Închide meniul

Rapid Bucureşti, victorie uriaşă împotriva deţinătoarei Ligii Campionilor! A răpus-o cu VAR, în ultima secundă, pe Vipers

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 noiembrie 2023, 16:53

Reclamă
Rapid Bucureşti, victorie uriaşă împotriva deţinătoarei Ligii Campionilor! A răpus-o cu VAR, în ultima secundă, pe Vipers

Rapid Bucureşti a obţinut o victorie uriaşă împotriva deţinătoarei Ligii Campionilor. A învins-o pe Vipers la ultima fază

Rapid a învins-o pe Vipers / Captură Digi Sport

Rapid Bucureşti a obţinut o victorie uriaşă împotriva deţinătoarei Ligii Campionilor. Vicecampioana României a răpus-o în ultima secundă pe Vipers Kristiansand. Succes fabulos obţinut în Sala Polivalentă din Capitală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a învins duminică, pe teren propriu, campioana Europei, Vipers, scor 30-29 (10-13), într-un meci contând pentru etapa a VII-a din grupa B a Ligii Campionilor.

Rapid Bucureşti, victorie uriaşă împotriva deţinătoarei Ligii Campionilor!

În minutul 57, Rapid conducea cu 28-25, dar a urmat o perioadă nefastă pentru giuleştence. Vipers a reuşit să restabilească egalitatea, 28-28. Finalul a fost unul nebun! Cu două secunde înainte de final româncele au intrat în posesia mingii şi au încercat să plece pe contraatac. A fost o fază care a avut nevoie de VAR.

Arbitrele din Ucraina, Marina Duplii și Olena Pobedrina, au revăzut faza şi au decis să o elimine pe Paula Arcos. Mai mult, au acordat lovitură de la 7 metri pentru vicecampioana României. Janjusevic a marcat şi a declanşat bucuria atât pe teren, cât şi în tribune.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Buceschi 6 goluri, Korsos 5, Lopez 5, Fernandez 5, pentru Rapid, respectiv Arcos Poveda 6, Abbingh 6, Knedlikova 4, pentru Vipers.

Reclamă

În etapa a VII-a s-a mai jucat partida dintre FTC Budapesta – Zaglebie Lubin 35-22, celelalte programate duminică fiind între Krim – Metz şi Ikast – Team Esbjerg.

Rezultatele obţinute de Rapid Bucureşti în primele runde sunt: 28-30 cu Team Esbjerg, 26-25 Zaglebie Lubin, 27-35 cu Ikast, 24-24 cu FTC Budapesta, 22-33 cu Metz Handball, 27-22 cu Krim Ljubljana.

Astfel, după şapte etape, Rapid Bucureşti are 7 puncte şi urcă pe locul 5, anunţă news.ro.

Reclamă 4 / 0/3

În runda următoare, Rapid Bucureşti va juca returul cu Vipers Kristiansand, în 18 noiembrie.

În grupa A din Liga Campionilor joacă şi campioana CSM Bucureşti.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă Vezi toate știrile
Citește și