Închide meniul

România a învins Elveţia şi la handbal! Cine a fost cea mai bună marcatoare în absenţa Cristinei Neagu

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 23 noiembrie 2023, 19:21

România a învins Elveţia şi la handbal! Cine a fost cea mai bună marcatoare în absenţa Cristinei Neagu

România a învins Elveţia şi la handbal

Echipa României, înaintea unui meci / Facebook Federația Română de Handbal

România a învins Elveţia şi la handbal! Jucătoarele lui Florentin Pera au disputat primul meci de la Trofeul Carpaţi, competiţie care se desfăşoară la Bistriţa. După victoria de la fotbal în faţa Elveţiei, echipa naţională de handbal feminin a reuşit acelaşi lucru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fără Cristina Neagu, care se recuperează în continuare după o accidentare suferită la CSM Bucureşti, Bianca Bazaliu şi Crina Pintea au fost cele mai bune marcatoare, cu câte 6 goluri, în victoria cu 33-28.

România a învins Elveţia şi la handbal!

Naţionala de handbal feminin a României a învins, joi, reprezentativa Elveţiei, scor 33-28 (20-11), în primul meci de la Trofeul Carpaţi, găzduit de Bistriţa. Căpitanul Cristina Neagu nu a jucat şi nici nu a fost trecută pe foaia oficială, fiind în recuperare după o accidentare la echipa de club.

Pentru România au marcat Bazaliu 6 goluri, Pintea 6, Ostase 4, Buceschi 4, Popa 4, Laslo 2, Badea 2, Seraficeanu 2, Balog 1, cărora li se adaugă şi 2 reuşite ale portarului Diana Ciucă, iar din echipa Elveţiei s-a remarcat Emmenegger 7 reuşite, potrivit news.ro.

În timp ce echipa tricoloră a arătat un joc slab în debutul ambelor reprize, remarcata meciului a fost portarul elveţian Manuela Brutsch, care la 39 de ani a primit aplauze pentru cele 16 intervenţii spectaculoase.

Reclamă

În primul meci al zilei, Portugalia – Austria, scor 20-32 (12-16).

Tricolorele vor juca vineri (19.30) cu Portugalia şi sâmbătă (17.30) cu Austria.

Trofeul Carpaţi este ultimul test pentru reprezentativa tricoloră înaintea plecării la Campionatul Mondial, în 28 noiembrie, de la Cluj-Napoca.

Reclamă 4 / 0/3

Competiţia este găzduită de Danemarca, Norvegia şi Suedia (29 noiembrie – 18 decembrie), iar tricolorele vor juca în grupa E, la Herning, cu Chile (1 decembrie), Serbia (3 decembrie) şi Danemarca (5 decembrie).

Lotul pentru CM 2023 va fi format din 18 jucătoare din cele prezente la Trofeul Carpaţi.

Crina Pintea a urmat exemplul Cristinei Neagu

Crina Pintea a urmat exemplul Cristinei Neagu şi a decis să rămână la CSM Bucureşti. Handbalista în vârstă de 30 de ani a acceptat propunerea oficialilor campioanei României şi a semnat un nou contract.

Handbalista Crina Pintea şi-a prelungit, miercuri, contractul cu echipa CSM Bucureşti, pentru încă doi ani, au anunţat reprezentanţii clubului din Capitală, pe site-ul oficial.

„Clubul Sportiv Municipal Bucureşti are o nouă veste bună pentru fanii săi: pivotul naţionalei Crina Pintea rămâne ‘tigroaică’ încă doi ani. Cel mai bun pivot al EHF Champions League, cel mai bun pivot al unui Campionat European, cel mai bun pivot al campionatului francez, cea mai bună handbalistă din România. Sunt câteva dintre distincţiile adunate de-a lungul timpului de Crina Pintea, jucătoare de bază a CSM Bucureşti„, se arată în comunicatul CSM Bucureşti.

„Am ales să fac parte din familia CSM pentru încă două sezoane. Mă simt bine şi sunt încântată să mă aflu aici. Cred în acest proiect şi sunt convinsă că împreună ne putem îndeplini obiectivele. Îmi doresc să fiu sănătoasă şi să mă bucur în continuare de handbal„, a declarat Crina Pintea, potrivit agerpres.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și