Închide meniul

Rapid, lăudată de EHF, după calificarea istorică în sferturile Ligii Campionilor: „Un joc tip roller-coaster!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 martie 2023, 14:34

Rapid, lăudată de EHF, după calificarea istorică în sferturile Ligii Campionilor: „Un joc tip roller-coaster!

Rapid, lăudată de EHF, după calificarea istorică în sferturile Ligii Campionilor

Jucătoarele de la Rapid, după victoria cu Krim/ Hepta

Rapid a fost lăudată de EHF după calificarea istorică în sferturile Ligii Campionilor. Site-ul oficial al competiţiei a elogiat-o pe campioana României, despre care susţine că a făcut un „joc tip roller-coaster”. De asemenea, au fost remarcat două jucătoare din lotul lui Kim Rasmussen, Sorina Grozav şi Estavana Polman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a reuşit să o întoarcă pe Krim şi să se califice fabulos în sferturile Ligii Campionilor, acolo unde este deja calificată şi CSM Bucureşti. Giuleştencele s-au impus cu scorul de 30-24.

Rapid, lăudată de EHF, după calificarea istorică în sferturile Ligii Campionilor

Site-ul celor de la EHF a lăudat performanţa reuşită de Rapid, în play-off-ul Ligii Campionilor. Estavana Polman şi Sorina Grozav, două dintre cele mai bune jucătoare ale lui Kim Rasmussen, au fost apreciate pentru jocul prestat.

De asemenea, se remarcă şi faptul că Rapid a obţinut prima victorie în Liga Campionilor, sub comanda lui Kim Rasmussen, victorie obţinută într-o atmosferă electrizantă creată de fanii giuleştencelor.

În cel de-al 300-lea meci în EHF Champions League Feminin, Krim Mercator Ljubljana s-a confruntat cu Rapid într-o ciocnire esențială, campioana României jucând doar pentru a 16-a oară în competiția principală a Europei.

Reclamă

Susținută de peste 5.000 de fani, care au livrat un sold-out în București, biletele disponibile fiind vândute cu o lună înainte de meci, Rapid a făcut un joc de tip roller-coaster, dar fiesta s-a produs în Sala Polivalentă, iar Kim Rasmussen a pecetluit prima sa victorie europeană ca antrenor al Rapidului.

Linia din spate a Rapidului a fost enormă, cu Estavana Polman și Sorina Grozav – 14 goluri împreună- conducând spectacolul, dar sprijinul fanilor a fost, de asemenea, foarte importantîn jocul în care Rapid și-a asigurat locul în sferturi de finală.

Estavana Polman, care a semnat la mijlocul iernii pentru Rapid, a avut cea mai bună evoluție din sezon împotriva lui Krim. Polman a marcat primele două goluri ale jocului și a terminat cu opt goluri. Sorina Grozav, care a încheiat meciul cu șase goluri, a marcat ultimele patru goluri ale Rapidului și a fost cu adevărat un lider în momentele cheie.

Reclamă 4 / 0/3

Principala dezamăgire a lui Krim a fost ineficiența lor în atac, cu o mulțime de rateuri și 14 mingi pierdute, ceea ce i-a permis Rapidului să preia controlul meciului și să dicteze ritmul”, susţin cei de la EHF, citaţi de eurosport.ro.

Prima reacţie a lui Kim Rasmussen, după Rapid – Krim 30 – 24

Prima reacţie a lui Kim Rasmussen, după Rapid – Krim 30 – 24. Campioana României a făcut un meci colosal în returul cu Krim şi s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, acolo unde o va întâlni pe deţinătoarea trofeului, Vipers.

„Atmosfera a fost grozavă, e frumos să revenim aici. Ne-au împins de la spate, dar trebuie să le ofer credit jucătoarelor. Cu ce energie și mentalitate au jucat…

În final, sunt fericit că am reușit, pentru că cred că am meritat victoria astăzi.

Cu o săptămână înainte de meciul tur cu Krim, am avut accidentări, meci la Zalău. Săptămâna aceasta am avut toate jucătoarele la dispoziție, așa că am tras și mai mult. Ca antrenor, ăsta e lucrul pe care îl vrei.

Sunt mândru și fericit pentru ele, pentru staff și pentru toată lumea. Ne vom hrăni cu această energie, cu asemenea atitudine vrem să jucăm mereu. Avem un meci în campionat și apoi ne vom pregăti pentru Vipers”, a spus Kim Rasmussen, conform digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! Vezi toate știrile
Citește și