Închide meniul

„Ruşine!”. Rapid se revoltă după victoria lui CSM Bucureşti: „O mizerie cum rar se poate vedea!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 ianuarie 2023, 22:32

Reclamă
„Ruşine!. Rapid se revoltă după victoria lui CSM Bucureşti: „O mizerie cum rar se poate vedea!

Rapid se revoltă după victoria lui CSM Bucureşti: "O mizerie cum rar se poate vedea!"

CSM Bucureşti - Rapid 27-26, în Liga Florilor / Colaj Hepta

Oficialii echipei de handbal de la Rapid se revoltă după victoria lui CSM Bucureşti, din derby-ul Ligii Florilor. Campioana en-titre a fost învinsă cu 27-26 şi mai are şanse minime la câştigarea titlului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giuleştenii au pus tunurile pe organizatorii confruntării doin Sala Polivalentă. Acuză că au fost cumpărate mii de vuvuzele şi că meciul a fost anunţat a fi sold out, deşi situaţia ar fi fost alta.

Rapid se revoltă după victoria lui CSM Bucureşti

Felicitări CSM pentru victorie, ruşine organizatorilor pentru toate mizeriile de astăzi! Aţi anunţat SOLD OUT în mai puţin de 24 de ore dar în sală au fost sute de locuri libere, edificatoare imaginile cu “peluza CSM” din timpul jocului, cu mai mult de jumătate din locuri libere.

Aţi arătat o lipsă totală de respect pentru oficialii clubului, inclusiv în ziua meciului, făcând un ping pong permanent cu ei în ceea ce priveşte locurile pentru aceştia. Majoritatea au fost scârbiţi de tot acest circ cu biletele, fiţi bucuroşi că toţi au stat în peluză, începând cu preşedintele Bogdan Vasiliu!

Aţi cumpărat mii de vuvuzele, puse pe fiecare scaun, deşi o mare parte din ele era evident că nici nu vor fi folosite, cu scopul de a acoperi galeria noastră minunată. O mizerie cum rar se poate vedea, timp de 60 minute aproape încontinuu spectatorii CSM să sufle în vuvuzea doar să nu se audă cântecele galeriei adverse.

Reclamă

Aţi strigat încontinuu la cei de la sunet să dea muzica cât mai tare, inclusiv la finalul meciului când în sală rămăsese exclusiv galeria Rapidului. Halucinant câtă răutate aţi putut aduna în voi!

Fiţi convinşi că iubirea faţă de un club de tradiţie nu depinde de rezultate şi de vuvuzele

Aţi câştigat, probabil, şi titlul de campioană. Probabil ăsta este singurul lucru care contează pentru voi, pentru restul avem vuvuzele!

Mulţumim tuturor rapidiştilor prezenţi la meci, mulţumim Peluza Nord – Rapid Bucureşti pentru susţinere, ne cerem scuze în numele CSM pentru tot ce s-a întâmplat astăzi în tribune. Noi mergem înainte, fiţi convinşi că iubirea faţă de un club de tradiţie nu depinde de rezultate şi de vuvuzele! Hai, RAPID!”, se arată într-o postare de pe pagina oficială de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

CSM Bucureşti s-a impus cu scorul de 27-26 (13-13). Principalele marcatoare ale partidei au fost Neagu 7 goluri, Dembele 5, pentru CSM Bucureşti, respectiv Kanor şi Badea, cu câte 5 reuşite, pentru Rapid Bucureşti. În tur, cele două echipe au încheiat la egalitate, scor 31-31.

În urma rezultatului de luni, vicecampioana CSM Bucureşti se distanţează pe primul loc, cu 40 de puncte, iar Rapid Bucureşti, cu 31, coboară pe locul 4. Pe locul 2 se află Gloria Bistriţa (34), iar pe 3 este SCM Rm. Vâlcea (32).

Cristina Neagu, imagini emoţionante alături de mama

Cristina Neagu, imagini emoţionante alături de mama sa după meciul uriaş cu Rapid. Neagu a fost cea mai bună marcatoare a derby-ului, cu 7 goluri.

Bucuria a fost uriaşă pentru Cristina Neagu la finalul meciului. Cea mai bună handbalistă a României a mers direct în tribună şi şi-a îmbrăţişat mama, sora şi nepotelul. Imaginile oferite au fost extrem de emoţionante.

La rândul lor, chiar dacă au pierdut, jucătoarele de la Rapid au cântat alături de fani la finalul partidei, chiar dacă rezultatul nu le-a fost favorabil.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:00 LIVE TEXTReal Madrid – Bayern Munchen 0-0. Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin Vezi toate știrile
Citește și