Închide meniul

Rapid – CSM București 26-28. „Tigroaicele” au câștigat Supercupa României! Ivana Kapitanovic, scoasă pe targă

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 23 august 2022, 22:36 / Actualizat: 11 ianuarie 2024, 19:46

Rapid – CSM București 26-28. „Tigroaicele au câștigat Supercupa României! Ivana Kapitanovic, scoasă pe targă

CSM București a câștigat Supercupa României

Rapid – CSM București 26-28. CSM Bucureşti, deţinătoarea Cupei şi vicecampioana României, a câștigat Supercupa României după victoria cu campioana Rapid Bucureşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSM Bucureşti s-a impus cu scorul de 28-26 (13-16), în prezenţa a peste 3.000 de spectatori, între care s-au remarcat fanii rapidişti prin galeria zgomotoasă.

Rapid – CSM București 26-28. „Tigroaicele” au câștigat Supercupa României!

Pentru a-şi motiva favoritele, ei au apelat şi la huiduieli la adresa jucătoarelor de la CSM, inclusiv a căpitanului naţionalei, Cristina Neagu, care în debutul partidei a primit premiul pentru cea mai bună jucătoare şi golgeter al sezonului 2021, din partea FR Handbal.

În pofida atmosferei de zile mari din tribune, niciuna dintre echipe nu a arătat constanţă în joc, situaţie scuzabilă, probabil, doar pentru că este început de sezon şi loturile nu au avut timpul necesar pentru omogenizare. Presiunea rezultatului şi-a pus amprenta, iar în aceste condiţii câştigătoare a fost echipa a greşit mai puţin per total, CSM Bucureşti.

La meci au asistat mai multe personalităţi din lumea sportului, între care ministrul Sportului, Eduard Novak, preşedintele FR Handbal, Constantin Din, şi Narcisa Lecuşanu, membru al structurilor IHF.

Reclamă

Ivana Kapitanovic, scoasă pe targă de pe teren

Portarul Rapidului, croata Ivana Kapitanovic, a încheiat meciul nefericit, accidentată şi scoasă pe targă de echipa medicală, după o ciocnire cu o jucătoare adversă în minutul 59.

CSM București și Rapid reprezintă România în Liga Campionilor

Cele două echipe se vor duela şi peste câteva zile, mai precis duminică, în prima etapă a Ligii Naţionale.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, CSM Bucureşti şi Rapid Bucureşti vor reprezenta România în sezonul 2022-2023 al Ligii Campionilor, ambele fiind repartizate în faza grupelor.

CSM Bucureşti a mai câştigat Supercupa României de trei ori, în 2016, 2017 şi 2019, iar în ultimii doi ani a fost finalistă.

Rapid Bucureşti nu a câştigat trofeul niciodată.

Recomandări
  • Rapid – CSM București 26-28
  • „Tigroaicele” au câștigat Supercupa României

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro 17:15 Octavian Vâlceanu, „groparul” lui FC Voluntari! Două gafe incredibile făcute împotriva lui Poli Iaşi. Ce s-a întâmplat 17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:45 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” Vezi toate știrile
Citește și