciului.

Şumudică a cântat cot la cot cu fanii Rapidului, şi s-a arătat extrem de bucuros de rezultatul obţinut de campioana României: „Ca să vadă toţi steliştii, cât de-ai dracu-s rapidiştii”, a fost unul dintre versurile cântate de „Şumi”, alături de galeria giuleşteană.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! Vezi toate știrile
Citește și