Închide meniul

Reacţia lui Adi Vasile, după ce România a pierdut partida cu Norvegia: „Diferenţa asta este posibilă când nu faci echipa Norvegiei să se streseze”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 decembrie 2021, 15:49

Reacţia lui Adi Vasile, după ce România a pierdut partida cu Norvegia: „Diferenţa asta este posibilă când nu faci echipa Norvegiei să se streseze

Adi Vasile, reacţie după înfrângerea cu Norvegia

AS.ro LIVE

Naţionala de handbal feminin a României a fost învinsă, marţi, în ultimul meci din grupa preliminară C a Campionatului Mondial din Spania, de campioana europeană Norvegia, scor 33-22 (17-11). Tricolorele încheie pe locul 2 în clasamentul final al grupei C şi merg mai departe cu doar 2 puncte.  În grupa principală II, tricolorele se vor duela cu Olanda, Suedia şi Puerto Rico.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reacţia lui Adi Vasile, după ce România a pierdut partida cu Norvegia

Diferenţa asta este posibilă când nu faci echipa Norvegiei să se streseze şi mă refer la valorificarea şanselor bune pe care le avem. Ne lovim de o echipă foarte puternică, cu un portar mare. Trebuie văzut de ce jucăm corect, de ce ajungem în situaţii bune şi de ce lucrurile pe care le discutăm nu ies foarte bine. Trebuie să fim conştienţi de ce am jucat bine şi ce ne-a lipsit. Repet, trebuie să stresezi echipa Norvegiei şi o acurateţe mai bună a noastră le-ar fi stresat un pic mai tare pe ele. Eu cred că am jucat corect astăzi, lucrurile pe care le-am spus să le facem ne-au ieşit. Dar atunci când nu faci Norvegia să sufere, nu o ţii acolo, să înţeleagă că şi ele trebuie să schimbe, să nu mai aibă siguranţa de a avea un portar care le ajută în orice context, atunci le faci să aibă şi ele nişte întrebări. Noi astăzi nu am reuşit să capitalizăm efortul bun pe care l-am făcut, ceea ce din punctul meu de vedere trebuie analizat.

Sunt multe lucruri bune, vizavi de jocul nostru, pe care le-am făcut. În apărare, era evident că jucam împotriva unei echipe extrem de dominante din punct de vedere fizic, care pune foarte multă presiune pe tine, cu o jucătoare, Oftedal, prin mâna căreia trece totul şi este decisivă. Cred că am văzut multe lucruri bune, dar simţi, la un moment dat, că diferenţa pe tabelă se face un pic prea mare. Când nu finalizăm şi noi, nu găsim bucuria finală a atacului, e greu să nu te influenţeze. Dar, altfel, sunt foarte multe lucruri bune de luat din meciul ăsta, foarte multe de analizat, şi de tehnică individuală şi de experienţă şi de cum să gestionăm meciuri de genul ăsta, dar are multe plusuri din punctul meu de vedere. Nu sunt mulţumit că am pierdut, dar are multe plusuri„, a declarat Adrian Vasile, conform news.ro.

România – Olanda, primul meci al tricolorelor în grupele principale

Naţionala de handbal feminin a României este pregătită să se lupte pentru medalii la Campionatul Mondial din Spania, care se dispută între 1 şi 19 decembrie. Reprezentativa tricoloră trebuie să se descurce fără Cristina Neagu.

România – Olanda este primul meci pe care îl vor juca tricolorele în grupa principală II. Confruntarea este programată joi, 9 decembrie. După, handbalistele antrenate de Adi Vasile joacă împotriva lui Puerto Rico (11 decembrie) şi cu Suedia (13 decembrie).

Reclamă

Grupa principală II porneşte de la clasamentul următor, în funcţie de punctele adunate de echipele calificate, în meciurile directe din grupele preliminare:

1. Norvegia 4 puncte
2. Olanda 3 puncte
3. Suedia 3 puncte
4. România 2 puncte
5. Kazakhstan 0
6. Puerto Rico 0

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și